Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לא מעט דגמים, מבעלי הניסיון על מה אתם ממליצים?

ניקוי ריצפה נטו (בלי שטיחים או פרקט)

יש את הניטו, יש LG, יש איי-רובוט, רומבה,...

כרגע יש מבצע על דגם של LG : http://www.wallashops.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%91-%D7%90%D7%91%D7%A7-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99-LG-%D7%93%D7%92%D7%9D-VR-5942L/piQAVR5942L?cfm=96e133c1ca60&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=110914_group_all

לא יודע עד כמה כדאי או מומלץ, בכל מקרה אני מחפש שואב אבק חזק מאוד (בית קרקע) ואמין במחיר של עד סביבות ה1700 שקל.

פורסם

לא מכיר את הדגם הנ"ל ולא יודע מדוע מיגבלת המחיר הנ"ל. לי יש את ה-LG המרובע HOMBOT עולה סביב 2400-2500 ש"ח, אומנם יקר יותר, אבל עושה אחלה עבודה ובמגוון מבחנים הגיע למקום הראשון, לפני הניטו ולפני האיירובוט.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מעולם לא עשיתי מבחן השוואתי לרובוטים אבל אני יכול להגיד לך שיש לי את האיירובוט רומבה ואני די מרוצה.

הוא אוסף את רוב האבק והלכלוך שיש בבית (גם אני גר בקומת קרקע) אבל זה לא מושלם. יש מקומות שהוא לא מגיע אליהם, למשל מתחת לספה או מתחת לקנט של הארון או במטר של הקיר שצמוד למטען שלו. חוץ מזה הוא די מפגר, כלומר הוא מנחש את הדרך ולא באמת לומד להכיר את מבנה הבית. הוא די עקשן אז עם מספיק ניחושים בסוף הוא מנקה הכל, אבל בצורה די דבילית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לרומבה יש גם יותר מדי דגמים..

המחירים בארץ בכל אופן הם ביזיון

כנראה אני אקנה מאיביי (מה שעולה בארץ 2400-2600 שקל עולה שם 1400כולל משלוח)

כרגע ממה שמצאתי אני מתלבט בין הneato xv-21 לבין ה signature.

כאמור בעיקר לאבק בלי שטיחים.

ראיתי אצל אחד המוכרים import charges בגלובל שיטינג של איביי משהו שם לא הגיוני, במקום מכס של 18% (מעמ על פי הטבלה של המכס - שואב אבק מחוייב ב18% סהכ) שזה 64$ כולל המשלוח אבל יוצא 195$ לפי איביי.

לא ברור מה הנבלות מחשבים שם.

אלא אם כן זה לא שואב אבק אלא בקטגוריה של סמארטפון או משהו דבילי אחר.

• תוכן חדש...