Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני נסיעה לחו"ל וברצוני לרכוש מטען וסוללה נוספת למצלמת הפנסוניק שלי. דגם המצלמה LUMIX DMC-TZ30 ודגם הסוללה הוא DMW-BCG10E.

בדקתי ברשת MDK, שם הציעו לי סוללה חליפית בעלת הספק כפול מהמקורית ומטען ב350 ש"ח.

המחיר נשמע לי יקר. מבדיקה בEBAY ראיתי דגמים רבים ואני לא יודע האם להעדיף את הסוללה המקורית על אף שהספקה פחות ובתנאים רגילים היא מספיקה בקושי לחצי יום, או לרכוש את החליפית. העניין שאני מפחד ליפול על זיוף.

אשמח לעזרתכם.

פורסם

איך תספיק לרכוש סוללה ומטען מאיביי כשאתה עוד מעט טס?

סוללת ליתיום מתחילה לזייף במומצע לאחר כשלוש שנים. אז יכול מאוד להיות שהסוללה שברשותך הספיקה לכ-220 תמונות בהתחלה וכרגע היא מספיקה לפחות מזה. מה גם, כשמשאירים את הסוללה במצלמה למשך מעל שלושה חודשים בלי שימוש במצלמה הסוללה תתחיל "להגמר" לאט לאט ותספיק לפחות מכמות התמונות.

הייתי ממליץ לך לבדוק רכישה במקום שאליו אתה נוסע במידה ומוכרים שם סוללות ומטענים בכלל (ארה"ב/הונג קונג וכו') אם אתה מחפש יותר בזול.

השאלה היא כמה תמונות ביום אתה מצלם? יש חליפיות טובות ויש פחות. בגדול, החיסרון של סוללות חליפיות לעומת מקוריות הוא תוחלת החיים/מחזורי הטעינה.

• תוכן חדש...