Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בערך בין 3 מכוניות ,

חשוב לי אמינות , נפילת מחירון נמוך , צריכת דלק

תקציב בערך 40

אפשרויות :

1. סקודה פאביה 2010 1.4 ידני קמ נמוך או 1.6 אוטומט 2010 קמ גבוהה (150000) יד ראשנה

2. סוזוקי סוויפט 2008 קמ גבוהה (175000) יד ראשונה

3.פיאט פונטו 2011 מגוון אפשרויות

אשמח לדעה , חשוב לציין שאני עושה קמ נמוך , נסיעה בעיקר בעיר.

תודה!

פורסם

הייתי הולך על הפונטו,היא חיסכונית,תא מטען גדול משל הסוויפט וחדשה בכמה שנים.

הפאביה ידנית לא רעה,נוחה,חומרים נעימים,מרווחת,רק תברר מחירי ביטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבין מה שהצגת, אני אישית הייתי מתלבטת בין הפאביה עם הק"מ הנמוך לבין פונטו איבו (שמאובזרת יותר, בטוחה יותר ויפה יותר כבר ברמת גימור הנמוכה- אקטיב) ולא הגרנדה. הסוויפט גם משמעותית ישנה יותר וגם עברה ק"מ גבוה למדי.

משם תראה לאיזה רכב אתה מתחבר יותר ותבחר את השמור והמשתלם מבין השניים.

בעיניי, יתרון קל לפיאט מ2011 כי האחריות עליה תמה רק במהלך השנה הנוכחית ולא ב2012.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אמינות, לפחות על הנייר (אחרי הכל מדובר בסוויפט עם נסועה קצת גבוהה) = סוויפט.

חסכון/צריכת דלק = פונטו.

מחירון = פאביה וקצת מהסוויפט.

מכאן זה מכוני בדיקה ובירור היסטוריית הטיפולים של כל אחד מהרכבים. אם תא מטען גדול חשוב לך, כפי שכבר צויין, הסוויפט נפסלת.

מאידך, אם טופלה באופן מסודר ונשמרה, אין לי כל ספק שתפגין אמינות מרשימה יותר משתי האחרות.

הייתי מוסיף להתלבטות גם סיריון משנתון מתקדם יותר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...