Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שנה טובה וחג שמח

לאחי ייש רכב רנו מגאן 2 2006 ולפני שבועיים הוא עבר טיפול טיימינג והחליפו לו גם משבת מים(תחליפי תוצרת איטליה) ואחרי זה התחילו להיות רעשים מין תקתוק כזה כמו בסרטון הזה.

[

VIDEO]https://www.youtube.com/watch?v=B9CeRGYkLi4[/VIDEO

(הסרטון מיוטיוב לא קשור לרכב שמדובר עליו)

הרעש בדיוק כמו בסרטון הזה, ושהלכתי למוסך אמרו לי שזה רעש של מזרקי דלק וזה אמור להיות.

אז שתי דברים:

1.הרעש התחיל אחרי טיפול ולא היה לפניכן.

2.הבנתי שמזרקי בנזין לא אמורים לתקתק אלא אם זה דיזל.

אז השאלה שלי אם זה מזרקי דלק איך הם נדפקו אחרי טיפול ?או שזה ממשבת מים או בגלל טיימינג.

אם מישהו מכיר תתופעה הזאתי ?

תודה

פורסם

אם הרעש התחיל אחרי הטיפול,כדאי מאוד לחזור למוסך לביקור חוזר.האם הרעש מכיוון הטיימינג ?

מעבר לכך,האם הרעש הוא כל הזמן או רק בהתנעת הרכב ? האם שבשנתון הזה קיים הפולי דיפייזר ?

אם אכן כך והחלק לא הוחלף עם הטיימינג זו שגיאה ובהנחה שהרעש משם,יהיה צורך לפרק שוב את מערכת התזמון ולהחליף את החלק.

ברכב הזה ד"א,כדאי לעשות טיימינג לפחות במוסך שמתמחה בדגם ויש לו כלים ייעוןדיים וידע רב לעעומת מוסך כללי,שמכיר פחות טוב את הרכב הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם הרעש התחיל אחרי הטיפול,כדאי מאוד לחזור למוסך לביקור חוזר.האם הרעש מכיוון הטיימינג ?

מעבר לכך,האם הרעש הוא כל הזמן או רק בהתנעת הרכב ? האם שבשנתון הזה קיים הפולי דיפייזר ?

אם אכן כך והחלק לא הוחלף עם הטיימינג זו שגיאה ובהנחה שהרעש משם,יהיה צורך לפרק שוב את מערכת התזמון ולהחליף את החלק.

ברכב הזה ד"א,כדאי לעשות טיימינג לפחות במוסך שמתמחה בדגם ויש לו כלים ייעוןדיים וידע רב לעעומת מוסך כללי,שמכיר פחות טוב את הרכב הזה.

כן הרעש מכיון טיימינג והרעש אחרי כמה דקות של התנעה או נסיעה קצרה.

ויכוליות שמשבת מים לא מקורית אולי היא עושה תרעש הזה ?

תודה

פורסם

הרעש לדעתי מהדיפייזר. שזה גלגלת תזמון משתנה.כנראה שלאחר החלפת רצועת התזמון המתח על הגלות השתנה ונהיה מתוח יותר ולכן יש רעש.

זה קורה ואם זה מפריע לך יש להחליף את הגלגלת הזו.

• תוכן חדש...