Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בהוספת סוסים לאלפא 159 1.8טורבו(200 כ״ס) 2011

Sharon Levi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,התחדשתי לא מזמן באלפא 159 שנת 2011 עם מנוע 1.8 טורבו (200 כ״ס ידנית 6 הילוכים)

אני מעוניין לשדרג את הסוסים באורווה לסביבות ה250-260 כ״ס ,יש כאן אנשים עם ניסיון עם הרכב הנ״ל?

שמעתי שיש קופסא שנקראת tmc(עם הרבה חסרונות ולאגים) ושמעתי שגם אפשר לכוון את הרכב על הדיינו בדיוק כמו כל רכב מוגדש.

מתעניין בנוסף גם בבניית צנרת מהדאון פייפ והמלצה לקיט יניקה כלשהו.

אשמח לקבל עוד אינפורמציה מבעלי ניסיון.

2wr3tjp.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקרונית הקופסה מעוותת את קריאות מכשירי המדידה (MAF וכו') למנוע ואז מתקבל יותר כוח (על חשבון זיהום אוויר בדר"כ).

שינוי תוכנת ניהול המנוע (צ'יפ) גורם לאותה תוצאה.

השיקולים לבחירה הם: קופסה אפשר להעביר לרכב אחר, קופסה רואים, קופסה דורשת חיווט נוסף שזה קצת פחות אמין.

אני עם צ'יפ אפסולוט כבר 5 שנים ומאד מרוצה (למרות שאני במועדון אלפא אבל לא עם אלפא).

אם תגיע באחד מימי השישי ב-16:00 למפגש מועדון אלפא רומיאו בהרצליה פיתוח (רחוב גלגלי הפלדה) תוכל לקבל חוות דעת נוספות מבעלי 159.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לא קופסה , אפילו ש TMC אלופי הקופסאות ,שהם צורבים תוכנה במחשב עולם אחר ב180 מעלות. תשים קופסה אחרי תקופה תבין שקופסה זה לא זה. ותרצה להמשיך הלאה .אז דלג. לדעתי אין מה להשוות בן ניהול מנוע ב3.2 אטמוספרי, שלא מקבלים הרבה. לבין 1.8 טורבו,שאפשר לקבל עוד הרבה כוחות סוס . רק צריך למצוא חברה בחול שמתעסקים עם הרכבים האילו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמתי ביונדאי שלי אפסולוט והרכב השתנה מקצה לקצה בתאוצה בתגובת הדוושה בהכול.

זה תוכנת מדף אוניברסלית ויש גם לרכב שלך צ'יפ.

באפסולוט אתה מקבל את זה בבום בניגוד לAPR נגיד , ממליץ בחום על החברה .

יש בE&A בני ברק תדבר עם אביחי או אלי.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליאל, אבל כל רכב מגיב שונה לתוכנה, לכל רכב זה מותאם אחרת. עד שהוא לא ינסה ציפ כזה או קופסה, הוא לא יוכל לדעת מה טוב בשבילו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל רכב מגיב שונה אבל כל תוכנה והסטייל שלה apr משתלב במינון אפסולוט אתה מקבל הכול במכה , וזה לא משתנה מרכב לרכב , התוכנה משנה את התגובה .

כמובן שאיך שהרכב שלי מגיב לציפ ואיך ששלו זה שונה , גם בכוחות סוס גם במומנט גם בקגמ , קח לדוגמה תgti החדשות שבעזרת ציפ אתה מעלה קרוב ל100 כוחות סוס שזה נתון מדהים .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...

היי.

במקסטיונינג יש לנו בדיוק את מה שאתה צריך.

תוכנת קאסטום שאנחנו בונים ומתאימים במיוחד לרכב הספציפי שלך.

תוכנה שנבנת בזמן אמת על הדיינו ואתה רואה בדיוק את מה שאתה מגיע איתו ועם מה שאתה יוצא.

אתה מוזמן ליצור קשר איתי לקבלת פרטים נוספים.

0545994459.

דני.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...