Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קלאצ' יכול להתחמם? פז'ו 307 ידנית

koka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שמתי לב שכאשר אני נוהג נסיעות ארוכות עם הרבה עצירות (פקק או תנועה עירונית צפופה) אחרי זמן מסוים מתחילות רעידות ברכב בזמן התחלת הנסיעה-כאשר אני עוזב את הקלאצ'. לא משנה כמה לאט אני עושה את זה הרכב רועד.

האם זהו תסמין מוכר ,האם זה אומר שחייו של הקלאצ' קרבים לסיום או אולי חלק אחר?

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצמד, בדומה לבלמים, יכול להתחמם עקב חיכוך. כמו הבלמים, גם כאן התסמינים יהיו ריח חריף וירידה ביעילות החיכוך (כלומר: החלקה של המצמד) עד כדי יציאה מכלל שימוש וגרימת נזק בלתי הפיך שמחייב התקנת מצמד חדש.

ספציפית לשאלתך: הרעידות שתיארת יכולות לנבוע ממזלג מצמד או מיסב לחץ שחוקים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמתי לב שכאשר אני נוהג נסיעות ארוכות עם הרבה עצירות (פקק או תנועה עירונית צפופה) אחרי זמן מסוים מתחילות רעידות ברכב בזמן התחלת הנסיעה-כאשר אני עוזב את הקלאצ'. לא משנה כמה לאט אני עושה את זה הרכב רועד.

האם זהו תסמין מוכר ,האם זה אומר שחייו של הקלאצ' קרבים לסיום או אולי חלק אחר?

קלץ' בהחלט יכול להתחממם ועם הוא מתחמם יותר מידי זה סוף הסיפור שלו

בהנחה שאכן אתה יודע להשתמש נכון בקלץ' הרעידות מעידות שהגיע הזמן להחליף קלץ'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם 160 אלף וקלאצ' מקורי , להשתמש כנראה אני יודע, פשוט אני רגיל שכאשר קלאץ הולך הוא מתחיל להחליק ,הרעידות האלה זה חדש לי והן קורות רק בנסיעה מאומצת ולא כל הזמן -לכן השאלה

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

מדובר במצמד שסיים את חייו, החלקות לא יאחרו להגיע.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...