Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות משימוש בחומר לשמירה על העור של חברת "mothers" ומשחת נעליים לרענון מראה המושב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עשיתי טיפול תקופתי קטן למושבי העור ברכב שלי (שנת 2000 ככה שהמושבים ראו ימים יפים יותר) שכלל שימוש במשחת נעליים של חברת KIWI וג'ל לחידוש ושמירה על העור של חברת mothers.

רובכם בטח הרים גבה עקב השימוש במשחת הנעליים, זאת היתה גם התגובה הראשונה שלי כשקראתי על כך בפורום של 306 מאנגליה. אבל מסתבר שהרבה מהם מתחזקים ככה את מושבי העור שלהם :shock:.

אז השלב הראשון כלל שאיבה, ניקוי במטלית לחה ולאחר מכן ייבוש עם מטלית יבשה.

במושבים שלי "המסביב" הוא עור שחור ומרכז המושב אלקנטרה. מכיוון שלא רציתי ללכלך את האלקנטרה העדפתי לסגור אותה לפני תחילת השימוש במשחה.

בעזרת מברשת גלח"ץ רכה יחסית יישמתי את משחת הנעליים על חלקי העור במושב. היות והעור כבר ישן יחסית, קיימים בו סדקים שצבעם בהיר יותר מהצבע השחור של העור. המשחה נכנסת לחריצים האלו ומטשטשת את הסדקים :lol:.

אצלי יצא שהמושבים היו כמה ימים מחוץ לאוטו אז לא היה לי לחץ להשמיש אותם. רק אחרי כמה ימים שהם היו עם המשחה עליהם התחלתי לנגב ולשפשף אותם עם מטלית על מנת להוריד שאריות משחה ולנקות את המושב עד שהוא מפסיק להשאיר צבע שחור על המטלית. אנחנו הרי לא רוצים שנוסעי הרכב יתלוננו שלכלכנו להם את הבגדים נכון? :twisted:

עד כאן טריק פשוט, זול ונחמד לרענון צבע ומראה העור.

כעת להתרשמות מהג'ל של MOTHERS.

עד היום יצא לי להשתמש בחומר לעור של טרטל. הוא מנקה לא רע אבל לא נותן יותר מדי מבחינת מגע, מראה והריח לא משהו.

הMOTHERS מגיע בקופסה יחד עם פד ליישום החומר. החומר בעל ריח נעים מאוד ולא חריף. משאיר ריח נעים מהמושב לאחר היישום.

היישום פשוט מאוד - שמים מעט חומר על הפד ומעסים את עור המושב. ממתינים מעט ומנגבים עם מטלית רכה.

העור מרגיש רך יותר, יש לו ברק נאה וטבעי (לא מלאכותי ושמנוני), ריח נעים והוא אינו שמנוני למגע. גם במקומות הבעייתיים ביותר נצפה שיפור.

החומר חסכוני ואין צורך להשתמש בהרבה ממנו על מנת "לכסות" שטח גדול יחסית.

בקיצור, לדעתי חומר מומלץ! אני רק אציין שאין לי ניסיון עם חומרים נוספים ככה שאין לי בסיס להשוואה מול חומרים מרמה גבוהה יותר.

אני מצרף כמה תמונות להתרשמות. האיכות לא משהו וחסרה תמונה טובה של הלפני. אבל ניתן לראות באחת התמונות חתיכת מושב אחד בגוון שחור דהוי מול חתיכה שעברה טיפול עם המשחה וכבר נראת שחורה. ולבסוף שחור מבריק יותר אחרי השימוש בMOTHERS.

10695238_10204042082824927_731253732_n.jpg

10706358_10204042083144935_2042265974_n.jpg

10708184_10204042083184936_917747454_n.jpg

10708261_10204042082944930_218835066_n.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. בכל זאת מדובר על GTI :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...