Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 25,000

my love-Porsche
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני סטודנטית בת 24 ואני רוצה לקנות רכב,

רק מה. שאני לא כלכך מבינה מי נגד מי ומה נגד מה.

מה איכותי ואמין ומה סתם חרטה

אשמח להמלצות שלכם לגבי רכב מבחינת אמינות אחקה ובעצם כל מה שצריך לדעת.

מה שאני רוצה זה רכב עד 25K אוט' ושלא יעבור את הנפח1.4. מצד שני אני לא רוצה מנוע עם 1.0 כי אמרו לי שזה חלש מדי.

אני לומדת 3 פעמים בשבוע וצריכה לנסוע מבאר שבע לספיר שזה בערך 40 קילמטר כל כיוון. אז אם אפשר כמה שיותר חסכוני.

אשמח להמלצותיכם. :)

פורסם

יונדאי גטס 1.4 החל משנת 2006 ברמת גימור GLI/GLX/GLS, דייהטסו סיריון 2004+, פיאט פונטו ספייס עם מנוע 80 כ"ס וגיר רציף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי גטס, רכב אמין מאוד, לא יקרה לתחזוקה. צריכת הדלק תלויה בנהג, בעיר 1:10-1:12.

סיריון תציצי ברשת, והפיאט - כמו תמיד הישראלים אוהבים לעשות קרניים לכל רכב ולהכניס סטיגמות משנות ה-80 שאינן קשורות לרכבים משנות ה2000.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגטס אמינה אבל הפונטו יותר חסכונית ולדעתי יותר נעימה ומרווחת.

מי שאמר לך לא להתקרב לפיאט צריך לעשות שיעורי בית. סדרת הפונטו הם רכבים מאוד אמינים, חסכוניים עם אחזקה זולה מאוד.

אישית הייתה לי פונטו והייתי מאוד מרוצה ממנה. למעשה, כל מי שאני מכיר וגם מהפורום הזה עם פיאט פונטו או פנדה שהם דגמי המיני וסופר מיני, ממש מרוצים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

בשביל זה אנחנו פה.

גטס או פונטו אלה הבחירות של הפורום הזה.

תחטטי קצת ותראי שאלה באמת בחירות טובות שלא יאכזבו, כמובן עם הטיפולים המתאימים ומכלולים תקינים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך המון.

בנוסף קחי בחשבון שיש לוחות טרמפים ולפעמים סטודנטים משתפים בפייסבוק שהם נוסעים מבאר שבע לספיר ואז משתתפים אחד עם השני בהוצאות הדלק ככה שזה יכול להקל עלייך מבחינת הוצאות דלק.

גם סקודה פביה ידנית יכולה להיות אופציה טובה במידה ומצאת מכוניות שמורה.

בכלל- מצב המכונית לא פחות חשוב מהיכולות שלה, כי מספיק שכל חודש יתקלקל חיישן וכבר בשנה את יכולה להגיע להוצאות של עשרות אלפי שקלים.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
שלום.

אני סטודנטית בת 24 ואני רוצה לקנות רכב,

רק מה. שאני לא כלכך מבינה מי נגד מי ומה נגד מה.

מה איכותי ואמין ומה סתם חרטה

אשמח להמלצות שלכם לגבי רכב מבחינת אמינות אחקה ובעצם כל מה שצריך לדעת.

מה שאני רוצה זה רכב עד 25K אוט' ושלא יעבור את הנפח1.4. מצד שני אני לא רוצה מנוע עם 1.0 כי אמרו לי שזה חלש מדי.

אני לומדת 3 פעמים בשבוע וצריכה לנסוע מבאר שבע לספיר שזה בערך 40 קילמטר כל כיוון. אז אם אפשר כמה שיותר חסכוני.

אשמח להמלצותיכם. :)

לא ממליף על הפיאט ולא ממליץ על הגטס

ממליץ לך על הסיריון עם מנוע 1.3

פורסם

יונדאי אקסנט: בתור בעלים של שנת 2009 1.4 , די חסכוני, לא הכי חזק אבל עושה את העבודה, בעליות קצת מקרטע אז שמים מזגן על 2 מקרר מצויין וסוחב, זול לאחזקה

• תוכן חדש...