Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי בקרת שיוט, ניתן להתקין ברכבך בוודאות,לא ניתן להתקין ב307 עם מצערת מופעלת ע"י כבל, רק ברכבים עם מצערת חשמלית( כמו של פותח השירשור).

אורן

פורסם
לגבי בקרת שיוט, ניתן להתקין ברכבך בוודאות,לא ניתן להתקין ב307 עם מצערת מופעלת ע"י כבל, רק ברכבים עם מצערת חשמלית( כמו של פותח השירשור).

אורן

היי אורן, איך אני יכול לדעת האם ברכב שלי יש מצערת חשמלית?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

נראה לי שלא ממש הבנתי.

מה ההבדל ביו ידית בקרת שיוט, לבין מגביל מהירות? לפי תשובותיכם הנ"ל מבצעים את אותה פעולה.

מה עלות התקנה של ידית כזו?

אשמח אם מישהו יוכל לצרף קישור לידית כזו לקנייה מהארץ או מחו"ל (איביי).

תודה רבה לכולכם!

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

ראה בתמונה:

1111.jpg

זו ידית עם בקרת שיוט ועם מגביל מהירות.

שים לב שבגלגלת יש 3 מצבים.

מצב LIMIT

מצב 0

מצב CRUISE

במצב LIMIT אתה קובע מהירות מקסימלית, אותה אתה לא מעוניין לעבור. נניח 110 קמ"ש.

האוטו נוסע רגיל, לא שומר על מהירות מסויימת. כשאתה מגיע ל 110, דוושת הגז לא מגיבה יותר. לא עובר את ה 110 קמ"ש.

אם תתן פול גז, הוא כן יעבור וימשוך להאיץ. לאחר עזיבת גז ההגבלה תחזור.

במצב 0 הכל כבוי.

במצב CRUISE אתה קובע מהירות שיוט. נניח 100 קמ"ש. עוזב את הגז, האוטו נוסע לבד. שומר על 100. אם יש עליה, נותן יותר גז. בירידה לא נותן גז, מנוע בולם את הרכב עד כמה שאפשר. נגעת בבלם - הבקרה מתבטלת.

קיים דגם אחר של הידית, ללא מצב LIMIT.

רק CRUISE ו 0.

כך נראית ידית מורכבת:

2222.jpg

פורסם

מנצל"ש

הכנסתי את מס' ה-VIN לאתר פיז'ו. ב-307 2002 1600 שלי אין את הידית, באתר מצויירת הידית אך ללא קישור למק"ט כיוון שהרכב אינו מצוייד בכזו.

האם אצלי תתאים ידית עם מגביל מהירות או רק בקרת שיוט?

תודה

123.JPG

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם
ראה בתמונה:

[ATTACH=CONFIG]396615[/ATTACH]

זו ידית עם בקרת שיוט ועם מגביל מהירות.

שים לב שבגלגלת יש 3 מצבים.

מצב LIMIT

מצב 0

מצב CRUISE

במצב LIMIT אתה קובע מהירות מקסימלית, אותה אתה לא מעוניין לעבור. נניח 110 קמ"ש.

האוטו נוסע רגיל, לא שומר על מהירות מסויימת. כשאתה מגיע ל 110, דוושת הגז לא מגיבה יותר. לא עובר את ה 110 קמ"ש.

אם תתן פול גז, הוא כן יעבור וימשוך להאיץ. לאחר עזיבת גז ההגבלה תחזור.

במצב 0 הכל כבוי.

במצב CRUISE אתה קובע מהירות שיוט. נניח 100 קמ"ש. עוזב את הגז, האוטו נוסע לבד. שומר על 100. אם יש עליה, נותן יותר גז. בירידה לא נותן גז, מנוע בולם את הרכב עד כמה שאפשר. נגעת בבלם - הבקרה מתבטלת.

קיים דגם אחר של הידית, ללא מצב LIMIT.

רק CRUISE ו 0.

כך נראית ידית מורכבת:

היי, כרגע אצלי מותקנת ידית שרשום עליה רק MEMO (מצ"ב תמונה)

האם היא יכולה לבצע הגבלת מהירות או בקרת שיוט?

אני מצרף גם תמונה של כל המכסה מנוע כי לא הבנתי איפה הכבל שמחובר

למצערת מכאנית.

תודה!

IMG_4699.jpgIMG_4703.jpg

Steve Jobs

פורסם

זו ידינת שליטה על מערכת שמע.

ידית בקרת שיוט היא ידית שונה. מורכבת באותו מקום בדיוק רק בצד השני של ההגה.

לגבי כבל מצערת - ראה הודעה 18.

פורסם
זו ידינת שליטה על מערכת שמע.

ידית בקרת שיוט היא ידית שונה. מורכבת באותו מקום בדיוק רק בצד השני של ההגה.

לגבי כבל מצערת - ראה הודעה 18.

הבנתי, כלומר אצלי ניתן להתקין את זה.

האם מותר לשאול מה עלות התקנה של ידית כזו? (עם הגבלת מהירות ועם בקרת שיוט)

Steve Jobs

פורסם

שוב: אני הזמנתי את הידית מסין, לא עושה בעיות (זה סך הכל מתג חשמלי). פחות מ-30$, ופחות מחודש בדואר (ללא שביתות).

חיבור הידית מאוד פשוט לביצוע.

את ההפעלה במחשב ביצעתי בעזרת חבר עם לקסיה.

פורסם

מצטרף בשאלה לגבי שילוב בניוטרל - הפעם ברמזור:

הרגל שפיתחתי גורם לי להעביר לניוטרל (רכב אוטומט) בכל רמזור שאני עומד (לאחר עצירה מלאה). האם גם כאן יש נזק לגיר מהעברה אינטנסיבי בין D ל - N (בכל רמזור) ?

פורסם

היו על זה בעבר הרבה שירשורים.

אין נזק לגיר מעבר לשחיקה מוגברת של מנגנון הידית, של הכבל, של חיישן מצב ידיד הילוכים ושל שאר המכללולים ומנגנוני ההפעלה שמשתתתפים בפעולה זו.

סביר להניח שיקח הרבה מאוד זמן עד שתראה תוצאות של השחיקה הזו.

כמו שכבר כתבתי בשירשור, לדעתי זה הרגל מיותר. רק בעצירות ארוכות יחסית יש טעם להעביר לניוטרל.

• תוכן חדש...