Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morgan-SP1 בהזמנה מיוחדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תמיד רציתם מורגן אבל חשבתם שהיא לא מספיק מיוחדת עכשיו יש לחברה חטיבה מיוחדת למכוניות לפי הזמנה.

sp = special project

הם יבנו לכם בערך כול דבר שאתם רוצים בעבודת יד מעץ ומתכת.

אני לא רואה מה ההבדל בין זה למכוניות הרגילות שלהם אבל הם מצאו דרך לעשות עוד כסף.

כל התמונות שאני מוצא באינטרנט זהות שפורסמו ע"י החברה ולא רואים ממש מה הולך בתא הנוסעים אבל יש שם הרבה עץ.

חברה מדהימה שקיימת מאז 1910 בבעלות משפחתית עם פחות מ 200 עובדים

http://www.morgan-motor.co.uk/mmc/specialprojects.html

Morgan-SP1-0.jpg

Morgan-SP1-10.jpg

Morgan-SP1-3.jpg

אייל

פורסם (נערך)

הידע והציוד קיימים - אז למה לא לעשות מזה כסף?

מדובר למעשה בשירות שהיה נפוץ מאוד עד שנות ה-40 של המאה הקודמת - coach building, בניית גוף לפי דרישות הלקוח על בסיס שלדה ומנוע נתונים. זה יותר תחום של בניית ריהוט מאשר הנדסה אוטומוטיבית.

שים לב שרכב ההדגמה כולל מנופי איתות שנראה שנעשו בחריטה, פאנלי עץ שעברו כיפוף מאוד איכותי, כנראה אלף ואחת שכבות לכה וכמובן כיוון ידני למראות, מכשיר סטריאו שתלוי מתחת לדשבורד באופן בלתי נגיש לחלוטין, כמו במכוניות משנות ה-60, העדר מוחלט של מערכת איוורור או חימום (גאוני ברכב שלא ניתן לפתוח בו את החלונות) והגה, שבלי כרית אוויר אבל עם הרבה מתכת, יטביע את הסמל של היצרן על עצם החזה שלך בעת תאונה.

מורגן טיפוסית.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

21d48735db7b1d0ad4dfc180d0e9c7f0.jpg

אחת נחמדה שפגשתי במעבר הרים לפני פחות מחודש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה קישוט נחמד לבעלי הממון, או פשוט עוד V ברשימת הדברים שאני צריך כי יש לי כסף ואני לא מתכוון להשתמש בהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

באנגליה לפחות - לא צריך להיות טייקון בשביל לקנות ולהחזיק מורגן.

המורגן "הנכונה" היא 4/4 או הפלוס 4. המחיר לפלוס-4 חדשה מהמפעל הוא 36,000 ליש"ט כולל מיסים באנגליה. זה סכום שחובב רכב מזוכיסט ממעמד ביניים-גבוה יכול לעמוד בו. סכום הקניה הזה מקנה לך את הזכות לנהוג ברואדסטר אנגלי קלאסי נטו. מאוד נטו, כי מותרות רהבתניות כגון מזגן, הגה כוח, רדיו וסכי שמש הינן בתוספת תשלום. כמובן אפשר לוותר עליהן בקלות שהרי הן רק פוגעות בחווית המורגן האמיתית.

הביצועים עם מנוע ה-4 בוכנות של פורד הם מספיק טובים בזכות הגוף הקליל ומספר עיתונאי רכב טענו שזה המנוע האידיאלי ושמנוע ה-V8 הוא מוגזם ומיותר במורגן. 150 כ"ס לא נשמעים הרבה היום, אבל המורגן היא הרי שריד משנות השלושים ובאותם ימים הספק כזה היה רק שמור רק למיליה העליון של העולם המוטורי. המכונית הראשונה של ג'יימס בונד (בנטלי ארבע וחצי ליטר עם מגדש-על) ניפקה רק 175 כ"ס ושקלה 50 אחוז יותר!

ד"א - טיול של שבוע בסקוטלנד או בווילס עם אשתי במורגן נמצא ב-shortlist המוטורי שלי.

וכן, אני יודע שמדובר בסוג של סטיה סאדומזוכיסטית.

פורסם

שיהיו בריאים המורגן האלה. כזאת מכונית יפייפיה, למה הפנסים המזעזעים האלה? ואני אומר את זה פחות או יותר על כל יצירה שיוצאת מהסדנה שלהם בכמה שנים האחרונות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

זה נראה כמו מינוס 2 בכוכבי בטיחות

מורגן לא מודדים לפי סטנדרטים של היום.

מורגן זה רכב מהתקופה שגברים אמיתיים הסריחו מבנזין והיו עם הרבה שיער על החזה. גברים אמיתיים לא חגרו חגורות בטיחות כי הם העדיפו בתאונה לעשות סלטה כפולה אל מחוץ לרכב מאשר להלכד בשלדה הבוערת.

כריות אוויר? בספיטפייר היו כריות אוויר? בהוריקנים היה ABS? מה שהיה טוב לבחורים שניצחו את הקרב על בריטניה, מספיק טוב לג'נטלמן שמעוניין בנהיגה נמרצת של אחר צהריים במורגן שלו.

• תוכן חדש...