Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר שנה שאני עם האיביזה שלי [ 2010 ] וממש מציק לי שאין לי מד טמפרטורה למנוע אז חשבתי להתקין אחד באוטו, לרכוש מאיביי את השעון [ זה משנה אנאלוגי או דיגיטלי? ] ולהתקין לבד או אצל בעל מקצוע, תלוי בתשובות שתתנו לי על אופי העבודה.

אז ככה -

1. אם אפשר המלצה לשעון טוב מכיוון שאני לא מבין בזה כלום - יש פה רשימה.

2. לאן אני אמור לחבר אותו?

3. אם יש המלצה לבעל מקצוע בחדרה והסביבה או רעננה והסביבה אני אשמח לדעת.

תודה וחג שמח לכולם :)

פורסם

אני קניתי והתקנתי לאחרונה שעון חום.

התקנתי את השעון הזה-

http://www.ebay.com/itm/291203517092?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=590358383279&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ראיתי שיש את השעון הזה בכל מיני צבעים ותאורות שונות. אני הזמנתי דווקא אותו כי התאורה שלו הכי קרובה לתאורה ב205.

פורסם

^^^

כמה שא':

זה המוכר הספציפי שהזמנת ממנו?

האם התקנת בעצמך או פנית למתקין? ואם פנית למתקין, מה עלות ההתקנה?

השעון עולה ונראה זול? האם נותן תצוגה מהימנה?

מה לגבי ההתקנה עצמה - כלומר רכשת גם פוד או משהו בסגנון?

תודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

כן. זה המוכר הספיציפי שקניתי ממנו. אבל ראיתי אתמול אחרי שפירסמתי את הקישור שאזל לו מהמלאי השעון חום. ומחיפוש עכשיו מצאתי את אותו השעון רק בצבע לבן עם תאורה כחולה.

את ההתקנה ביצעתי לבד. אחרי שחפרתי פה בפורום על הנושא. דווקא לא מסובך בכלל, 5 חוטים סך הכל. 2 מינוס פלוס של התאורה, 2 מינוס פלוס של השעון, ו1 שמתחבר ליוניט בתא המנוע.

השעון מורכב אצלי ברכב סך הכל שבועיים פחות או יותר. ואני מאד מרוצה, עלה לי 35 שקל ועושה את העבודה.

ולא רכשתי פוד, התקנתי אותו בתוך הלוח שעונים במקום השעון זמן שהיה מותקן אצלי. ( לדעתי ברכבים אחרים עדיף לרכוש גם פוד בנפרד)

הנה שתי תמונות של השעון שלי-

1.jpg2.jpg

דרך אגב, אם אתה מעוניין לשתול אותו בדשבורד או באיזה שהוא מקום בסיגנון כמו שלי, אז השעון מגיע עם ברזל בצורת "ח" שמוברג עליו ותופס אותו מהצד הפנימי. הנה תמונה-

TK1047-3-smart2mall.jpg

עריכה אחרונה על ידי מורפיום
פורסם

האמת היא שאני מתבעס מהרעיון שרוב השעונים מראים טווח טמפרטורה של 40 - 120 מעלות.

עכשיו בדיוק הזמנתי שעון דיגיטלי שמציג מ 0 - 150 מעלות.

אני מקווה שאצליח להרכיב אותו לבד.

פורסם

תודה על הפירוט, גם אצלי בבימר אין שעון חום מנוע ועברה לי בראש המחשבה להוסיף כזה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
האמת היא שאני מתבעס מהרעיון שרוב השעונים מראים טווח טמפרטורה של 40 - 120 מעלות.

עכשיו בדיוק הזמנתי שעון דיגיטלי שמציג מ 0 - 150 מעלות.

אני מקווה שאצליח להרכיב אותו לבד.

אני גם ראיתי את השעון הזה לפני שהזמנתי את שלי ולא אהבתי את הקטע הדיגיטלי, אבל כל אחד והטעם שלו..

חוץ מזה שהמנוע תוך כמה דקות אחרי ההנעה מגיע ל40 מעלות ככה שאין עניין לראות אותו מטפס מ0 עד 40, ואם הוא הגיע כבר ל120 מעלות אתה תוכל להסתפק בזה ולהפרד ממנו יפה גם לפני שראית 150 על הצג, ככה שאני חושב שזה קצת מיותר.. לא ככה?

פורסם
תודה על הפירוט, גם אצלי בבימר אין שעון חום מנוע ועברה לי בראש המחשבה להוסיף כזה.

בן.

בשמחה. אני לא רוצה להכנס לדיון הארוך הזה שקרה פה בשבועיים האחרונים, אבל אני חושב ששעון חום נותן אינדיקציה נוספת על תקינות מערכת הקירור חוץ מטמפרטורת המנוע כרגע. ולכן אני חושב שזה אביזר חובה ברכב. חוץ מזה שזה עולה גרושים

פורסם

לאלו מאיתנו שאינם יודעים להתקין ולא רוצים לשבור את הראש עם זה. אפשר בבקשה לקבל המלצה על מתקין שיוכל לבצע התקנה בלבד לשעון שאקנה מ-ebay?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...