Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום נגשתי לסוכנות מיצובישי ולסוכנות קיה והנ"ל הציעו לי את ההצעות הבאות

בסוכנות מיצובישי הציעו לי את ההאטונלדר instyle 5 דלתות ב 165,000

בסוכנות קיה הציעו לי את הספורטג' urban ב 150,000

איזה מבין שתי ההצעות לדעתכם עדיפה בטווחי המחיר הללו?

ובקטוגרית רכבים הזו והאם יש אופציות נוספות?

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

יש המון אלטרנטיבות נוספות בטווח המחירים הזה - יונדאי ix35, מאזדה cx5, ניסאן קשקאי, שברולט קפטיבה ספורט... כמעט לכל יצרן יש רכב כזה בהיצע הדגמים שלו.

השאלה היא מה אתה מחפש ברכב שלך. האאוטלנדר חסכוני יותר בדלק אבל (לדעתי) די מכוער ונטול פוזה. הספורטאז׳ נאה יותר אבל בזבזני למדי בדלק וגם וטיפה פחות מאובזר. בנוסף הוא גם די זול...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברמת ה 150 אלף היונדאי החדש מרגיש מאוד איכותי ויש גם את הסובארו, השאלה איזה נפח ורמת גימור

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ix35 איכותי? מדובר באחד מתאי הנוסעים בעלי איכות החומרים הכי פשוטה שיצא לי לפגוש.

מעבר לעובדה שאחרי שנתיים כל הפלסטיקים המוכספים מתחילים לדהות, אלו השחורים הם מוקד עליה לרגל לשריטות שמגיעות משום מקום ( באמת לא ברור מאיפה ).

פרט לכך הרכב מרגיש עצלן, ומאוד מורגש שהמנוע "קטן עליו" - מה שמוביל לצריכת דלק גבוהה מאוד ( סביבות 8-9 ).

המצב בקיה מרגיש יותר טוב, וגם התחושה כללית יותר מוצקה. אבל גם כאן צריכת הדלק היא כמו ביונדאי

לדעתי, ה CX5 היא חבילה מגובשת יותר ( אם כי לא מרווחת במיוחד ).

האאוטלנדר הוא רכב טוב, אבל כל פעם שאני מסתכל עליו זה מרגיש כאילו הוא עוצב על ידי ילדי גן שולה.

פורסם

ה ix35 החדש 2014 הרגיש לי איכותי כשישבתי בו, ואני נוהג על אוקטביה כך שקנה המידה שלי סביר. אני לא מדבר על הדגם הקודם שהרגיש כמו גוש פלסטיק. הספורטאג החדש הרגיש לי פחות איכותי. כל אחד והתחושות שלו. שוב ממליץ על נסיעת מבחן

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
בעקרון אני יותר נוטה לכיוון הספורטאג' גם מבחינת המחיר וגם מבחינת העיצוב... וגם הציעו לי שמה טרייד אין יחסית טוב על האוטו שלי ומשדרגים לי למערכת מולטימדיה ועוד כמה פיצ'רים קטנים המיצובישי לדעתי גם יותר מגושמת ולגבי המאדה cx5 היא כבר איזור ה 180,000 והיונדאי מה דעתכם עליה?

אולי אנחנו לא מסתכלים על אותו מחירון של מאזדה CX-5? דגם הבסיס Excutive אוטומט 2 ליטר הנעה קדמית עולה 166 אלף ש"ח. איך הגעת ל-180 אלף ש"ח? גם עם אגרת רישוי ושאר השחלות שתקבל בסוכנות של מאזדה אתה לא אמור להגיע לסכום כזה "על הכביש".

ה-ix35 לא רע אבל האמת היא שכיום הוא מרגיש קצת מיושן. חסר לו את הטאצ' העיצובי שיש בספורטאז', את החיסכון בדלק של האאוטלנדר ואת ביצועי השטח של ה-XV. מה שנשאר זה ג'יפ יונדאי כזה שעושה בסך הכל את העבודה, אבל אין לו שפיץ, אין וואו. סתם רכב כזה, אתה יודע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אל תתלבט הרבה, סך הכל רב האלטנטיבות די דומות אחת לשניה. וכן,המיצובישי מכוערת...מאוד.

גיסי רכש את המזדה 2.5 ליטר מושבי עור 200 אלף. אני אישית אהבתי הכל ,עד שהסתכלתי פנימה.

אני אישית לא אהבתי ,נראה לי זול.למרות שבנסיעה היא יותר מהודקת על הכביש (יושבת ומבצעת ואפילו קצת ספורטיבית)לדעתי.

בקיה ,בדוק את גרסת האורבן לעומת המפארות יותר , יש מצב שבחיסכון במחיר לעומת הגירסה היקרה יותר תבלבל כמוני.

רכשנו אישתי ואני את הקיה אורבן סורנטו והפנים שלו קצת מעליב,לא רע אבל כהה וחסר שיק ,שחור כהה הכל בעניים,ל אישית

זה מפריע . מי שנתן את הטון זו אישתי שאמרה למה לשלם יותר אני גם ככה לא יורדת לשטח בחיים והאיבזור מתאים לי.בום בינגו קניתי!

מה שכן הסוכנות(לא מפרסם בפורום)שאליה פנינו נתנו לרגל איזה שהוא חג ... את כל האיבזור כולל הכל ,מניווט למדרכי צד דיפיוזר אחורי

וקידמי איתורן ,ללא שקל אחד והם קיבלו לקוח להרבה זמן. לפעמים מס 2 משתדל יותר.

הקיה סורנטו רכב מצוין ,נוסע מצויין איכותי ושקט בנסיעה(יותר שקט מהמזדה) זריז אמין והכי יפה על כביש לטעמי .

שמת לב שעל המיצובישי לא הוספתי, כי הכיעור שלו הרחיק אותי מלגשת.

על המזדה נסעתי ונהגתי וגם על הקיה ספורטאג והעדפתי את הקיה.

תבדוק שוב אים העיצוב החיצוני והאיבזור הפנימי לא מעליב ואם אפשר להמתיק בתוספות.

רכב פגז.

פורסם
שלום!

היום נגשתי לסוכנות מיצובישי ולסוכנות קיה והנ"ל הציעו לי את ההצעות הבאות

בסוכנות מיצובישי הציעו לי את ההאטונלדר instyle 5 דלתות ב 165,000

בסוכנות קיה הציעו לי את הספורטג' urban ב 150,000

איזה מבין שתי ההצעות לדעתכם עדיפה בטווחי המחיר הללו?

ובקטוגרית רכבים הזו והאם יש אופציות נוספות?

אני אישית בחרתי באאוטלנדר, בגלל שהוא הרבה יותר מרווח מהספורטג'.

אלי ביקורות כמו "היא יותר מהודקת על הכביש" או זוויות גלגול או כל מיני ניסוחים של חולי הגה - לא מדברים בכלל.

אני בודק איך *אני* מרגיש ברכב, והאם הוא עונה על הציפיות שלי.

אמנם מבצע המכירות של מיצובישי נגמר אתמול (אין לי מושג מה הציעו) אבל תמיד אפשר להתמקח ולהוריד קצת במיוחד עם אתה בא עם מזומן ולא עסקאות טרייד אין או מימון

• תוכן חדש...