Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן פיאסטה 2011 והיום שמתי לב שהטויטר בדלת הנהג לא עובד.

איפה מתקנים? במוסך פורד? אצל מתקין מערכות?

פורסם

אין למה לגשת למוסך על דבר כזה, גש למתקין מומלץ באיזור, קנה לעצמך זוג טוויטרים איכותיים או סט קומפוננט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא מעוניין להיכנס להוצאה גבוהה ולכל היותר מחפש להחליף את הטוויטר (במידה ונשרף) לטוויטר זהה מאותו הדגם.

קשה לי להאמין שמתקין יצליח להשיג לי טוויטר מקורי, מה שיחייב אותי להחליף את כל הסט.

פורסם (נערך)

בדוק אם המק"ט מתאים:

http://www.ebay.com/itm/FORD-BE8Z18808B-GENUINE-OEM-TWEETER-/300949407087?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4611fb856f

(הבעיה היא בעיקר עלות המשלוח)

מעבר לזה, אולי בפירוקיות.

וכל זאת בהנחה והבעיה אכן בטוויטר.

אם אני מבין נכון, אין הבדל בין צד ימין לשמאל כך שניתן להחליף ביניהם ולראות אם הבעיה עוברת צד.

חוץ מזה, זו הזדמנות לרכוש חדשים ולמקם אותם במקום קצת יותר אידיאלי מאשר בדלת וקרוב יחסית לנהג.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

בשל עלות משלוח גבוהה, עושה רושם שהחלפת הטוויטר תעלה לכל הפחות כ-200 ש"ח (במידה וארכוש בחו"ל ואבצע את העבודה לבד).

האם לדעתכם כדאי במקרה כזה כבר להחליף את שני הטוויטרים בדגם אחר, לא מקורי ואיכותי יותר?

האם בכלל אפשר להחליף רק את הטוויטרים ולהשאיר את המערכת ויתר הרמקולים המקוריים?

תודה

פורסם

אפשרי להחליף רק טוויטרים.

200 ש"ח יקנו לך טוויטרים איכותיים, למרות שהמקוריים לא רעים בכלל.

קח בחשבון שאתה צריך את הקבלים הקטנים שיש על הטוויטרים המקוריים ולחבר אותם על הטוויטרים החדשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היום גיליתי שהבעיה כלל לא בטוויטר.

נראה שלא מגיע אליו כלל מתח (המולטימטר מראה 0).

עכשיו, האם לדעתכם עלי לגשת למוסך מורשה שמכיר את הרכב ויודע לפרק את הקונסולה המרכזית או שניתן לגשת גם למתקין?

• תוכן חדש...