Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ככה החסכון בדלק לא יהיה משמעותי. יש לך מגוון אפשרויות כמו למשל פונטו גראנדה, מאזדה 2 ויונדאי I20 שנת 2009 שהיתה בעבר בהשכרה/ליסינג.

אם אתה מעוניין ברכבים קטנים עוד יותר - יונדאי I10.

פורסם

דייהטסו סריון-אמינה, די זריזה, יש מבחר די גדול ביד 2 אבל רובם יוצאי ליסינג או השכרה.

יונדאי גטס-ברמות איבזור GLS/GLX/GLI גם מאוד אמינה,אחזקה לא יקרה לא הכי חיסכוני אבל מצד שני אמינות טובה.

פיאט גרדה פונטו- חיסכונית עקב גיר רובוטי אבל פעולתו פחות חלקה מאשר אוטומט רגיל,גם אמינות בינונית,אבל הרכב עצמו בטיחותי,ונוח.

פיאט פנדה-אותו גיר כמו לגרנדה אבל פה מדובר על רכב הכי חיסכוני לתקציב,החיסרון שהוא פחות מרווח כי הוא מקטגורית המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי אישית יש העדפה לפיאט, הגרנדה תיתן לך נוחות, מרווח, חסכון ואחזקה זולה וכמובן גם בטיחות.

הפנדה פחות מרווחת אבל מאוד אמינה וחסכונית.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כרגע אני עם יונדאי גטס ידנית ורוצה לעבור לאוטומט,היונדאי מבחינת אמינות וחסכון מצויינת אבל אני מחפש משהו קצת יותר חדש ונוח.

לגבי המאזדה 2 נהגתי עליה ואהבתי מאוד אבל אני לא חושב שהיא נכנסת בתקציב.

לגבי יונדאי I20 נשמעת אופצייה טובה.

לגבי הפיאט אני קצת נרתע מהחברה בגלל שיש לי כמה חברים שהיה להם ויש להם פיאט והם לא ממש מרוצים.

מה לגבי פורד פיאסטה ?

פורסם

לפי מה שאני רואה ביד 2 יונדאי I20 בכזה תקציב תהיה לא משהו,למרות שהרכב עצמו טוב.

הפיאט עצמם טובים,פשוט הרובוט לא הכי מוצלח.

הפיאסטה דומה ליודנאי וגם פה לא בטוח בתקציב הזה יהיה משהו נורמלי אבל אפשר לבדוק,הרכב עצמו מבחינת מנוע דומה ליונדאי אבל עם חומרים נעימים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב 45K-40K מוכרים בשלמה סיקסט ובעוד חברות יונדאי I30 שנת 2010. אני מאמין שאפשר למצוא בסביבות 35K מיד פרטית במצב טוב (המחיר שהם דורשים לא יהיה המחיר קנייה ברוב המקרים...).

• תוכן חדש...