Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שמח להצטרף סוף סוף לפורום, אחרי זמן מה שאני קורא צללים :).

אני לומד ועובד בחיפה וגר בתל אביב ומסיבות משפחתיות, בשנתיים/שלוש הקרובות יבצר עליי מלשכור דירה/מעונות בחיפה, לכן אני מחפש רכב.

מבחינת דרישות ביצועי רכב:

בממוצע המסלול שלי יהיה פעמיים/שלוש בשבוע הלוך חזור תל אביב-חיפה על כביש 2, מנסיון על הדרך הזאת אני מוצא את עצמי מדי פעם נוסע לכמה דקות על 140 ככה (כשבממוצע זה 120) אז הייתי רוצה רכב שיכול לעשות זאת מבלי שאצטרך לחשוש לגביו או שיגביר לי את תדירות הטיפולים עקב כך - כנ"ל מבחינת מומנט לעליות של חיפה (בעיקר מנהרות + זיו, כלומר הדרך לטכניון). כמו כך אני מוצא את עצמי מדי פעם עוקף אז הייתי שמח אם לא הייתי צריך לתכנן יותר מדי עקיפות (מקריאה על מיניות שמעתי שזה ככה, לא מצאתי הרבה מידע בנושא לגבי סופר מיניות. כרגע אני עושה את הדרך עם האוטו המשפחתי - אאוטלנדר 2014 והוא עושה אותן בלי מאמץ).

מבחינת אבזור:

מזגן - הכי קריטי לי מזגן שיעבוד כיאות ושלא יעיק יותר מדי על המנוע, שכן אני נוסע לרוב עם מזגן דולק.

שמע - יהיה נחמד אם תהיה לי מערכת שמסוגלת לקרוא מדיסקאונקי אך לא אצא מגדרי בשביל זה

ג'אנטים - מנסיון מהעבודה, סגסוגות עדיפות מבחנית משקל, אולם עבור רכבים הבנתי שזה פחות העניין ויותר העניין של אסטתיקה ואוורור בלמים. עד כמה זה קריטי לדעתכם?

כמו כן אני פחות מכיר את הסטנדרט בסגמנט הזה אז אשמח להצעות, של על מה להתעקש ועל מה לנסות להוציא אך לא נורא אם לא אצליח.

לאחר שעשיתי נסיעות מבחן על הסופרמיניות שיש לסוכניות להציע, שלושת הדגמים שהכי הרשימו אותי היו האיביזה 1.4, הפולו 1.2 טורבו והקליאו 0.9 טורבו. את האיביזה הצלחתי לקבל הצעה ב70 אלף (דגם רפרנס - כולל רישוי וקודן לא כולל צבע), את הקליאו ב80 (דגם קולקשן - כולל רישוי, קודן, לא כולל גאנטים וצבע) ואת הפולו בהתאם למבצע ב95 (דגם קומפורטליין - כולל רישוי, לא כולל גאנטים, קודן או צבע).

כמו כן מרתון המכירות של צ'מפיון אומר שהרבה אנשים יעשו טרייד אין אז אני יכול גם לחפש מחיר טוב על פולו 1.4 או איביזה 1.4 יד שניה.

השאלה העיקרית שלי אליכם (בנוסף להתרשמותכם מהדגמים ומבמקרה של הפולו החדשה, האם היא שווה את החריגה מהתקציב), היא מהו הפרש המחירים המינימלי שמעליו עדיף כבר לקנות משומשת ומתחתיו עדיך כבר לקנות חדשה?

תודה רבה לכולם!

איתי

• תוכן חדש...