Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו לקראת מעבר לדירה חדשה, ומכיוון שממש לא בא לי לשרוף 300 שקל בחודש על תכנים שלא מעניינים אותי אני רוצה לעבור לאנדרואיד TV מסוג כלשהו.

אחרי חקירה ובעזרת הדוד גוגל הבנתי שאני צריך בשביל זה שני דברים: מכשיר שיתמוך בXBMC (המלצות למכשיר איכותי יתקבלו בברכה), ואינטרנט במהירות טובה ויציבה.

לגבי האינטרנט אני בבעיה, מרוב מידע אין לי מושג מה באמת שווה וממה להתרחק.

הכיוון הוא אינטרנט במהירות של 40 MB (נראה לי מספיק, מה אתם חושבים?) ואני אשמח להמלצה שלכם על ספק + תשתית כלשהם.

סתם כדי לסבר את האוזן עד היום היה לנו מודם סלולרי של אורנג שסיפק לנו 10GB של אינטרנט במהירות מבישה. כל העניין עלה/עולה לנו 100 שקל בחודש כך שכל בנדל באיזור הסכום הזה יהיה מותאם לכיסי וצרכי.

תודה רבה!

רפאל

פורסם

לגבי אינטרנט - רק תשתית של בזק. התשתית של הוט מניסיוני גרועה מאוד, 100 מגה בהוט זה בערך כמו 15 מגה בבזק. עשיתי פעם ניסוי כזה בעבודה, היה מצחיק. אינטרנט סלולרי לא מתאים למי שצורך כמויות מידע גדולות עם XBMC.

לגבי ספק - אני עובד כבר כמה שנים עם 018 אקספון והכל בסדר. מחירים טובים, שירות טוב ואין בעיות מיוחדות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובות המהירות!

המשכתי לחפור כאן בפורום ובעוד מקומות ובאמת אקספון ובזק זה כנראה השילוב המושלם כיום בארץ (מתי נוכל להתחבר לסיבים?!).

מה נראה לכם תהיה מהירות טובה ומספקת כדי לצרוך כמויות כאלה של מדיה? האם 40 MB יספיקו?

לגבי קופסאת האנדרואיד ובכלל השרשור. עקבתי אחריו והפחד היחידי שלי הוא אורך החיים של המוצרים האלו. מצד אחד המחיר בהחלט לא נורא (פחות מחודש אחד של הוט) אבל נראה לי שהדברים האלה די חד פעמיים והשאלה האם ישבקו חיים אחרי חצי שנה-שנה.

אם הם באמת חד פעמיים אני מעדיף לקנות משהו יותר איכותי ובמחיר יותר גבוה.

פורסם (נערך)

עברתי לפני מספר חודשים לדירה חדשה וגם הוחלט להפסיק לשלם על הוט/יס ולקנות במקום קופסת אנדרואיד לטלויזיה. הקופסה שקניתי היא MX אחרי שרשור ענק שרץ פה בפורום (התחיל בהמלצה על מוצר אחר שהסתבר שמתחמם ונהרס). בינתיים 2 קופסאות עובדות בלי בעיות. החיסרון הוא שלא ניתן לעדכן את גירסת ה XBMC (מגיע עם 12.2). כנראה שהמוצרים עם המעבדים החזקים יותר עדיין לא "בשלים".

לגבי תשתית בזק / הוט זה מאוד תלוי באזור שלך. אצלי באזור התשתית של בזק גרועה ולא יציבה. הוט עובד בסדר גמור. לפני כמה זמן היה להם באנדל ב 130ש"ח ל 100 מגה.

אסף

עריכה אחרונה על ידי AssafO

פורסם

אסף, מה הכוונה אי אפשר לשדרג? כיום הגרסא היא 13.2 ובקרוב התוכנה הופכת להיות קודי או משהו דומה. לפי האתר שלהם הם יפסיקו לתמוך בגרסאות הישנות כך שאני מאמין שיהיו הרבה בגים בגרסאות המיושנות.

פורסם

ניסיתי להתקין ב MX גירסאות חדשות יותר אבל אז הסרטים עובדים מאוד לאט ולא חלק. לפי מה שהבנתי לכל קופסה היצרן "מתאים" גירסה.

אסף

פורסם

אסף תודה על התשובות, רציתי בהתחלה לשלוח לך הודעה פרטית עם שאלות אבל לטובת הכלל אני אשאל כאן ואשמח אם מי שיכול יענה...

קודם כל אני אשמח לשמוע האם אתה מרוצה מהמכשיר עד כה?

בנוסף,

המכשיר עם מעבד דו-ליבתי, זה מספיק לצפייה בסרטים וסדרות ללא תקיעות ולאגים?

אפשר לחבר אליו כונן קשיח חיצוני?

שאלה על XBMC, התוכנה מאפשרת להוריד תכנים עפ"י RSS (כל פעם שיוצא פרק בארה"ב שתוריד אותו אוטומטית) או שXBMC בכלל לא תומכת בהורדות אלא רק בצפיות ישירות?

יש תוכנה שעובדת עם אנדרואיד שיכולה לעשות את זה?

כמובן,

תודה רבה לעונים

רפאל.

• תוכן חדש...