Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

ברשותי דייהטסו שרייד 98, בימים אלו אני מנסה לעבור טסט, כרגע חוזר בפעם השישית על זיהום אוויר ברכב.

עד כה שמו לי 2 תוספים לדלק, הוחלף ממיר קטליטי, הוחלפו חוטי הצתה, חיישן למדה, בנוסף לכך נעשה טיפול 10000 עם החלפת פלגים.

די מייאש כל הסיפור הזה ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עוד אפשר לעשות בנושא ומה יכול לגרום לבעיית הזיהום. אחד הח'ברה במכון בדיקה זרק שאולי צריך לעשות ניקוי של מערכת הזרקת דלק. האם זה באמת ישפר את המצב? כמה כבד מבחינה כספית יכול להיות הניקוי הזה? והאם יש מישהו אמין באיזור פתח תקווה שיכול לבדוק את העניין הזה?

תוצאות הבדיקה:

co: סלד נמוך: נמדד - 0.61, ערך מותר - 0.50. סלד גבוה: נמדד - 0.62, ערך מותר - 0.30

חום מ': סלד נמוך: נמדד - 93, ערך מותר - 60. סלד גבוה: נמדד - 93, ערך מותר 60

תודה רבה מראש.

עריכה אחרונה על ידי bboydready
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...