Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני שוקל לקנות את האיביזה במבצע בחדש דגם AM5 של 79,900 ש"ח.

http://www.seat.co.il/lp/80/?ref=SELF&banner=HOME-BANNER

האוטו בא ללא מערכת מולטימדיה, ובסוכנות הוצע לי חבילת COMFORT שכוללת מערכת מולטמדיה כולל GPS של חברת "איתוראן", חיישני רוורס ומצלמת רוורס.

הציעו לי את החבילה בכ- 5000 ש"ח.

על דף הפירוט כתוב מערכת מולטימדיה בשם MII, לא יודע מאיזה חברה זו. אני מניח שזאת מערכת שמתשמים בה בעוד גרסאות של סיאט.

האם לדעתכם המחיר סביר? האם זה שהחברה מתקינה את כל התוספות ונותנת אחריות על זה מצדיקה מחיר שהוא יותר גבוה מאשר קנייה והתקנה לאחר מסירת הרכב??

התעניינתי במערכות שמתאימות לאיביזה שמבוססות על מערכת ANDROID, שכוללות אפליקצית WAZE. השאלה אם מערכות אלה הן אמינות, והאם תוכנת WAZE מתחברת גם דרך האינטרנט לקבלת עדכוני תנועה וכו'

תודה

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר במכשיר סיני עלום שם הכי זול שניתן למצוא ועם האיכות הידועה לשמצה של המכשירים הסינים שהיבואנים שמים ברכבים. לא מדובר במחיר זול. אם אתה חייב מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס ומצלמת רוורס זה יעלה לך בערך אותו הדבר להתקין לבד מערכת שאתה תבחר אותה.

תזהר מלהתפתות להתקין waze במערכות שמבוססות על וינדוס ce, מדובר בגרסה ישנה ומוגבלת של וויז מלפני כמה שנים שלא עובדת כמו שצריך.

פורסם

הבנתי. תודה ע התגובות.

האם אכן המערכות עם WAZE מובנה מבוססות על WINDOWS CE ולא על ANDROID ממש? ראיתי שדווקא מדובר על מי' הפעלה ANDROID מלאה. האם אני טועה? די מפתה שיהיה WAZE על מסך גדול ולא להתבסס על המכשיר הסלולרי בלבד. למישהו יש ניסיון עם מערכות אלה, במיוחד על האיביזה??

האם יש המלצות למערכות ידועות ויציבות לאיביזה במחיר טוב?? אשמח לקבל המלצות.

תודה

פורסם

המחיר שהציעו לך בסוכנות הוא מחיר מופקע, 5000 בטוח שהמערכת הסינית הזולה שלהם לא שווה.

אם יציעו לך ב 2000 או פחות תשקול את זה. כי אמנם האיכות כנראה לא תהיה מזהירה, אבל זה יוכל לחסוך לך את כאב הראש של קניה והתקנה לבד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתקציב הנ"ל אתה יכול ללכת על Pioneer AVHX8650BT כולל חיישנים ומצלמה

זה מכשיר ברמה גבוהה שכולל MirrorLink מובנה.

תודה על ההמלצות

אם אני כבר אשקול להתקין לאחר הקנייה, יש משהו יותר זול?

עניין ה- MIRRORLINK מאוד מעניין, יש מערכת יותר זולה עם אופציה כזאת?

אני לא צריך מערכת מאוד מתוחכמת, רק שתהיה עם BT, אמינה, חיבור טוב לסלולארי, ואם יש את האפשרות של MIRRORLINK, זה יהיה ממש מצויין.

תודה

פורסם

אני מציע לבדוק את האפשרות של קנווד DDX7025BT שמסתמן כאלטרנטיבה טובה לפיוניר המדובר, בעלות דומה של כ-3000 ש"ח.

ממה שעולה ברשת בכלל ובפורום בפרט, ההתממשקות שלו מול סמרטפונים פשוטה בהרבה ומציעה שליטה מלאה מהמכשיר או מהטלפון.

פורסם

שאלת אם מוכרים בארץ, קיבלת תשובה.

לא טוב לך המחיר שכולל אחריות 3 שנים ע"י יבואן רשמי, ואתה מעדיף לקנות בחו"ל, תפאדל.

• תוכן חדש...