Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב שמצד אחד יתן ביצועים טובים מהמוצע. ומצד שני בנהיגה מנהלתית ורגועה יהיה חסכוני כמה שאפשר.

וכמובן שלא יממן את המוסך הקרוב לביתי.

כרגע אני מתנייד ב206 1.6. ביצועיה ראויים וצריכת דלק בן ערונית טובה. אך הגיל והאמינות כתוצאה מתחזוקה לקויה של בעלים קודמים.

חשבתי על סיויק סדאן בין השנים 2006 - 2010 ידנית עם 1.8

איך הביצועים וצריכת הדלק? ישלרכב מחלות יקרות?

אשמח לשמוע על דגמים נוספים. במחיר דומה ואף יקר במקצת.

תודה רבה על זמנכם.

פורסם

סיויק סדאן 2006 דור 8 אוטומטית (לא רובוטית) -אצלי כבר מעל 30 אלף ק"מ, חוץ מטיפולים סדירים ובלאי טבעי (מצבר, צמיגים) אין בעיות, הפלסטיקה הפנימית במצב חדש, אין רשרושים, הכל במקום ובפנים אתה לא מאמין שהרכב 2006 (טוב, גם קניתי אותו מזקן).

צריכת דלק טובה בנסיעה רגועה (1:10 בעיר עם מזגן, 1:11 בעיר ללא מזגן, 1:15-1:16 מחוץ לעיר בנסיעה של 90-100 קמ"ש בלי האצות חזקות).

מאוד מרוצה מהרכב, ממליץ לך לנהוג עליו כדי להתרשם, החסרון שהוא לא מהנה לנהיגה בטח לא כמו הפיג'ו שלך.

בסיבובים הוא נוטה לתת היגוי וההגה קצת מנותק (היה קשה לי בהתחלה כי הפולו 1.4 ידנית יותר מהנה מבחינת נהיגה בסיבובים, הרבה יותר מתקשרת).

המנוע חזק, שקט, הגיר חלק, מה שכן היא טיפה גבוהה במחירון.

בכל מקרה, חפש את הדגם עם 6 כריות אויר ולא 4 (ES).

מה התקציב שלך? אם אפשרי מבחינתך, גם טויוטה אוונסיס מכונית מעולה וחסכונית בדלק יחסית לקטגוריה שלה (לא בקטגוריה של הסיויק אבל בכל זאת).

פורסם

בבעלותנו סיוויק 2009 ידנית, ביצועים לא רעים לרכב משפחתי+ זינוק מרשים ובאופן כללי רכב שהנהיגה בו מרגישה מצויין למרות שזה משהו סובייקטיבי. מה שאני יכול להגיד זה על הצריכה הממוצעת בין 13-15 קמ לליטר תלוי בנהג מכיוון שנוהגים עליו 2, מחלות יקרות? ביינתים אצלנו אין (הרכב נקנה חדש מהסוכנות) למעט עלות הטיפולים השוטפים שלדעתי גבוהה.

• תוכן חדש...