Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם חולגי בקטע הזה - לא כל מי שפותח ת׳רד המתלונן על חברה כלשהיא צריך להיות בעל ותק בפורום. גם אנשים שלא חופרים כל היום בפורום מכוניות קונים מכוניות ומשתמשים באינטרנט.

 

כפי שזה נראה עד כה - הוחלפו חלקים רבים ברכב, רובם על חשבון קרסו.

 

רד מעניין ביטול העסקה.

 

ממליץ לך קודם כל למצוא את שורש הבעיה. קח את הרכב למוסך שמתמחה ואתה סומך עליו שימצא לך פתרון לבעיה. אחר כך תבוא בדין ודברים עם קרסו

  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

גם אם המקרה אמיתי וגם אם לא - אלו השלבים של קנייה מטרייד אין/מגרש

 

1. אין ספק שסוכנויות הטרייד אין/מכירה הגדולות עושות יד אחת עם מכוני הבדיקה על מנת להוציא טפסי בדיקה מופרכים בנתוניהם, ללא קצה קצהו של בדל של רבב, שגם רכב ממוזיאון מרצדס לא היה מקבל.

 

2. באמצעות דוח בדיקה מזויף זה (כן, כן, מזויף. אין מילה אחרת), ותוך שימוש בעובדה שהם "חברה גדולה ומכובדת" - הם מוכרים רכבים ללא נסיעת מבחן, ללא בדיקה של הלקוח, וללא שום גילוי נאות על עברו של הרכב, אחרי שהם לוקחים מאות שקלים כ"דמי רצינות" עבור גרירה/הספקה/הכנה של הרכב למכירה.

 

3. במהלך תהליך הרכישה מבטיחים כל הזמן שהלקוח יקבל את הרכב עם ספרי הרכב, רשימות הטיפולים, וכל שאר החומר.

 

4. במהלך הרכישה מבטיחים שהרכב ייצא מהם במצב של מאה אחוז. הכל תקין ומושלם. פשוט עולם נפלא.

 

מרגע מסירת הרכב מתחילות התופעות הבאות:

א. אין ספר טיפולים/ספר רכב. פשוט חסר. ואז מתחילים לחפש אותו.

במידה והלקוח אומר "טוב, לא חשוב, תשלחו לי את זה" - אין סיכוי שיקבל את הניירת. לא משנה כמה פניות יעשה.

במידה והלקוח אומר "אני לא יוצא מפה בלי זה" - מביאים לו פקס שרושם תאריך, ואיזה טיפול בוצע. ללא כל פירוט.

 

ב. נוסעים באוטו, ואפעס, לא הכל מושלם. האוטו מושך, המנוע מרעיש, האוטו צבוע באופן מחריד, לוחית ABS תלויה באוויר ושאר דפקטים.

כאן העקשנות חשובה - מי שנשאר בסוכנות ודורש שהכל יתוקן (שוב, אין מצב ש"הכל יתוקן", אבל בוא נגיד שזה חלק מהמשחק, הרי מוציאים מהם את הרכב במחיר דיי זול) - אזי הוא מופנה למוסך ל"בדיקה".

מן הסתם בבדיקה מתגלים דברים, הרבה דברים, שלא היו בדוח. סופריצה! (ברקסים גמורים, מיסב רועש, וכו' וכו')

חלק מהדברים הסוכנות תבצע הזמנה, והם יתוקנו כראוי! כל עוד אתה עקשן (...).

חלק אחר ינסו לטאטא/לדחוף באחריות אם הרכב עוד באחריות.

אם אתה לא עקשן, יוצא עם הרכב תוך הבטחה ש"נסתדר, יהיה בסדר" - לא תקבל שום תיקון, שום בדיקה ושום נעליים. ואם יתפוצץ לך צינור מים עליון 3 ימים אחרי שלקחת את הרכב התקין והמושלם שלך, וילך לך ראש מנוע, יגידו לך "במחיר שקיבלת אין אחריות..."

 

לכן, לאדם התמים, זה שלא עומד על המשמר ולא מוכן לנהל מלחמות - אסור לקנות מהחברות האלו רכב!.

חובב רכב שמבין דבר או שניים - בהחלט יכול, וכנראה שיוציא עסקה טובה.

 

לפותח השרשור, אם הסיפור אמיתי, לך לשמאי, תוציא דוח של מצב הרכב. אחר כך לך לעורך דין ואיים בתביעה תוך צירוף דוח השמאי והוכחה שהוא סותר את הגילוי הנאות שנמסר לך. אל תוציא כסף שלך על תקלות שהיו ברכב!

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

זה מה שוקרה כשפראייר ונוכל נפגשים.

 

קודם כל כל מגרשי הטרייד של היבואנים אלה חברות בנות או חברות אחיות ולא קשורות ליבואן הרשמי פרט לשם ובעלות משותפת (כמו שנילית לא קשורה לסמל"ת פרט לבעלות משותפת).

 

נכון שזה שאתם הייתם נאיביים ועשיתם כל טעות אפשרית ברכישת הרכב לא פוטר את המוכר מחובת הגילוי הנאות. עכשיו כל מה שנותר לכם לעשות זה להצליח להוכיח שלא אתם גרמתם לנזק שכפי שנראה הוא נזק תאונתי ולא בלאי טבעי.

 

כבר פניתם להנהלת קרסו טרייד בכתב עם כל השתלשלות הדברים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סליחה? יש פה הטעיה מוחלטת. בשביל זה יש עורכי דין!

כל כך מרגיז, ועוד מיבואן רשמי. עאלק. את הבעיה הם גילו? תיכף יסתבר שהרכב פשוט מורכב משני רכבים שונים...

 

ידידי המלומד וודאי יודע שאין גוזרים גזר דין לפני שמיעת עדויות שני הצדדים, אם כי זה היה חוסך חצי מעורכי הדין בעולם...

 

לכן, על פניו ובהסתמך על הדברים שהובאו כאן, אפשר לטעון כי היתה הטעיה במהלך המכירה.

 

אני חושב שנכון שתמיד צריך לקחת רכב לבדיקה, אבל זה לא בלתי סביר לאדם שלא מבין להסתמך על מילתו של מוכר מקצועי מחברה מוכרת בתחום, שמתפעלת רכבים - מה שלא היה קורה אם היה קונה מאדם פרטי.

 

ולכל המפקפקים, זה טוב לפקפק וזה גם נכון שבעתיים כשמדובר במשתמש שאיננו מוכר לנו, אז גם כשאנחנו זוכרים שאנחנו שומעים רק את הצד של הכותב, וגם אם אנחנו זוכרים שאיננו מכירים אותו כלל, וגם אם אני זוכר מקרים בהם ניסו להשתמש בפורום כגרדום לחפור בו באופן לא הוגן בהתנהלות מול עסק - עדיין הדברים מפורטים דיים כדי שאפשר יהיה להניח שמדובר באדם שמציג את גרסתו נאמנה (אפשר, לא חייבים).

 

 

______________________________________

לפותח השרשור - לאילו גורמים פנית עם התלונה שלך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה מה שוקרה כשפראייר ונוכל נפגשים.

 

קודם כל כל מגרשי הטרייד של היבואנים אלה חברות בנות או חברות אחיות ולא קשורות ליבואן הרשמי פרט לשם ובעלות משותפת (כמו שנילית לא קשורה לסמל"ת פרט לבעלות משותפת).

 

נכון שזה שאתם הייתם נאיביים ועשיתם כל טעות אפשרית ברכישת הרכב לא פוטר את המוכר מחובת הגילוי הנאות. עכשיו כל מה שנותר לכם לעשות זה להצליח להוכיח שלא אתם גרמתם לנזק שכפי שנראה הוא נזק תאונתי ולא בלאי טבעי.

 

כבר פניתם להנהלת קרסו טרייד בכתב עם כל השתלשלות הדברים?

טעות בידיך ידידי, קרסו טרייד אין היא לא חברת בת ולא חברה תאומה. קרסו טרייד אין היא חלק אינטגרלי מקבוצת קרסו בכלל וקרסו מוטורס בפרט.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רק בגלל שמישהו מפרסם פה הודעה ראשונה, ישר חושבים שמדובר בשקרן. חוויה טובה שמישהו עבר בקרסו לא בהכרח תהיה כזו עבור מישהו אחר.

לפותח השרשור, נסה לפנות להגיון שלהם פעם נוספת ומשם לעו"ד.

פורסם
זה מה שוקרה כשפראייר ונוכל נפגשים.

 

קודם כל כל מגרשי הטרייד של היבואנים אלה חברות בנות או חברות אחיות ולא קשורות ליבואן הרשמי פרט לשם ובעלות משותפת (כמו שנילית לא קשורה לסמל"ת פרט לבעלות משותפת).

 

בכלל לא נכון.

 

נילית קונה מסמל"ת מוצרים?

הן עוסקות בתחומים משיקים (תפעולית ועסקית)?

 

הן יושבות תחת אותו מנכ"ל (לא בעלות, הנהלה...)?

 

 

קרסו נדל"ן לקרסו מוטורס היא כמו נילית לסמל"ת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני יכול לרשום רק מה שאני הייתי עושה (כמובן לא קונה כלום מקרסו, ולא קונה רכב בלי נסיעת מבחן ובלי בדיקה מטעמי וכיוצב'):

1. שוכר עו"ד.

2. מתעקש על ביטול העסקה.

3. דורש החזר מלא על כל שקל שהאוטו גרם לי להוציא בתיקונים לרבות צמיגים.

4. פיצוי כספי על הזמן שהשחתתי בגלל השקרים שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יפה לחשוב שהמוכר מקצועי, אבל סוכן מכירות - בטח ביריד, יבטיח גם שלום עולמי ואת רגל ימין שלו כדי להעיף רכב. במיוחד דברים שהם במילים ולא נכתבו.

משכנתא זה קל

פורסם

אני בכלל לא מתפלא על הסיפור של פותח השרשור.

חבר טוב שלי קנה לפני איזה חצי שנה יונדאי i30 מהסניף של קרסו בראשון לציון. הוא אמנם לקח את הרכב לבדיקה מטעמו אחרי שהבדיקה של קרסו הייתה מושלמת ואמרתי לו שזה לא הגיוני. אבל קרסו משכו אותו עם תיקון הליקויים שנמצאו בבדיקה, עד היום הרכב שלו לא מושלם בגלל זה.

פורצה יובה!

פורסם

אנשים שרוצים לקנות משכנעים עצמם שהבדיקה הכל כך מושלמת וטובה היא אמיתית ולא שקר וכזב. לא משנה כמה אתה מנסה להסביר להם שאלו שקרים, ואין דבר כזה אוטו שנסע 100 אלף בשנתיים פלוס שיוצא טהור וצח כשלג. הם לא משתכנעים, ואפילו מנסים לשכנע אותך שבמכוני הבדיקה האלה עובדים מלאכים שנשלחו ע"י הקב"ה לעשות מלאכתם של צדיקים ולומר לך את כל האמת, ולא טיפוסים מפוקפקים שנמצאים במדמנה הזו שנקראת שוק הרכב המשומש בישראל.

פורסם

בתור מי שעובד במכירת רכב מיד שנייה אומר שבטוח יש צד שני לסיפור.

קודם כל אציין לרעה את מחלקת התפעול שלא מצליחה לאתר את התקלה. מצד שני אף אחד מאיתנו מלבד פותח השרשור לא יודע לומר עד כמה הרעידות חזקות ומורגשות. יכול להיות שזהו דבר נורמלי ברכב, שמפריע במיוחד לפותח השרשור.

 

עצם העובדה שהרכב היה אצל קרסו כמה ימים מראה על הנכונות לעשות משהו בנידון. לא לשכוח שיש חברות שזורקות את הלקוח ממחלקת השירות גם אם הוא קנה רכב חדש מהניילון לפני שבוע ( צ'מפיון והגלגל הסורר ).

 

מהצד של הלקוח זה באמת נראה לא טוב. אך איננו יודעים את כל הסיפור.

לתביעות לא הייתי נכנס, כי אני בטוח שחתמת במעמד רכישת הרכב שאין לך טענות כלפי החברה לגבי מצב הרכב, וכי לא לקחת את הרכב לבדיקה ( טופס גילוי נאות ).

מה שכן, הייתי מאיים לפרסם את המקרה באתרים מובילים ברשת - מה שיפגע בשמם הטוב. אבל שוב, רק אם באמת מדובר על סיפור כזה חריג.


×
×
  • תוכן חדש...