Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגי הליסינג לשעבר מתפרקים ואני מחפש חדשים.

מידה 255/55/R16

מהירות 93V

אני לא מבין גדול בצמיגים - יודע למצוא שבוע ושנת ייצור וזהו וקצתי בשירי ההלל לתעשייה הסינית בחלק מהפאנצ'ריות (זה התקנתי על שלושה BMW השבוע...) ומהביקורות המעורבות.

איכות ובטיחות קודמים לתקציב, למרות שאשמח עד 600 לצמיג.

הרכב: סיטרואן C4 פיקאסו.

נסועה: 25-30K ק"מ לשנה.

תודה

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

שלום רב,

קודם כל המידה שציינת היא לא נכונה,

מידת הצמיג בפיקאסו ב-16" הינה 215/55R16 ולא 255.

במידה זו זמין במלאי ה-Toyo Proxes CF2,

צמיג מעולה המבטיח רמה גבוהה של בטיחות, אורך חיים וחסכון בדלק.

או ה-Falken ZE914, שגם הוא עונה על דרישותך ומבטיח חסכון בדלק ועמידות לאורך זמן.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני.

עריכה: פריג'י הקדים אותנו... :)

פורסם

תודה על התגובה המהירה, עוד לפני שהספקתי לערוך את מידת הצמיג (אכן 215:oops:).

אני זוכר את ה falken עוד מהאונו 88 שהייתה לי לפני יותר מעשור, שמח לדעת שעדיין איכותי.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

מובן שאין מה להשוות בין ה-Falken של פעם להיום.

בשנת 2003 המותג נרכש ע"י קונצרן Sumitomo המחזיק בבעלות גם על צמיגי Dunlop.

פורסם

שאלה נוספת:

האם באותו קוד מהירות (V או W), תהייה משמעות בתחושת הנהיגה (קשיות, רעש) וצריכת דלק לקוד עומס שונה (93 או 97) והאם השוני משמעותי.

מה שאני בעצם שואל - האם עדיף ללכת על 93W או 97W (מחיר זהה)

פורסם

בעקרון אם קוד העומס גבוה יותר, כך הצמיג יהיה קשה יותר אך לא בטוח שזה יורגש באופן מהותי בנסיעה.

לשאלתך, עדיף ללכת לפי קוד העומס המומלץ לרכבך.

• תוכן חדש...