Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני כבר כמעט שנה על הכביש, הכי רחוק שנסעתי זה לירושלים מהמרכז. הגיע הזמן לרדת לאילת.

אז כמה שאלות ברשותכם:

האם צריך לבדוק דברים מסוימים ברכב לפני נסיעה כזאת ארוכה (הרכב עבר טיפול שנתי במאי)?

באיזו דרך עדיף לנסוע? באיזה שעות עדיף לצאת (בוקר צהריים ערב)?

אם יש לכם מה להוסיף\ תרגישו חופשיים :-)

תודה מראש

פורסם

להרגע ולא לעשות מזה עניין, נסיעה כמו כל אחת אחרת.

אם אתה מתקשה לנהוג ברציפות את כל הדרך עשה עצירה, זה נכון לכל נסיעה, לא משנה לאן ולא משנה באיזו שעה של היום.

מבחינת המסלול, אני מעדיף את באר-שבע->מצפה רמון. בצומת של פונדק נאות סמדר אתה יכול לבחור אם לפנות ימינה לכביש 12 ולהגיע לאילת מכביש הגבול המערבי או להמשיך עם כביש 40 ולרדת לצומת קטורה על כביש הערבה ולהמשיך דרומה על כביש הערבה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

תבדוק שיש דלק, לחץ אוויר תקין, מפלס שמן ומים וסע לשלום.

אם יש מזגן אין חשיבות פרט להמלצה לנסוע באור יום.

מבחינת איזו דרך, אני אישית אוהב לנסוע דרך מצפה רמון והמכתש, כבישים מפותלים, כפיים ולא משעממים כמו כביש הערבה.

תרגיש עייף תעשה הפסקה, יש מספיק מקומות בדרך שאפשר להתרענן בהם, בכל אופן מומלץ לקחת מים ברכב.

לא ציינת מאיפה אתה יוצא אבל סה"כ אין יותר מדי מה להתרגש, סתם עוד נסיעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה חבר'ה.

היציאה מבת ים.

הרצתי את זה בווייז וזה הראה לי מסלול כביש 6-כביש40-כביש90.

זה המסלול המומלץ או שעדיף משהו חלופי?

פורסם

כאחד שנסע מאות פעמים (אילתי לשעבר) אני חושב שיש לתת את הפלוסים והמינוסים לכל אחת מהדרכים. במצפה רמון הכבישים יחסית ריקים, אבל יש קטעים שאין שוליים והכביש מסוכן יותר לנהיגה, יתרון נוסף זה שכמעט ואין משטרות. מצד שני אומנם כביש הערבה משעמם אבל בטוח יותר לנהיגה, הכביש מתוחזק יותר ומיטבתה יש לך 60 קילומטר של 2 נתיבים. מצד שני יש לך תנועה גדולה בערבה ומשטרות בדרך שמסתתרות כמו עכברים. בתכלס הבנאדם כולה רוצה להגיע בשלום לאילת ולא מסלול פורמולה 3. הייתי ממליץ לך על הערבה. ..

אוטו-מאניה :-)

פורסם
כאחד שנסע מאות פעמים (אילתי לשעבר) אני חושב שיש לתת את הפלוסים והמינוסים לכל אחת מהדרכים. במצפה רמון הכבישים יחסית ריקים, אבל יש קטעים שאין שוליים והכביש מסוכן יותר לנהיגה, יתרון נוסף זה שכמעט ואין משטרות. מצד שני אומנם כביש הערבה משעמם אבל בטוח יותר לנהיגה, הכביש מתוחזק יותר ומיטבתה יש לך 60 קילומטר של 2 נתיבים. מצד שני יש לך תנועה גדולה בערבה ומשטרות בדרך שמסתתרות כמו עכברים. בתכלס הבנאדם כולה רוצה להגיע בשלום לאילת ולא מסלול פורמולה 3. הייתי ממליץ לך על הערבה. ..

כמי שגם נסע את הדרך הזאת מאות פעמים (עבודה), תרשה לי לא להסכים.

כביש הערבה משעמם יותר ולמי שלא מורגל בנסיעות ארוכות עלול אף להרדים. הכביש דרך רמון מאלץ אותך להשאר עירני בחלקים ניכרים שלו בגלל שהוא מפותל ומשתנה יותר.

חוץ מזה שנסיעה דרך הערבה מרגישה, לי לפחות, כמו מלחמה. פרייבטים ממהרים שעוקפים אותך בקטעים עם ראות לקויה, בגלל חוסר סבלנות, נהגי אוטובוסים שחושבים שהם שומכר ומשאיות של תעבורה למכביר.

הנסיעה דרך רמון רגועה ומהנה יותר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

חיפוש. הנושא נטחן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...