Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא כל כך הבנתי מה חבר שלך סיפר.

לפי מה שאני יודע ברגע שנתפסים במהירות גבוה ב41+ קמ"ש מעל המהירות המותרת אז מקבלים 10 נקודות וזימון למשפט.

אין מצב שחבר שלך קיבל מהקצין שלילה מנהלתית לשלושה חודשים על נסיעה במהירות מופרזת, המקסימום שהוא היה אמור לקבל זה 30 יום.

ואם מקבלים שלילה מנהלתית אז גם מקבלים "הזמנה לדין", לא הבנתי ממי הוא קיבל קנס של 1000 ש"ח?

נפל על איזה זוג שוטרים עייפים בטנדר משטרתי,השוטר איים בשלילה של 3 חודשים. אבל נתן פשוט קנס של 1000 שקל+10 נקודות.

זהו בלי זימון לבית משפט ובלי כלום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

eyals05

עושה רושם שאתה מבין עיניין (לא בציניות) ואני גם יודע שאתה משרת במשטרה.

אשמח אם תוכל להסביר לי מה עומד בפני חבר שלי,ראיתי שצירפת רשימת עבירות שזאת של חבר שלי כמובן בפנים אבל אני עדיין לא קיבלתי בשרשור הזה תשובה חד משמעית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא ציינת באיזה סעיף הואשם. סתם ניידת שרדפה אחריו כנראה לא מדדה את המהירות, ולפי התאור גם לא יכלה לעצור אותו על עבירת רמזור, כיון שכדי לעשות זאת עליה להיות מאחוריו, או במקום אחר בו השוטר יכול לראות גם את הרמזורים וגם את הרכב. ציין את מספר העבירה, או, עדיף, העלה לכאן את הדו"ח בטשטוש פרטים מזהים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן אתה צודק והבחור רצה אפילו להגיש ערעור כיוון שלניידת לא היה שום ציוד מתאים אבל הוא והוריו החליטו שלא להיכנס לסיפור הזה.

אני אבקש ממנו צילום של הדו''ח.

פורסם (נערך)

לפי תיאורך אני מבין שהחבר קיבל קנס על אי ציות לרמזור אדום ואם לא, תקן אותי.

קנס זה גורר בחובו 1,000 ש"ח ו-10 נקודות חובה.

נהג ותיק שצובר לחובתו 12 נקודות, רשות הרישוי מחייבת אותו באמצעי תיקון שזה למעשה נהיגה מונעת אך בכל הנוגע לנהג צעיר, כל עבירה שהוא מבצע שמופיעה בתוספת השלישית שאותה פירטתי בהודעתי הקודמת, משרד הרישוי רשאי לא לחדש לו את הרישיון בתום תקופת הנהג חדש (וגם בדרך כלל עושה זאת) ולחייב את הנהג בביצוע מבחנים ובדיקות לפי ראות עיניו כתנאי לחידוש הרשיון.

במקרים של עבירה של אי ציות לתמרורים ורמזורים, משרד הרישוי בדרך כלל דורש מהנהג לעבור שוב מבחן עיוני ולעיתים אף לעבור מחדש מבחן מעשי.

בעבירות חמורות אחרות כמו נהיגה בהשפעת סמים או אלכוהול, משרד הרישוי נוהג לדרוש גם מעבר של ועדה רפואית במרב"ד אך כרגע זה לא רלוונטי עבור החבר שלך.

כרגע, אין אפשרות לדעת מול מה החבר יצטרך להתמודד אך ככל הנראה יהיה מדובר בביצוע מבחן עיוני מחדש והוא יאלץ להיות נהג חדש שנתיים נוספות עם כל המשמעויות של כך.

בכל מקרה רצוי להעלות לכאן את הקנס על מנת שנוכל לראות האם יש פגמים בדוח שיוכלו לעזור לחבר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

החבר שלח לי את הדו''ח.

בהצלחה עם כתב החרטומים.

10588818_816778398343017_1888349866_n.jpg

פורסם

אין משפט אבל.....

יש הארכה של נהג חדש לעוד שנתיים ועוד סוכריות כיד הדמיון של רשות הרישוי.

(ד) הורשע נהג חדש בעבירה מן העבירות המנויות בתוספת השלישית, תוארך תקופת היותו נהג חדש בשנתיים נוספות ובלבד שעמד בהצלחה בבחינות ובבדיקות כפי שקבע השר; הארכת התקופה כאמור תימנה מתום התקופה הבסיסית או ממועד ההרשעה, ואם נגזרה פסילת רישיון בהרשעה כאמור – מתום תקופת הפסילה, לפי המאוחר.

(ה) אין בהוראות סעיף זה כדי לגרוע מכל סמכות אחרת של רשות הרישוי לפי פקודה זו.

וכדי שתהיה רגוע אז

נוסח התוספת השלישית הרלבנטית

תוספת שלישית

(סעיף 12א)

(1) עבירה לפי סעיפים 10, 43, 44 או 65 לפקודה זו.

(2) עבירה לפי תקנה 22 לתקנות התעבורה, תשכ"א-1961, לגבי אי-ציות נוהג רכב לרמזור ואי-מתן זכות קדימה,

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז אני מבין שעוד שנתיים נהג חדש הוא יקבל ואולי עוד הפתעה.

פורסם

דוגמה מצויינת למקרה בו מצלמת תיעוד היתה יכולה לעזור.

הוא מואשם בנסיעה ברמזור אדום.

אם הנסיעה היתה מתועדת הוא היה יכול להילחם על חפותו בטענות:

1. נכנסתי לצומת ברמזור צהוב.

2. להלן סרטון וידאו שמוכיח זאת.

3. לא יכולתי לעצור כי ברגע התחלפות האור ברמזור כבר הייתי קרוב מדי לצומת מכדי לעצור בבטחה. (טיעון לגיטימי לגמרי - זו מהות האור הצהוב)

בלי מצלמה זו מילה שלו נגד מילה של השוטר ובתגובת הנהג כתוב "מצטער" שזו כבר הודאה באשמה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil תמיד אפשר להתחכם,אבל וזה אבל גדול מה זה" לא יכולתי לעצור הייתי קרוב מדי לצומת.....

אם נוסעים במהירות המותרת תמיד אפשר לעצור,ואם מגיעים לצומת וזה בדיוק מתחלף כאן ניכנס הצהוב שמופיע כ-3 שניות כדי לחלוף את הצומת,

אוי לו אם הוא ילך לבית משפט ויטען כך.

פורסם

אפשר להרשיע נהג על כניסה לצומת באור שאינו ירוק וכבר היו דברים מעולם.

אני לא ליד מקור המידע שלי אבל אח"כ אצרף את הסעיף הנכון מפקודת/תקנות התעבורה.

העדתי פעם בדיון הוכחות מול נהג שרשמתי לו דוח על כניסה לצומת באור אדום והתובע אמר לשופט מפורשות שאם במקרה והוא יחליט לזכות את הנהג מעבירת רמזור אדום הוא מבקש להרשיע אותו, על פי הודאתו בסעיף האחר.

לא יודע איך הסתיים המשפט כי איני נשאר לשמוע.

פורסם

ישראל - זו בדיוק הטענה - 'הייתי קרוב לצומת ואז האור התחלף'.

אם נוהגים במהירות המותרת (ואפילו קצת מעל) אז תמיד ניתן להימנע מכניסה לצומת באדום, זה ברור לגמרי.

אבל לא ניתן להימנע מכניסה לצומת בצהוב.

לגבי הרשעה בסעיף האחר (כניסה לצומת בצהוב כשהיתה אפשרות לעצור בבטחה) - עדיפה בהרבה מהרשעה על אדום, במיוחד לנהג חדש.

אבל כל זה לא רלוונטי לפות"ש כי אין לו וידאו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...