Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה מובן מאליו, אבל מחכים בתור גם כי מחר פשוט לא יהיה במלאי.

החנות שלי לדוגמה לא קיבלה מלאי השקה בכלל כי אין מספיק יחידות לספק.

הספק עצמו כבר בחוסר מלאי עוד לפני שמכר מכשיר אחד.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ממזר שמן,

נכון, שמתי לב שגם כמות הרכבים היא נמוכה ביחס לישראל. כמו כן, רוב הרכבים הם רכבים קטנים (האצ'בקים, 3 דלתות) וכמובן ידניים בשביל חסכון. לעומת זאת, יש תחבורה ציבורית מצויינת באירופה בהשוואה לארץ.

Freak_Miky

וכמובן שחייבים לרכוש ביום ההקשה. זה דומה לטימטום של ללכת לקולנוע ביום ההשקה של הסרט. הקולנוע מפוצץ. חכה שבוע שבועיים, ואתה נהנה מאולם חצי ריק. העיקר זה להשוויץ "כבר ראיתי את הסרט, כבר יש לי הטלפון" וכו' וכו'.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

מעניין למה להשקה של גלאקסי או כול מכשיר אחר אף אחד לא עומד בתור...אולי סוף סוף אנשים הבינו שאין כמו אייפון.

איזה כייף לי :)

פורסם
Freak_Miky

וכמובן שחייבים לרכוש ביום ההקשה. זה דומה לטימטום של ללכת לקולנוע ביום ההשקה של הסרט. הקולנוע מפוצץ. חכה שבוע שבועיים, ואתה נהנה מאולם חצי ריק. העיקר זה להשוויץ "כבר ראיתי את הסרט, כבר יש לי הטלפון" וכו' וכו'.

אתה יודע שבתקופת ה-IPAD2 (אם אני לא טועה) אנשים שילמו וחיכו מס' חודשים עקב חוסר מלאי?

וזה אחרי שבזבזו מלא זמן ודלק מחנות לחנות כדי לגלות שאין במלאי.

Just daily

פורסם

Freak_Miky

אוקי ו? זה לא שאתה לא יכול להתקיים בלי IPAD2 או עם IPAD1 עד ש 2 יגיעה. אני לא מבין את הטימטום הזה. היית אומר לי מוכרים שם אורז או לחם, וזה המקום היחידי שמוכרים בו ואם לא תקנה תשאר בלי, הייתי מבין למה אנשים עומדים שעות בתור, אבל בשביל טלפון?

פורסם

זה ויכוח מיותר, כנראה שאתה חי בסטנדרטים אחרים וגם אני (לא שאני מסכים עם הגישה שלך כמובן).

כמו שאני לא מבין אנשים שמחליפים מוצר מגעיל רק שהוא מתקלקל וכו'.

Just daily

פורסם
מעניין למה להשקה של גלאקסי או כול מכשיר אחר אף אחד לא עומד בתור...אולי סוף סוף אנשים הבינו שאין כמו אייפון.

כמו שאמר פעם שיח' בדואי זקן: "הפראיירים לא מתים - הם קונים אפל".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמו שאני לא מבין אנשים שמחליפים מוצר מגעיל רק שהוא מתקלקל וכו'.

אני לא מבין למה אנשים שמחליפים מוצר טוב שהם מרוצים ממנו, רק כי יצא דגם חדש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא כי יצא דגם חדש אלא כדי להתרענן (בגדים שלא נראים טוב בגלל בלאי, מכונת כביסה שעובדת אבל רועדת כמו טרקטור וכו').

Just daily

פורסם

אני לא מבין למה אנשים קונים סטייקים כשאפשר לחיות על קבנוס.

אני לא מבין למה אנשים קונים גבינת שמנת כשיש גבינה לבנה בפיקוח.

ואני בכלל לא מבין למה יש לך אוטו כשיש חמורים. גם זול, גם חסכוני בחציר וגם לא דורש ביטוח חובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה יודע כמה עולה להחזיק חמור בימינו? כבר עדיף אוטו.

חוץ מזה תראה לי חמור שמגיע ל100 קמ"ש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התחושה היא שהסיבה העקרית שאנשים מחליפים טלפונים - וגם מכוניות, ושעונים ובגדים - בתדירות יותר גבוהה מזו המוכתבת על ידי אבדן שימושיות היא הצורך להופיע ברבים עם תדמית מסויימת.

אני בהחלט לא תומך בסגפנות לשמה. יש מי שנהנה מסטייק, יש מי שטיפוח הרכב, יש מי שנהנה מהחידוש שבמכשיר חדש. העניין הוא שכפי שלא כל חובב סטייקים רץ למסעדה החדשה בערב הפתיחה אין סיבה להתנפל על הטלפון החדש ביום הופעתו בשוק. הוא יהיה חדשני באותה מידה גם בעוד מספר שבועות, אחרי שההייפ יחלוף והמחיר ירד ב-10-20%. אז אם במקרה למישהו נפל הטלפון לאסלה יום לפני ההשקה - אפשר להבין מדוע הוא עומד בתור, אבל אם ה-5S ואפילו ה-4S תקינים, למה לא להמתין כמה שבועות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אי עד היום לא ראותי שמחירים של איפונים יורדים ממש שלא בסמוך להשקת המחיר הבא.

הוא מחזיק את המחיר (ואת הערך כמשומש) יופי.

ובנימה אחרת - היה שם אתמול בלאגן וחוסר יעילות מזעזע #בעיותעולםראשון :)

ליביו (שעמד בתור בשביל מכשיר עבודה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...