Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

 

בתקופה האחרונה התחילה תופעה מעצבנת ומציקה עם הסאב באוטו mtx 12" המחובר לcrunch 4 ערוצים כאשר המערכת נמצאת בווליום נמוך ואין פיקים של באס בשיר, מוסיקה וכו' הסאב לא מגיב ורק כאשר אני מגביר אז הסאב פיתאום חוזר לחיים וכאשר אני מנמיך אחרי כמה זמן הסאב שוב נכבה.

אשמח מאד להמלצות מה ניתן לעשות, מבחינת בדיקות של חיווט אולי שנפגע עם הזמן, rca שאולי קשור לזה או שהמגבר שבק חיים בצורה כזו או אחרת?

מודה לעוזרים.

פורסם

היה לי את זה בסאב של קיקר, בסוף התברר שהתנתק לי אחד הטינסילים שמובילים מהטרמינל לסאב.

תוציא את הסאב מהתיבה אולי זה המצב אצלך.

 

פתרתי את זה עם הלחמה וקצת סיליקון RTV.

×
×
  • תוכן חדש...