Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהתמונות אי אפשר לדעת בדיוק, אבל אני חושב שבסה"כ קיבלת תמורה טובה לכסף.(סתם לשם השוואה אני שילמתי על זוג פגושים 2200 ש"ח... :|)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תודה לכולם על התגובות. עוד כמה בעיות שראיתי :

לגבי הצביעה - הצביעה לא מושלמת - יש מקומות שבהם כנראה פגע אבק או לכלוך בזמן הצביעה לכן רואים את זה אם מסתכלים ממש מקרוב ( ואם להעביר את היד על הרכב גם ניתן להרגיש נקודה בולטת). בנוסף היו כמה שריטות על הרכב כאשר לקחתי אותו.

במקומות מסוימים רואים סוג של נזילה ( כאילו הצביעה לא הייתה אחידה).

אבל אמרו לי במוסך שצריך לבוא עוד חודש והם יעשו פוליש ווקס ויעשו גם תיקונים קטנים ( איפה שיש שריטות) .

לגבי גומיות - משום מה כשהם פירקו את הגומיות בחלונות האחוריים אז הם פשוט חתכו את הגומיה הארוכה שמתחברת לחלון המשולש שמקובע - לאחר מכן שאלתי למה לא מוציאים את המשולש - הם הסכימו להוציא (כנראה חשבו שלא יוציאו את החלון הקטן אז חתכו פשוט את הגומיה) - ניתן לראות זאת בתמונות שפירסמתי קודם ( תראו סימן של חיתוך על הפח באזור)

אם יש לכם אופציה לא לתת להם להתעסק עם הגומיות אז בהחלט עדיף (הם לא בדיוק עדינים בקטע הזה ). בסנרוף הצבע פגע בגומיה ( לא מובן לי למה פשוט לא פתחו אותו וכיסו הכל) ולא נראה כאילו זה יורד.

למרות כל זה עדיין הייתי צובע אצלם - כי סהכ הצביעה טובה ביחס למחיר, ולא ניתן להבחין בבעיות בצבע אלא אם בודקים ממש מקרוב.

פורסם

למרות כל זה עדיין הייתי צובע אצלם - כי סהכ הצביעה טובה ביחס למחיר, ולא ניתן להבחין בבעיות בצבע אלא אם בודקים ממש מקרוב.

כרגע נראה שאתה צודק, השאלה היא מה יהיה בעוד שנה שנתיים ומעלה מהיום.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

עוד כמה דברים שהבחנתי בהם:

האנטנה בגג לא הורכבה נכון - (ראיתי טיפות מים מפנים), פירקתי וראיתי שהגומיה לא הורכבה נכון.

בפגוש הקדמי - 2 חלקי פלסטיקים לא ישבו במקום, חצי מהפינים שלהם היו בחוץ.

בחלק מהמקומות - בילבלו את הברגים והרכיבו חזרה עם הברגים הלא נכונים (בזמן הפירוק לא היה מובן לי למה הם שמים את כל הברגים בקופסא אחת בלי לתייג שום דבר).

• 4 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...