Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני ממלא באוטו כל חודש אוויר.

אתמול מילאתי שוב ושמתי לב שהאוויר בצמיג הקדמי ימיני ירד מ32 ל27 וכל השאר ירדו ל30.

יכול להיות שיש פנצ'ר? ממה נובע איבוד האוויר דווקא בצמיג הזה.

עוד שאלה שלי יכול להיות שכל הגלגלים אני ממלא 32 psi? כי זה מה שהבנתי מהמדבקה על האוטו. (יונדאי i30)

ושאלה אחרונה: גם אחרי שאני ממלא 32 psi בכל הגלגלים שאני עומד מאחורי האוטו ומסתכל על כל ארבע הצמיגים זה נראה כאילו בקדמיים חסר קצת אוויר כאילו הם טיפה מרוחים. מישהו אמר לי שזה בגלל משקל המנוע הגיוני?

פורסם

סיכוי סביר שתקוע לך מסמר קטן בצמיג. לחילופין יכול להיות ונטיל לא תקין או ג'נט עקום מעט שגורמים לדליפת אויר. גש למתקן פנצ'רים.

:turn-l:
פורסם

אתמול מילאתי שוב ושמתי לב שהאוויר בצמיג הקדמי ימיני ירד מ32 ל27 וכל השאר ירדו ל30.

עוד שאלה שלי יכול להיות שכל הגלגלים אני ממלא 32 psi? כי זה מה שהבנתי מהמדבקה על האוטו. (יונדאי i30)

ושאלה אחרונה: גם אחרי שאני ממלא 32 psi בכל הגלגלים שאני עומד מאחורי האוטו ומסתכל על כל ארבע הצמיגים זה נראה כאילו בקדמיים חסר קצת אוויר כאילו הם טיפה מרוחים. מישהו אמר לי שזה בגלל משקל המנוע הגיוני?

גם אצלנו זה ככה, הגלגלים הקדמיים תמיד נראים קצת פחות מלאים באוויר מאשר האחוריים.

איפה אתה ממלא אוויר, בתחנת דלק? יצא לי בפעם האחרונה למלא שם ותוך כדי שאני ממלא המכונה מתמלאת, אמרתי בדוק אני ממלא "סתם". עשיתי סיבוב חדש בכולם למרות שמיליתי כבר ופתאום היא ממלאה את הגלגל כאילו היא לא מילתה מקודם. מה שאומר שלא חסר אי דיוקים.

פורסם

קודם כל אם אתה ממלא אוויר אחת לחודש אז זה בהחלט יכול להיות,

אם היה פנצ'ר בגלגל ואפילו הקטן ביותר האוויר היה יורד אחרי יום בלבד.

מומלץ לבדוק לחץ אוויר בצמיגים אחת לשבוע וכשהגלגל קר ולא אחרי נסיעה

של כמה דקות, לגבי הגלגלים הקדמיים זה ברור שהם תמיד "יראו" כאילו

חסר בהם אוויר מכיוון שהם אלה שסופגים את מירב המשקל של המנוע

ושאר המכלולים.

פורסם

אם היה פנצ'ר בגלגל ואפילו הקטן ביותר האוויר היה יורד אחרי יום בלבד.

ממש לא נכון.

לעתים המסמר אוטם בצורה כמעט הרמטית את החור שהוא יצר ודליפת האוויר היא איטית מאוד.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הצמיגים הקדמיים יהיו "מעוכים" טיפה יותר מהאחוריים בכיוון שהמנוע מקדימה (בדרך כלל) והוא שוקל הרבה וזו הסיבה לתופעה.

מבחינת מילוי אוויר בצמיגים מחזק את הנאמר לפני שצריך למלא כשהצמיג קר (רצוי בתחנת דלק הקרובה ביותר לבית, בבוקר).

• תוכן חדש...