Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זרקו אותי מלמטייל או מה עושים עם כסף בטיולים

In Flames
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בקרוב אני טס לתאילנד ועד לא מזמן הייתי בטוח שאני אקנה Travel Check והכל יהיה בסדר אבל גיליתי שהפסיקו לעבוד עם זה

עכשיו אני מחפש פתרונות, מצאתי כמה אופציות, כולן לא מזהירות:

1. מזומן

2. אשראי

3. כרטיס דביט כלשהו

4. כרטיס אשראי נטען של דואר ישראל (הוא סוג של דביט?)

מה אתם עושים?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אישית אני נוהג לקחת כרטיס אשראי - ולא אחד, אלא לפחות שניים: אחד תמיד חבוי בפאוץ' הפנימי, אחד יוצא ממנו כאשר אני צופה צורך בשימוש בו. היתרון הגדול - מבוטח. החסרון - עמלות יחסית גבוהות, אם כי צריך לברר ספציפית לגבי הכרטיסים שבהם אתה מחזיק.

כמובן שמזומן להוצאות שוטפות. שוב - רובו חבוי, מחזיק נגיש סכום שוה לסביבות 50-100 אירו (אני מדבר על אירופה, אני מניח שבאזורים יותר זולים אפשר להשאיר בחוץ פחות).

כרטיס נטען של בנק הדואר לדעתי לא מוצלח - גם עמלות גבוהות מאד, וכנראה גם לא מבוטח, דין אבדנו כדין אבדן מזומן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזיק מזומן לאותו היום מחולק בין כמה כיסים, כרטיס אשראי אחד נגיש וכל השאר בכספת במלון (אם יש) או בחגורה על הבטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון של עשרות פעמים בתאילנד אני ממליץ לקחת סכום קטן במזומן ועוד כרטיס השראי , ובכרטיס השראי להשתמש רק בכספומט של Bank of Thailand בדרך כלל אין שם עמלות

עריכה אחרונה על ידי eladbe
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נצל"ש, איך עדיף להתנהל בחו"ל (ארה"ב, לצורך העניין) עם רכישות למיניהן? האם לסחוב סכום כסף מזומן שישספיק לכל הטיול לקניות או להעדיף להשתמש באשראי?

וכמובן שאלת המשך, האם זה בכלל משתלם והעמלות סבירות? יש לי 2 כרטיסים בינלאומיים, אחד ויזה ואחד ישרכרט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לעונים!

מי הפסיק עם המחאות נוסעים :shock: ?

https://www.americanexpress.com/us/content/prepaid/travelers-cheques.html

זה עדיין זמין לרכישה בארץ/שימוש בתאילנד?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא הייתי משתמש במקומך בהמחאות נוסעים העמלות עליהן גבוהות וכיום פחות ופחות משתמשים בהן והרבה סוכניות של המרת כספים לא נותנים כיסוי לזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

samg - זה תלוי מאד באיזה סכומים מדובר ומה העמלות שאתה משלם. אם יש לך אפשרות - שדרג את הכרטיס לדרגה הגבוהה ביותר שיתנו לך, כיון שאחד מיתרונות כרטיסי ה"יוקרה" הוא עמלות נוחות יותר.

הגישה שלי, בטיול קצר - מזומן לצרכים שוטפים כ"א למלונות, שכירת רכב וקניות גדולות. בטיול ארוך עניין הבטיחות יגרור משיכת כסף מהכספומט פעם בשבוע-שבועיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי מתאילנד מטיול בן 3 שבועות עם שני כרטיסי אשראי ניטענים דולריים,

של ויזה שקונים מהדואר,

אחד ריק ומיועד למקרה חרום חלילה,נימצא בתחתית התיק.

יש אחלה אחריות און ליין מס. חינם

תדאג שיהיה מישהו בארץ שיוכל להטעין לך מתי שתרצה,זה דבר מדהים בטוח,נכון קצת עמלות אבל,

אני הייתי מושך כל פעם כמה מאות דולרים ובאותה משיכה גם משתדל לקנות כרטיסי טיסה מקומיים,

כי יש הנחה על מזומן שם,

רוב הישראלים,נוכחתי לדעת משתמשים באותה שיטה,מצויין,

תהנה לך,לא היה מזיק לי שוב פעם....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...