Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעבר ששעון החום היה זז כל ס"מ מהאמצע לימין או לשמאל הנהג היה חוטף התקף וטס למוסך, כדי להתלונן שבעליה לירושלים המד זז ב- 2 קווים מעל 90°. באו היצרנים ואמרו שצריך לפתור את הבעיה הזאת, כדי שהשעון לא ישגע נהגים סתם בגלל מנוע שמתאמץ קצת יותר.

אז סידרו שהשעון לא יזוז בטווח זמן מסוים - ועדיין! לא הייתי מוותר על השעון.

דוגמאות מהעבר:

פיאט 127 שנת 1984 מנוע 1050: שעון החום קפץ במכה מ- 90° עד כמעט 130° - הרכב נעצר ולא נגרם נזק. בגלל שיש שעון ולא נורה, היינו יכולים לדעת כמה כל פעם יש לנסוע עד שצריך לעצור לתת להתקרר שוב.

פיאט אונו שנת 1993 מנוע 1400: שעון החום טיפס למעלה בדילוגים של 2 קווים, במקום לעלות בצורה מסודרת. גם פה הצלחתי להציל את הראש מנוע פעמיים.

בסקודה? תידלק לי נורה אדומה ותחייך אליי מאוזן לאוזן, במטרה להכין מזומנים לשיפוץ ראש במנוע BTS. ולמה כל זה? כי צ'מפיון מוטורס הזמינו מהיצרן את המכוניות עם הלוח המסכן והרוויחו עלינו כמה גרושים לרכב. אז השאלה שלי היא האם יהיה חיסכון גם בדור השלישי או לא? אגב זאת תופעה זהה גם בפולו, גם שם יש לוח פשוט ולוח מפואר.

עריכה אחרונה על ידי stio
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רומן דווקא לא התעקשות מיותרת.

אפשר לומר שהיבואן עושה "דווקא" וחוסך בכל מה שאפשר (הזמנה מיוחדת עם לוח מקוסטם ומצומצם? הנחת כמות?)

הרי לא בקשנו רכב עם ג'נטים 17" בתור סטנדרט אחרת לא רוכשים - כולה לוח שעונים מודרני ושקיים בלא מעט מתחרות אחרות.

לא חושב שזו צרה כלכלית בשבילם להשקיע טיפה..

ולעניין השרשור - האם תהיה הפעם פאביה טורבודיזל האצ'בק? או ששוב יביאו סטיישן? (אין לי דבר נגד סטיישן,אבל לא מתאים לי,מעדיף האצ'בק "רגיל")

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

העיקר בוכים וקונים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עליתי את הקסטל על הילוך חמישי/שישי מעל 120 קמ"ש, אז לא אשאל...

מה שכן, העפת שעון חום מנוע מטעמי חיסכון (הרכב נמכר בחו"ל עם השעון) זאת חוצפה, ביזיון, עזות מצח ובושה באופן כללי.

אז כנראה שגם ב.מ.וו ביזיון, כי גם שם אין (אצלי אין בכל מקרה). וברצינות, אתה מגזים. ושלא תבין לא נכון, גם לי חסר שעון הטמפרטורה וגם אני לא מבין מדוע מתעקשים להורידו, והייתי מעדיף שהיה. ובכל זאת, מכאו ועד חוצפה, ביזיון וכד׳, הדרך ארוכה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

לא יודע מה קורה ב- BMW. אני יודע שבסקודה הייצרן מייצר, אבל היבואן לא מייבא! הבעיה הזאת היתה יכולה להיפתר בקלות.

1474508_10204967879345489_3092088972340521436_n (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
נראה לי שאתה טועה ובבסיס תהיה תיבה ידנית 5 הילוכים. אוטומט עדיין ישן 4 הילוכים.

בבקשה:

http://cars.walla.co.il/item/2789257

"באגף ההנעה גם אין שינויים גדולים: קיה תציע לבחירה ארבעה מנועים, בהספקים שינועו בין 75 ל-109 כ"ס בחיבור לתיבות הילוכים ידניות 6 מהירויות או 4 מהירויות אוטומטית. כל המנועים מגיעים עם בקרת עצור וסע דור 2 (הדממת הרכב בעמידה ממושכת) וכן אפשרות לצמיגים עם מקדם חיכוך נמוך."

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעניין איך ה1.0 עם 60 כס מרגיש על כזה רכב.

מה הטעם בכשה מנוע חלש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

dorsht

על אותו תקן אני יכול לתת לך את הקישור הזה

נחכה ונראה מה יגיע.

פורסם
לא יודע מה קורה ב- BMW. אני יודע שבסקודה הייצרן מייצר, אבל היבואן לא מייבא! הבעיה הזאת היתה יכולה להיפתר בקלות.

אבל אתה בכל זאת קנית את הרכב ויש עוד מלא שימשיכו לקנות אז למה לא לחסוך על חשבון הרוכשים ?

פורסם (נערך)

ומה שבאמת מענין, זה: אילו מנועי דיזל יהיו זמינים וכמה זה יעלה בארץ? אני חושב שבפחות מ130,000₪ לרכב דיזל 1.6 כמו ראפיד/טולדו זה יכול להיות אופציה מענינת. במיוחד במרכב סטיישין.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מעניין איך ה1.0 עם 60 כס מרגיש על כזה רכב.

מה הטעם בכשה מנוע חלש?

הגרסאות האלו פחות מיועדות לארץ, זה יותר באירופה כרכב סופר מיני אך שיהיה עירוני בביצועיו,

אתה יודע ששם מוכרים למשל טנדרון כמו פרטנר או ברלינגו עם מנוע 1.1 בנזין? זה משמש כרכב חלוקה בתוך העיר, כי משאיות לא נכנסות לתוך העיר כמו בארץ.

dorsht

על אותו תקן אני יכול לתת לך את הקישור הזה

נחכה ונראה מה יגיע.

נחיה ונראה, אין ברירה :)

אני החלטתי לחכות לריו ולi20, מקווה שלא אתאכזב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
ומה שבאמת מענין, זה: אילו מנועי דיזל יהיו זמינים וכמה זה יעלה בארץ? אני חושב שבפחות מ130,000₪ לרכב דיזל 1.6 כמו ראפיד/טולדו זה יכול להיות אופציה מענינת. במיוחד במרכב סטיישין.

התכוונת באיזור ה-120 גג וגם אז זה יותר מדי. עדיף כבר קליאו סטיישן בנזיו ב-105. ב-110 דיזל כזה כבר יהיה אטרקטיבי.

נחיה ונראה, אין ברירה :smile:

אני החלטתי לחכות לריו ולi20, מקווה שלא אתאכזב.

הבעיה עם שני הרכבים האלה שהם עוברים שינוי בעיקר קוסמטי ואיבזורי, מנועים ותיבות לא ישתנו, אבל אם אתה מחפש 1.2 ידני ולא 1.4 אוטומט, אז זה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
התכוונת באיזור ה-120 גג וגם אז זה יותר מדי. עדיף כבר קליאו סטיישן בנזיו ב-105. ב-110 דיזל כזה כבר יהיה אטרקטיבי.

המיסים על דיזל מאוד גבוהים וזה בעיה. אבל, 120 זה באמת היה יכול להיות מחיר מעולה. לטווח ארוך רכב דיזל כזה ישתלם הרבה יותר מקליאו בנזין אפילו אם היאצעולה פחות. באותה קטגוריה היום קיים דיזל C3 בקצת פחות מ120. ולגבי 130 צודק, אפילו עם אוטומט, זה כבר כימעט מחיר של פלואנס דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...