Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי מפרק גם את ידיות הדלתות. אני שונא לראות גומיות מתקלפות.

איפה אמור להיות גומיות? לא ראיתי שיש... חשבתי גם לפרק, אבל בדקתי בגוגל וזה לא נראה כאילו זה ישנה משהו אם אני אפרק - יש שם מאין פלסטיק מתחת לידית ולא בטוח שאפשר להסיר אותו... גם הידית פתוחה מכל הכיוונים אז אני מניח שהצבע יוכל להגיע לכל מקום..

http://vwgolfr32.co.uk/WindowRegulator/images/WindowRegulator19.jpg

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה אמור להיות גומיות? לא ראיתי שיש... חשבתי גם לפרק, אבל בדקתי בגוגל וזה לא נראה כאילו זה ישנה משהו אם אני אפרק - יש שם מאין פלסטיק מתחת לידית ולא בטוח שאפשר להסיר אותו... גם הידית פתוחה מכל הכיוונים אז אני מניח שהצבע יוכל להגיע לכל מקום..

http://vwgolfr32.co.uk/WindowRegulator/images/WindowRegulator19.jpg

מוזר שהם לא הורידו פנסים קידמיים ולא סגרו את ההחלק השחור של הפגושים. יהיה חבל אם יפגעו בפלסטיק השחור במכונת שיוף.

פורסם
מוזר שהם לא הורידו פנסים קידמיים ולא סגרו את ההחלק השחור של הפגושים. יהיה חבל אם יפגעו בפלסטיק השחור במכונת שיוף.

כן, אמרו שלא מפרקים פנסים קדמיים כי צריך לפרק פגוש קדמי והם לא עושים את זה... לגבי הפלסטיק השחור - הם עדיין לא התחילו לשייף פגושים אז לא יודע אם הם מכסים את זה או לא, אבל אני אבדוק את זה מחר. תודה. (אולי יש גם אופציה לצבוע את החלק השחור גם בצבע הרכב - אני אברר)

פורסם
כן, אמרו שלא מפרקים פנסים קדמיים כי צריך לפרק פגוש קדמי והם לא עושים את זה... לגבי הפלסטיק השחור - הם עדיין לא התחילו לשייף פגושים אז לא יודע אם הם מכסים את זה או לא, אבל אני אבדוק את זה מחר. תודה. (אולי יש גם אופציה לצבוע את החלק השחור גם בצבע הרכב - אני אברר)

לא טוב. כדי לצבוע פגוש כמו שצריך יש להוריד פנסים. אל תצבע את החלק השחור בצבע הרכב - זה יראה מוזר ויפגע במקוריות העיצוב.

פורסם
לא טוב. כדי לצבוע פגוש כמו שצריך יש להוריד פנסים. אל תצבע את החלק השחור בצבע הרכב - זה יראה מוזר ויפגע במקוריות העיצוב.

טוב אני אבדוק מחר אם אפשרי לפרק..

פורסם

הם לא מפרקים פגושים וידיות... בזמנו גם כשביררתי איתם אמרו שאם צובעים באותו צבע אז אין צורך לפרק הכל...

בכל מקרה במחיר כזה אי אפשר לצפות שיפרקו הכל (גם גומיות בחלון הם לא מפרקים בדרך כלל, אבל ביקשתי לפרק כי כל הצבע התקלף שם). בטווח הארוך נראה אם זה ישנה משהו...

פורסם

בתור מישהו שהדבר הראשון שעליו אני מסתכל כשאני נתקל ברכב מכל סוג, זה חיבור הפגושים והמרווחים. פשוט מחלה/סטייה/שריטה שלי.

אצלך כל המרווחים נראים מקוריים ואם פירוק הפגושים הוא לא קריטי לצביעה, אני הייתי מבקש במיוחד שלא יפרקו את הפגושים.

בהצלחה, מחכים לתוצאה!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
בתור מישהו שהדבר הראשון שעליו אני מסתכל כשאני נתקל ברכב מכל סוג, זה חיבור הפגושים והמרווחים. פשוט מחלה/סטייה/שריטה שלי.

אצלך כל המרווחים נראים מקוריים ואם פירוק הפגושים הוא לא קריטי לצביעה, אני הייתי מבקש במיוחד שלא יפרקו את הפגושים.

בהצלחה, מחכים לתוצאה!

כן זה גם בעייתי כשמוציאים פגושים וצובעים אותם בנפרד.. הם יכולים טיפה להתעוות ואז זה לא חוזר באותה צורה. בכל מקרה ראיתי שיש כמה מ"מ במרווחים של הפגושים אז מקווה שהצבע יחדור לשם.

פורסם
כן זה גם בעייתי כשמוציאים פגושים וצובעים אותם בנפרד.. הם יכולים טיפה להתעוות ואז זה לא חוזר באותה צורה. בכל מקרה ראיתי שיש כמה מ"מ במרווחים של הפגושים אז מקווה שהצבע יחדור לשם.

מחכה לראות את הצתוצאה, בהצלחה.

Manual for life

פורסם

הבעיה היא שכשצובעים בלי לפרק את הפגושים נכנס צבע שמחבר בין הפח לפגוש עצמו.

אם תצתרך בעתיד לפרק את אפגוש הצבע יתקלף. חוץ מזה ומהידיות, עד עכשיו נראה טוב. אבל הדברים האלה בדיוק עושים את ההבדל בין צביעה איכותית לחאפרית.

לצערי עוד לא מצאתי מוסך פחחות איכותי כמו שיש בחו"ל, אפילו לא קרוב..

• תוכן חדש...