Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקבות תוכנית התיעלות וצמצום כמות כלי רכב, אני מעמיד למכירה את רכב הפאן שלי.

מדובר על מרצדס S500 קופה (מה שניקרא אצל מרצדס בשנים מאוחרות יותר CL ולפני זה קראו לזה SEC) שנת 1994. היא סופר נדירה, יש יחידות בודדות בארץ ומעטות בעולם. זה דגם הנדיר ביותר של S קופה, הדגם שהיה לפני נבנה בכמות הרבה יותר גדולה וכך גם הדגם שבא אחריו. לרכב יש קסנון מקורי של הדגם, שמשות כפולות לבידוד רעשים. אורך הרכב כ5 מטר, משקל עצמי מעל 2 טון.

מנוע V8 בנפח 5 ליטר, 326סוסים - בלוק מסוג CLOSED DECK כמו שהיה רק בדגמים המוקדמים.

האוטו מגיע עם ג'נטים 18" בסגנון AMG - מרשימים מאוד.

כרגע האוטו מפורסם רק בפורום. אני עוד יכול לשנות את דעתי ולוותר על המכירה.

הרכב בבעלותי מעל שנה, להלן מה שהושקע בו:

1. טיפול גדול כולל שמנים, פילטרים (כולל גיר), נוזל קירור, שמן סיננטטי מלא.

2. הוחלפו משולשים קדמיים (במרצדס S קלאס זה עסק יקר).

3. הוחלפו אטמים של אינג'קטורים ושל סעפת יניקה.

4. שופצה משאבת ואקום של נעילה מרכזית (במשאבות האלו הולכים מנועים חשמליים, הקונה המאושר יקבל אחד ספייר), ישנה עוד משאבה ספייר ועוד משאבה ספיייר של ואקום עזר לסגירת דלתות (כדי שלא יהיה צריך לטרוק למקרה שיהיה צריך להחליף את הנוכחית שעובדת מצוין בינתיים). כך שואקומים עובדים ויש חלפים כדי שימשיכו לעבוד (חלפים האלו מאוד יקרים ונדירים).

5. הוחלף MAF (זה שהוחלף קיים במידת הצורך יש מקומות שמנקים חוט פלטינה), יש גם מצערת ספייר.

6. צמיגים חדשים טויו בני שנה עם 6Kק"מ.

7. מצבר חדש.

8. לרכב היה גריל לא מקורי, השגתי והתקנתי את המקורי שהוא הרבה יותר יפה (יובא מחו"ל קשה מאוד להשיג, אין באיביי). הלא מקורי גם קיים וגם אותו יקבל הקונה המאושר.

9. הקונה המאושר יקבל גם כיסוי חיצוני איכותי לרכב המגן על המרצדס מפגעי מזג האויר וונדלים.

הרכב חודש הבא צריך לעבור טסט, כבר שילמתי אגרת רישוי, במידה ולא אמכור עד אז - יעביר אותו טסט. הרכב אמור לעבור טסט חלק בדיוק כמו פעם שעברה.

מנוע חזק וגמיש במיוחד, יחסית לגודל ומשקל צריכת דלק סבירה מאוד (אצלי 1-7 בבין עירוני/משולב).

לפרטים נא לפנות בהודעה פרטית. חשוב לציין שאין טסט דרייב, רק אני אנהג ברכב, קונה פוטנציאלי יכול לכוון אותי לאופן נהיגה שהוא רוצה.

אני מאיזור הצפון, לא מגיע למרכז. מי שרוצה לראות את הרכב, צריך להגיע אליי.

התמונות הם של הרכב שלי, גזרתי את הרקע.

ex1.jpg

ex2.jpg

ex3.jpg

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...