Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתור מישהו שהדבר הראשון שעליו אני מסתכל כשאני נתקל ברכב מכל סוג, זה חיבור הפגושים והמרווחים. פשוט מחלה/סטייה/שריטה שלי.

אצלך כל המרווחים נראים מקוריים ואם פירוק הפגושים הוא לא קריטי לצביעה, אני הייתי מבקש במיוחד שלא יפרקו את הפגושים.

בהצלחה, מחכים לתוצאה!

אם מפרקים בזהירות ולא שוברים קליפסים, אז שום דבר לא מתעוות. לפני שבועיים, פרקו לי פגוש אחורי לצורך תיקון וצביעה והחזירו למקום בלי שום בעיה. זה עניין של משא ומתן. כאשר רואים שלאדם אכפת מהרכב, אז עושים תיקון בהתאם. מי שזורק מפתחות והולך, אז ככה גם מתקנים.

עריכה אחרונה על ידי kamradkin
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

לא מפרקים ידיות ופגושים כי זה המון עבודה. כדי לפרק ידית צריך להוריד פאנל דלת פנימי ואת חומרי הבידוד.

העניין עם "הפגוש לא יחזור למקום" זה תירוץ והטעייה כי פגושים בני 30 חוזרים למקום בעבודה מוקפדת ואיטית אז בטח שרכב מודרני לא יתנהג אחרת.

הרבה יותר ענייני ופשוט להגיד "זמן עולה כסף. רוצה פירוק? שלם תוספת".

הבעיה היותר גדולה היא שבחיבורים האלה בין הידיות, הגומיות והפגושים כשלא מפרקים אותם, מתפתחים הקילופים הראשונים.

you get what you pay for, אין פה קסמים.

בכל מקרה, השקיעו בהכנה וזה לא עניין של מה בכך. ממתין לראות את הצבע הסופי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היום לקחתי את האוטו :) והנה התמונות:

IMG_20141119_144950.jpgIMG_20141119_144959.jpgIMG_20141119_145014.jpgIMG_20141119_145025.jpg

האבקה הלבנה על האוטו זה אבק מהמוסך - לא היה לי הזדמנות לנקות אותו עוד.

הפסים על הגג - זה השתקפות של השמיים ולא פאק בצבע.

סה"כ עשו עבודה טובה מאוד (לפי דעתי), במיוחד לאור המחיר , יש פאקים קטנים פה ושם כמו צבע שפגע בגומייה שלא הורידו, או חלקיק אבק שפגע בצבע (יתוקן בפוליש) אבל לא משהו קריטי.

בעוד כחודש אני אמור לחזור למוסך כדי שיעשו פוליש + ווקס (זה נכלל בעלות) לאחר שהצבע יתייבש סופית.

מסקנות מהצביעה (למי שמעוניין לצבוע אצלם):

- לכסות את כל האוטו בניילונים בפנים - כמה שיותר, יותר טוב. (אני כיסיתי אחרי שהם עבדו יום אחד על האוטו וכבר היה מלא אבק מהשיוף בכל מקום אפשרי).

- תסכמו מראש מה הם מורידים בצביעה (אני פשוט באתי כל יום ווידאתי שבאמת עושים מה שסוכם...) וקחו בחשבון שאם נשבר איזה קליפס או משהו זה לא באחריות המוסך (למזלי לא נשבר לי כלום) .

- כדאי באמת להוריד את כל הגומיות וכל הפלסטיקים שאפשר כי בסוף זה יהיה בצבע (אני לא הורדתי 2 גומיות בצידי השמשה הקדמית כי זה נראה לי מאוד עדין וזה נצבע טיפה - אבל נוקה אחרי זה) ויותר חשוב - לא תהיה הצטברות של צבע בין הגומיה לפח שיוביל לקילופים.

- ידיות רכב - עדיף להוריד, אני לא הורדתי והצד הפנימי של הידית נשאר מחוספס כי הצבע לא הגיע לשם (יכול להיות אני אפרק רק את הידיות שיעברו עליהם עוד פעם), הפירוק שלהם גם מאוד פשוט - בורג אחד בצד הדלת בגובה הידית (אין צורך לפרק את הפנל)

לגבי עמידות הצבע לאורך זמן - נעדכן בהמשך :)

פבל.

פורסם
איפה הסמלים?

ביקשתי לא להדביק כי רציתי לבד... אבל דווקא ככה נראה לי עכשיו יותר יפה אז יש מצב אני לא אדביק בכלל.

פורסם
ביקשתי לא להדביק כי רציתי לבד... אבל דווקא ככה נראה לי עכשיו יותר יפה אז יש מצב אני לא אדביק בכלל.

על טעם וריח אין מה להתווכח,

עבודה סה"כ יפה תתחדש.

פורסם

לפי התמונות, העבודה יפה מאוד, תתחדש!

לגבי הסמלים, לדעתי כדאי להחזיר רק את הלוגו של סיאט מאחורה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

קודם כל, תתחדש!

בכללי נראה טוב. עכשיו יש לך משימה להגן על הצבע מפני צואת ציפורים ופירות שנופלים מעצים. תקפיד להסיר את הלכלוך מהר. זה איוב מספר אחד של צבע טרי. האיוב השני של הצבע הטרי הוא שכן קנאי או כל קנאי אחר שעובר ליד. 8) ממליץ לך גם להדביק מגיני פגוש על שני הפגושים - יכול לחסוך לך הרבה עצבים בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי kamradkin
פורסם

סהכ נראה יפה מאוד. יש קצת גימורים שיכלו יותר להקפיד, אבל יחסית למה ששילמת נראית תמורה טובה לכסף.

עכשיו השאלה איך הצבע יתנהג במשך הזמן. מקווה שלא תתאכזב ושהוא יחזיק כמה שנים טובות. תתחדש!

פורסם

לא מעט המליצו לי גם על המוסך הנ"ל, אני רואה שהעבודה טובה מאוד במחיר ששילמת.

עכשיו נשאר לך לשים הגנה על הרכב כדי לשמור על הצבע כמו שצריך.

תתחדש!

Opel Adam S 2017

פורסם

בתמונות קשה לראות את האיכות,אבל במחיר ששילמת לפחות ממה שרואים יצא טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...