Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש צפי לשיווק בארץ?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה 1.2 עם ה 90 כס יגיע עם גיר ידני 5 הילוכים. ה 110 כס יגיע עם גיר 6 הילוכים. עד כמה שהבנתי, ההבדל בין שני המנועים הוא בתוכנה בלבד.

מנוע הדיזל הוא 3 צילנדר.

צפי תחילת שיווק, אזור מרץ אפריל.

מנסיעה בכל הגרסאות, בצורה דיי מוזרה הייתי אומר, הכי אהבתי את ה 1.2 90 כ"ס ידני. אם יצליחו להביא אותה במחיר אטרקטיבי זו תהיה חבילה מצויינת. במיוחד אם ניתן בעזרת תוכנה להגיע לאותו הספק (110 כס) .

פורסם

יכול להיות שבעזרת תוכנה ניתן יהיה להגיע לאותו ההספק, אבל אז נשארים בלי הילוך שישי.

בכל מקרה האם ידוע לגבי רמות האבזור? האם יהיו מד חום מנוע, מערכת מולטימדיה, חיישני חניה, בקרת שיוט, בקרת אקלים וכ'?

כמה כריות אוויר?

פורסם

אני נשארתי עם הנוכחית בליסינג מעבר ל3 שנים ואמרו לי שיעדכנו אותי מתי שתגיע החדשה

מעניין אותי אם המחיר ישאר זהה

פורסם
יכול להיות שבעזרת תוכנה ניתן יהיה להגיע לאותו ההספק, אבל אז נשארים בלי הילוך שישי.

בכל מקרה האם ידוע לגבי רמות האבזור? האם יהיו מד חום מנוע, מערכת מולטימדיה, חיישני חניה, בקרת שיוט, בקרת אקלים וכ'?

כמה כריות אוויר?

שתהיה בריא עם שעון חום המנוע הזה.

כל המכוניות חולקות את אותו לוח שעון, חום המנוע מוצג שם באמצעות תצוגה של חום השמן במנוע במעלות.

יש 6 כריות אוויר.

רמת איבזור עדיין אי אפשר לקבוע. יש המון דברים שניתן לשחק איתם שם ועכשיו מתחיל תהליך התפירה של הרכב לשוק הישראלי.

למשל, יש המון משחקים של צבעים עם הגג, הג'אנטים וצבע הגוף וכמו כן משחקים של צבעים של ה - interior.

בחלק מהמכוניות הכסאות הפתיעו אותי לטובה ברמת ה"חביקה" שלהם, מדובר בכסאות הספורט שיגיעו ככל הנראה בדגמים היותר מפוארים.

גג זכוכית מלא ינתן כאופציה אבל תרשו לי לשער שזה לא יגיע אלינו (אם כי זה משהו דיי נחמד)

Fa_041 (Custom).jpgFa_042 (Custom).jpgFa_046 (Custom).jpgFa_049 (Custom).jpgFa_050 (Custom).jpgFa_tech_001 (Custom).jpg

פורסם

סטיישין דיזל זה מענין, הנוכחית נמכרת במחיר טוב יחסית. מענין איך מנוע 3 צילינדר דיזל מבחינת הויברצייה? הרי דיזל גם ככה מספק יותר ויברצייה. וכאשר התושבות מתעייפות הויברציה כניראה מתחזקת. לדור הקודם עם מנוע הזה היו לא מעט תלונות על ויברציה. מה שנמכר כרגע זה עם דיזל 1.6 בעל 4 צילינדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הביקורות עליה מאירופה די מחמיאות - וכפי ששלומי ציין, משום מה, כולם משבחים אותה בוורסית ה-90 כ"ס של ה-1.2TSI. אז - שלומי, תוכל לפרט מדוע דווקא ה-90 (ולא הגרסה הבכירה)?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלומי, איך היא ביחס למתחרות הנוכחיות? האם היא מציבה רף חדש לקטגוריה בכל הקשור לנוחות, עידון ו"בגרות"?

לא. ממש לא.

היא בסדר גמור, אבל לא שום דבר מיוחד שלא ראינו עד היום. ייחודה צריך להיות במחיר נמווך, שילוב צבעים מרענן ובסטנדרט גבוה של אבזור.

בגרסת ה 1.2 110 כ"ס עם DSG מדובר בקטנה עם איכויות גבוהות בכל מה שקשור בשקט בתא הנוסעים וביכולות של המנוע אבל זה לא משהו חדש או משהו שאי אפשר למצוא במקומות אחרים.

סטיישין דיזל זה מענין, הנוכחית נמכרת במחיר טוב יחסית. מענין איך מנוע 3 צילינדר דיזל מבחינת הויברצייה? הרי דיזל גם ככה מספק יותר ויברצייה. וכאשר התושבות מתעייפות הויברציה כניראה מתחזקת. לדור הקודם עם מנוע הזה היו לא מעט תלונות על ויברציה. מה שנמכר כרגע זה עם דיזל 1.6 בעל 4 צילינדר.

הויברציה מורגשת בעיקר בסל"ד נמוך בהילוך נמוך. לא נורא אבל מורגש.

הביקורות עליה מאירופה די מחמיאות - וכפי ששלומי ציין, משום מה, כולם משבחים אותה בוורסית ה-90 כ"ס של ה-1.2TSI. אז - שלומי, תוכל לפרט מדוע דווקא ה-90 (ולא הגרסה הבכירה)?

לא יודע לשים על זה את האצבע בוודאות. אולי זה הגיר הידני שנתן לה את השובבות הנדרשת ויחסי העברה נכונים, אולי זה המנוע שיותר מתאים להתניידות עירונית, באמת שאני לא יודע מה אבל זו הרגישה החבילה היותר טובה.

בסופו של דבר זה עניין של מחיר, אם יציעו את החבילה הזו במחיר שמשמעותית נמוך יותר אז זה ישתלם.

פורסם (נערך)

ב-ynet הערכת מחיר לידנית 90 כ"ס - 78K, שזה מחיר לא רע בכלל למנוע הזה, רק שתגיע עם איבזור כלשהו. -) גם אוטומט מוערך בכ-20 אלף פחות מהפולו עם אותו מנוע 110 כ"ס. יש סיכוי להצלחה, זריזה כמו הקליאו וזולה יותר+העיצוב פנים לא מצועצע. שיביאו גם סטיישן.

עריכה אחרונה על ידי Arco

• תוכן חדש...