Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור hat l8 בתצורת 2 חלקים פסיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
עיין ערך BEWITH חולם על הסטים שלהם כבר שנים - לאון הזמין, ניסה - לא התלהב - החזיר :shock:

חבל שלא ניסה את המיד-טוויטר של הגנסיס סטודיו 16 , על אותו העיקרון ואם אני זוכר נכון מהתכתבות שהייתה לי עם גורדון גם מבוססים על אותו הרמקול.

יצא לי לשמוע התקנה של הרכיב הזה ברכב בטייוואן , היה סט ברכב תצוגה עם גנסיס אבסולוט מידוואפר , ומיד-טוויטר של הסטודיו. זה נשמע מצוין. אני חושב שזה היה טוב כמעט כמו ההורנים שהיו לי :wink:

עריכה אחרונה על ידי Ofer Dotan

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המערכת בפולו היתה משהו פנומנאלי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ידעתי שהגיע הזמן לפתוח מועדון שונאי טוויטרים :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז הגיע זמן לעלות שרשור של התקנה חדשה ולחזור וחיידק ))))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני לא רוצה להשתלט על השרשור אז נעצור פה , בכל מקרה יש לי כרגע מותקן קבוע ברכב (במה אחורית) 2 WAY , טוויטר בשם נועה (בת שלושה חודשים) ומיד בשם אלון (כמעט שנתיים) ...

את הרכיבים האלו אני כבר לא אשדרג :-P

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה סופר טוויטר, מנסיון

Pioneer TS-X150

פורסם

ערב טוב..

לאחר בדיקה הבנתי שיהיה מאוד קשה עד בלתי אפשרי להתקין את ה l8 בדלתות, נפלה סוג של הזדמנות וקניתי סט קומפוננט focal k2p, יש לי כמה שאלות.

1. קניתי את הסט עם הקרוס אבל לא תהיה לי בעיה לעבוד איתו באופן אקטיבי. מה יתן את התוצאה הטובה ביותר אקטיבי או פסיבי?

2. ברור מאליו שאני יעשה איטום בדלתות ובתא המטען. לגבי הטוויטרים איך להתקין אותם? On/off axis ?

אם יש טיפים נוספים שלא העליתי בהודעה אני אשמח אם תשתפו.

תודה רבה.

פורסם

גם המידבאס הנ"ל הוא לא קל להתקנה עם עומק של 77 ממ אני לא בטוח שיהיה פשוט להכניס אותו בדלת של הפונטו

סה"כ זה סט טוב מאוד אם יש משהוא שמשנמך את הסט הזה זה ה TN52 ואם אתה עובד איתו אקטיבי\פסיבי

אז בשילוב של זוית אוף אקסס עם הנחתה טובה בקרוס שמאפשר לך להנחית אותו בין 1 ל 7 DB.

המלצה שלי : המידבאס מעולה תנסה לשדך לו את ה L1PRO שיש לך ותעבוד אקטיבי.

• תוכן חדש...