Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה דווקא את נעולה על רכב היברידי ?? לדעתי זה סתם בולשיט אחד גדול ועובדים על אנשים בעיניים ..

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

ההונדה גאז ההיברידית מאוד מוצלחת, מכר שלי לא מזמן החליף מ11' ל14' שוב היברדית. לא יודע לומר על האמינות העתידית, אך נכון לעכשיו לא ידוע לי על תלונות של בעלי גאז, סיויק, אינסייט... בסיויק זה קיים כבר מ06', אני לא הייתי חושש מהאמינות של המערכת.

בכ

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)

להוריי יש ג'אז היברידית כבר כשלוש שנים והם מאוד מרוצים ממנה וגם טוענים שהיא חסכונית, היתרון שלה הוא שלמרות שהיא נראית מבחוץ כמו רכב סופר מיני, היא בעצם מאוד מרווחת ועם תא מטען יחסית גדול.

אבל היא יקרה והשאלה אם שווה לך לשלם עליה יותר כסף ולא לרכוש רכב אחר לא היברידי בפחות.

האינסייט לפי מה ששמעתי בכלל לא חסכונית למרות שהיא היברידית ולכן לא מצדיקה את המחיר שלה לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
להוריי יש ג'אז היברידית כבר כשלוש שנים והם מאוד מרוצים ממנה וגם טוענים שהיא חסכונית, היתרון שלה הוא שלמרות שהיא נראית מבחוץ כמו רכב סופר מיני, היא בעצם מאוד מרווחת ועם תא מטען יחסית גדול.

אבל היא יקרה והשאלה אם שווה לך לשלם עליה יותר כסף ולא לרכוש רכב אחר לא היברידי בפחות.

האינסייט לפי מה ששמעתי בכלל לא חסכונית למרות שהיא היברידית ולכן לא מצדיקה את המחיר שלה לדעתי.

אני צריכה רכב חסכוני ..בכל זאת סטודנטית..לא רוצה לחשוב ארבע פעמים כל פעם כשאני צריכה לנסוע בגלל צריכת הדלק...לחבר יש אחת כבר שנה והיא עושה 17 לליטר בערך.. אגב, קיבלתי הצעה של מאזדה 2 מליסינג 0 ק"מ מקודם, 2014, על הכביש נתן הצעה של 86k. מפתה מאוד, אבל הבנתי שהיא זללנית לא קטנה (10-12)

פורסם

מאזדה 2 חדשה מליסינג אפשר לקנות בפחות מ-86 אש"ח.

למעלה כאן מצד ימין יש קישור לאתר motori, מאזדה 2 נמכרת שם בפחות מ-83K ויונדאי I20 ב-78,990 - משתלמת יותר מהמאזדה לדעתי.

פורסם
מאזדה 2 חדשה מליסינג אפשר לקנות בפחות מ-86 אש"ח.

למעלה כאן מצד ימין יש קישור לאתר motori, מאזדה 2 נמכרת שם בפחות מ-83K ויונדאי I20 ב-78,990 - משתלמת יותר מהמאזדה לדעתי.[/quote

והם אמינים?....

פורסם

מבין מאזדה 2 או יונדאי I20 היה לי נסיון עם הI20 מהעבודה של אבא שלי בזמנו שהיה לו אותו כרכב חברה ואני יכול לומר לך שזה רכב סבבה לגמרי וגם נוח לעומת המאזדה שמרגישה צפופה וכיסא מעצבן יש לה ... אישית הייתי הולך על יונדאי I20 אבל לשיקולך ..

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לפחות לפי נסיוני במשך כשלוש שנים האינסייט חסכונית להפליא ( כ 18 ק"מ לליטר ללא קשר לאופן ואזורי הנסיעה ). להבנתי היא גם חסכונית מהג'אז המקבילה בשל שוני מסוים במערכת ההיברידית שאיני זוכר לפרטו, אבל אם תמצא את טבלת צריכת הדלק של היצרן תראה שגם הוא מצא שזה כך. מצד שני הג'אז מאוד מרווחת ובעלת עיצוב פנימי מבריק וזה בהחלט יתרון.

פורסם
למה דווקא את נעולה על רכב היברידי ?? לדעתי זה סתם בולשיט אחד גדול ועובדים על אנשים בעיניים ..

קטלת קטגוריה שלמה על סמך תחושת בטן? הרי ברור שאף פעם לא היה לך רכב היברידי, נכון ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אומנם אין לי את הרכב שאת מחפשת, ניסיוני הוא עם טויוטה פריוס שנת 2008, צריכת דלק אמיתית של בין 1:18 עד 1:22 תלוי באופי הנסיעה.

מדובר ברכב שעבר מעל 180,000 ק"מ ועדיין צריכת הדלק לא השתנתה. לא היו בעיות מיוחדות ועלות התחזוקה סבירה לחלוטין.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

הג'אז הרגילה מכונית מוצלחת יותר מההיברידית, פרט לצרייכת הדלק שלה בתנאים בינעירוניים, לצורך הבהרה, נסיעה מנס ציונה לת"א, במיוחד בשעות העומס היא לא ממש בינעירונית ולכן במצבים הללו להיברידית יתרון בצריכת הדלק.

הג'אז הגילה נוחה יותר, בעלת התנהגות כביש והיגוי עדיפים ותא המטען שלה מעט גדול יותר, שימי לב שבדגם ההיברידי נוצרת מדרגה במשטח ההעמסה כאשר מקפלים את המושב האחורי.

ההיברידית נמכרה באופן משמעותי יותר מכיוון:

א. ב2011, כאשר היא הגיעה לארץ היא הייתה זולה יותר בכ5000 ש"ח מהג'אז האוטומטית הרגילה.

ב. אנשים שלקחו את הרכבים הללו ממקום העבודה זכו להטבה בשווי מס, ובנוסף חברות עודדו את עובדיהן לקחת רכב היברידי.

ג. יש אנשים שמיידית חשבו שהיברידי הוא חסכוני יותר וטוב יותר מבלי לבדוק.

מניסיוני האישי, הג'אז ההיברידית צורכת ליטר לכ16-17 ק"מ, כמובן שזה תלוי בעונת השנה ובנהג, אם את נהגת סבלנית ותלמדי לנהוג את הרכב הזה חסכוני (יש עזרים לכך ברכב, ואם תרצי אשמח להסביר לך עליהם בפרטי במידה ותקני) תוכלי גם להגיע לצריכה טובה יותר.

האינסייט, מחוץ לעיר, תהיה מעט חסכונית מהג'אז ובאופן כללי נעימה ומרגישה יציבה יותר על הכביש המהיר. בתוך העיר האינסייט סובלת מ40 ס"מ נוספים לאורך, אך תא הנוסעים שלה מעט צפוף יותר וכל עניין קיפול המושב האחורי לא נוח ושימושי כמו בג'אז.

בנוסף הישיבה הגבוהה ושטח החלונות הענק בג'אז עושה אותה להרבה יותר נוחה לתמרונים באיזורים צפופים.

בשילוב של האינסייט והג'אז ההיברידית, יש כמות דיי גדולה של כלי רכב שמסתובבים על כבישי ארצנו כבר כמה שנים וצברו הרבה ק"מ, אני לא מכיר איזשהן סוגיות בנוגע לאמינותן.

בסיויק ההיברידית כן יצא לי להיתקל במקרים של מצבר המערכת ההיברידית שסיים את חייו הרבה יותר מוקדם מהמצופה.

בכל הנוגע למחירי עיסקאות, צר לי, אך לא אוכל לעזור לך, מה שאני כן יכול לומר לך הוא שהג'אז, מזה שנים רבות, נחשבת לאחת המכוניות שיותר שומרות על ערכן במדינתינו.

מול חלופות כמו יונדאי I20 חדשה, אני חושב שכדאי שנדע כמה ק"מ בערך את הולכת לצבור מידי שנה ע"מ שנוכל לעזור לך לחשב האם משתלם לך לקנות ג'אז משומשת.

פורסם
הג'אז הרגילה מכונית מוצלחת יותר מההיברידית, פרט לצרייכת הדלק שלה בתנאים בינעירוניים, לצורך הבהרה, נסיעה מנס ציונה לת"א, במיוחד בשעות העומס היא לא ממש בינעירונית ולכן במצבים הללו להיברידית יתרון בצריכת הדלק.

הג'אז הגילה נוחה יותר, בעלת התנהגות כביש והיגוי עדיפים ותא המטען שלה מעט גדול יותר, שימי לב שבדגם ההיברידי נוצרת מדרגה במשטח ההעמסה כאשר מקפלים את המושב האחורי.

ההיברידית נמכרה באופן משמעותי יותר מכיוון:

א. ב2011, כאשר היא הגיעה לארץ היא הייתה זולה יותר בכ5000 ש"ח מהג'אז האוטומטית הרגילה.

ב. אנשים שלקחו את הרכבים הללו ממקום העבודה זכו להטבה בשווי מס, ובנוסף חברות עודדו את עובדיהן לקחת רכב היברידי.

ג. יש אנשים שמיידית חשבו שהיברידי הוא חסכוני יותר וטוב יותר מבלי לבדוק.

מניסיוני האישי, הג'אז ההיברידית צורכת ליטר לכ16-17 ק"מ, כמובן שזה תלוי בעונת השנה ובנהג, אם את נהגת סבלנית ותלמדי לנהוג את הרכב הזה חסכוני (יש עזרים לכך ברכב, ואם תרצי אשמח להסביר לך עליהם בפרטי במידה ותקני) תוכלי גם להגיע לצריכה טובה יותר.

האינסייט, מחוץ לעיר, תהיה מעט חסכונית מהג'אז ובאופן כללי נעימה ומרגישה יציבה יותר על הכביש המהיר. בתוך העיר האינסייט סובלת מ40 ס"מ נוספים לאורך, אך תא הנוסעים שלה מעט צפוף יותר וכל עניין קיפול המושב האחורי לא נוח ושימושי כמו בג'אז.

בנוסף הישיבה הגבוהה ושטח החלונות הענק בג'אז עושה אותה להרבה יותר נוחה לתמרונים באיזורים צפופים.

בשילוב של האינסייט והג'אז ההיברידית, יש כמות דיי גדולה של כלי רכב שמסתובבים על כבישי ארצנו כבר כמה שנים וצברו הרבה ק"מ, אני לא מכיר איזשהן סוגיות בנוגע לאמינותן.

בסיויק ההיברידית כן יצא לי להיתקל במקרים של מצבר המערכת ההיברידית שסיים את חייו הרבה יותר מוקדם מהמצופה.

בכל הנוגע למחירי עיסקאות, צר לי, אך לא אוכל לעזור לך, מה שאני כן יכול לומר לך הוא שהג'אז, מזה שנים רבות, נחשבת לאחת המכוניות שיותר שומרות על ערכן במדינתינו.

מול חלופות כמו יונדאי I20 חדשה, אני חושב שכדאי שנדע כמה ק"מ בערך את הולכת לצבור מידי שנה ע"מ שנוכל לעזור לך לחשב האם משתלם לך לקנות ג'אז משומשת.

מה שאתה אומר על הסיוויק ההייברידי הוא מאוד אינדיבידואלי, לאבא שלי היו הרבה רכבים בחיים ובנוסף הוא מוסכניק אז הוא דיי מבין

מבין כל הרכבים שהיו לו והיו לו הרבה הרכב הכי אמין וחסכוני שלו היא ההונדה סיוויק ההיברידית שנת 2008

הוא מאוד מרוצה ממנה היא גדולה ומרווחת, חסכונית 1-15 ויחסית לא רואה מוסך

פורסם

למרות שאני בעל רכב היברידי (פריוס) ואני מרוצה עד הגג מהרכב, אני דווקא מזדהה עם עומר.

כשזה מגיע להונדה ג'ז שהיא ממילא חסכונית מאוד ובעלת אמינות מוכחת, אני לא משוכנע ששווה לקחת את הגרסה ההיברידית, עם כל המורכבות שלה.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...