Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני צריך בחודשיים הקרובים להכניס את שני הרכבים שלי לטיפול תקופתי. הרכבים:

טויוטה יאריס 2004

פורד פוקוס 2007

בשנים האחרונות טיפלתי ביאריס אצל זיסו (והייתי מרוצה) ואילו בפוקוס במוסך מורשה דוד ברח' השלושה - שקרע אותי....

ההתלבטות היכן לטפל היא בין השאר עקב קריאת שרשורי ההמלצות על שלושת המוסכים בכותרת, וכן עניין נגישות המוסך:

100 ש"ח לכאן או לשם לא ישברו אותי, אך באופן כללי מוסך רון [ומוסך אם הדרך] קרובים משמעותית למקום העבודה שלי [מרחק הליכה] מאשר זיסו לשם נסעתי באופן מיוחד.

אשמח להתייחסותכם [ריג'קטים ברכבים בשרשור נפרד...]. תודה!

פורסם

רון יותר מתמחה ברכבי VAG, לא שזה חלילה אומר שהוא לא יודע לטפל בשאר אבל לדעתי הוא לא ידע לתת לך מענה לתקלות מיוחדות כמו שרק הוא יודע כשמדובר ברכבי VAG ואילו אם הדרך מתמחה בצרפתיות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מכיר אף אחד מהמוסכים, אבל לדעתי הגיוני שאם היית כבר באחד מהם ויצאת מרוצה, תחזור אליו שוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לי הייתה אינטראקציה מאוד חיובית עם מוסך זיסו - היה מאוד הוגן ויעיל. בעקרון הוא מורשה וולוו, אבל מטפל בכל הרכבים.

לגבי מוסך רון, אף פעם לא נכנסתי, אבל שוחחנו בטלפון (התייעצות) כמה פעמים ויש המון המלצות מאוד מאוד חיוביות בפורום.

לגבי אמ. הדרך הסיפור שלי ומבחינתי הוא שונה: את הביקורת המפורטת שלי אפשר ורצוי לקרוא בשרשור הביקורות (ובכלל שם המקום להתרשם מנסיונם של אחרים).

בהצלחה!

• ספונסר פורום
פורסם

רק תיקון קטן - מוסך זיסו אינו מורשה וולוו אלא מתמחה בוולוו, בערך כמו שרון אינו מורשה פולקסווגן אבל מתמחה ברכבים הללו.

פורסם

באתר של מוסך זיסו רשום:

המוסך נמנה שנים רבות בתור מוסך מורשה מטעם היבואן לתיקון רכבי וולוו באחריות

אבל המוסך אינו נמנה כיום עם רשימת מרכזי השירות באתר היבואן (מאיר) לכן אני מקבל את התיקון. ככל הנראה בעבר המוסך היה מורשה מטעם וולוו וכיום אין הסדר כזה בין המוסך לבין יבואן וולוו. לגבי מוסך רון, המצב ידוע (ניכר מקריאה בפורום שהשירות במוסך רון עולה על השירות מטעם היבואן צ'מפיון בכל הפרמטרים, למעט המחיר - שגם זה לטובה).

פורסם

א.תוודא עם רון אם הוא עבוד על רכבים לא גרמנים(כי צ'מפיון מספקים כמות עבודה לא רע)ץ

ב.היה לי חוויה חיובית אצל זיסו,לא רואה סיבה למה את לא ממשיך אצלו גם את פורד(רכב יחסית פשוט).

החיסרון אצלו שהוא לא מוכן לעבוד עם חלקים חיצונים,חוץ מזה בחור הגון ומקצועי.

• תוכן חדש...