Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפענוח בדיקות דיאנוזה לפיג'ו 206

FlicK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תקלה ראשונה מתייחסת למונח פספוס בעירה או חוסר ניצוץ

תקלה שנייה מתייחסת לחיישן מיקום מצב מצערת

שנת ייצור של הרכב ונפח מנוע יעזרו

כמו שנשאל האם יש שינוי באופן פעולת המנוע ?

ממליץ על סריקת תקלות בעזרת סורק יעודי ליצרן פיג'ו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובות, אני לא יכול להגיד לכם אם יש שינוי באופן פעולת המנוע כי הרכב נקנה לא מזמן עם התקלות האלה , העברתי סורק תקלות בשביל לדעת אם יש תקלות וזה מה שנמצא , כמובן שזה יטופל ואז אני אגיד לכם אם יש שינוי בפעולת המנוע.

מנוע 1600 (110 כ"ס , שנת 2003).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פחות מכיר את השגיאות של פיגו,

באופל אסטרה 2002 בעקבות שגיאה דומה מאוד ביצעתי החלפה של סליל הצתה (קוייל), שילמתי על חליפי כ-300 שקלים.

התופעה שחוויתי ברכב, איבוד כוח רגעי אשר התחרשו בטמפרטורת עבודה של המנוע (90).

דרך אגב, יש לך קישור לסורק ה-OBD2 שאתה משתמש בו ?

רכשתי פיגו 308 ואני מחפש לרכוש סורק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פחות מכיר את השגיאות של פיגו,

באופל אסטרה 2002 בעקבות שגיאה דומה מאוד ביצעתי החלפה של סליל הצתה (קוייל), שילמתי על חליפי כ-300 שקלים.

התופעה שחוויתי ברכב, איבוד כוח רגעי אשר התחרשו בטמפרטורת עבודה של המנוע (90).

דרך אגב, יש לך קישור לסורק ה-OBD2 שאתה משתמש בו ?

רכשתי פיגו 308 ואני מחפש לרכוש סורק.

אין לי קישור לסורק כי השאלתי אותו מחבר , אני רק יודע שהוא קנה אותו בדיל אקסטרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

התקלות רשומות בזיכרון המחשב ברכב.לא מחייב שאלו תקלות פעילות. התקלה הראשונה- חוסר בעירה מורגשת היטב בנסיעה ובהתנהגות המנוע. אם הרכב נוסע רגיל ולא מורגש זיוף או קרטוע אז הייתי מבצע איפוס תקלות בלבד.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגביי התקלה הראשונה, תנסה לפרק את הקויל הצתה ולנקות טוב את החיבורים שלו בתוך המחברים של הפלאגים, אצלי זה פתר את הבעיה שנבעה לאחר שטיפת המנוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה על האוף טופיק.

איך בדיוק אתה מתחבר למחשב של הרכב? זה נראה שכאילו חיברת את הנקסוס שלך או משהו אליו 8).

יש לי 307 והייתי שמח להדרכה קצרה.

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קונים מתאם ELM 327 OBD2 המתחבר לשקע ברכב ומשדר ב-Blutooth לתכנה המותקנת בטלפון (במקרה של פות"ש זו תכנה חינמית בשם OBD doctor, אבל יש מספר תכנות כאלה).

המתאמים מאוד זולים וזמינים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קונים מתאם ELM 327 OBD2 המתחבר לשקע ברכב ומשדר ב-Blutooth לתכנה המותקנת בטלפון (במקרה של פות"ש זו תכנה חינמית בשם OBD doctor, אבל יש מספר תכנות כאלה).

המתאמים מאוד זולים וזמינים.

מאיפה קונים מתאם כזה? האם אפשר להזמין כזה מאיביי למשל?

לאן בדיוק המתאם מתחבר? והשידור בבלוטוס פועל בין המתאם לסמארטפון או שצריך דיבורית בלוטוס בשביל כך?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה קונים מתאם כזה? האם אפשר להזמין כזה מאיביי למשל?

לאן בדיוק המתאם מתחבר? והשידור בבלוטוס פועל בין המתאם לסמארטפון או שצריך דיבורית בלוטוס בשביל כך?

ועוד שאלה, האם המתאם הנ"ל מתחבר גם לאייפון?

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...