Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת epc בסיאט איביזה 1.2 2011 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישלום,רציתי לשאול שאלה בקשר לרכב של אח שלי,מדובר בסיאט איביזה ספורט 2011 (1.2 tsi). הרכב נקנה ביוני שנה שעברה עם 9000 קילומטר (מציאה אמיתית :) ). לאחר חודשיים עם הרכב באמצע נסיעה לאח שלי נדלקה נורת בדוק מנוע הרכב לא סחב והטורבו לא פעל,הוא כיבה את הרכב והדליק והכל הסתדר,מאז (שנה) הכל בסדר ולא היו שום בעיות. היום כשנסעתי איתו פתאום באמצע נסיעה נדלקה נורת epc וסכנת החלקה או משהו שקשור לבקרת יציבות (אוטו עם סימני צמיגים מאחוריו)והמנוע התחיל להשמיע רעש מוזר,המשכנו לסוע נסיעה קצרנ לחנייה החנינו את האוטו הוא עמד בערך שעה וחצי למטה ואז אני ירדתי להתניע אותו(היינו צריכים לסוע )הכל היה בסדר קראתי לאחי שיירד והיינו באוטו איזה 3-4 דקות (לא התחלנו נסיעה) ופתאום נדלקה נורת בדוק מנוע ועוד אחת (אני לא זוכר איזו בדיוק),בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו כאן חווה את זה או יש לו מידע בקשר לזה או יודע או אולי יכול לתת כיוון לבעיה,האוטו כמובן יגרר למוסך צ׳מפיון אנחנו אק מעוניינים בחוות דעת של אנשים מנוסים מעט מאיתנו,תודה :)

פורסם

ערב טוב

התקלה שאתה מתאר יכולה להגיע מכמה דברים, הכי פופלרי ברכב הזה במצב שהרכב מזייף זה חוט הצתה לא תקין, יכול להיות גם בעיה בפלג או כוהל.

יש לרכבים האלו גם בעיה בשרשרת התזמון אבל זה כבר פחות סביר לפי התיאור שלך.

אתה מוזמן להגיע למוסכנו ( בבני ברק בסמוך לקניון איילון ) לבדיקת מחשב מהירה, במידה וזה אכן קשור לחוט ההצתה אז התיקון הוא מהיר וזול יחסית.

שבת שלום.

פורסם

אותה תקלה בדיוק קרתה לי ברכב הקודם, סיאט לאון TSI, קרתה לי פעם אחת, ניגשתי למוסך, בעל המוסך בדק ואמר שכנראה צריך ניקוי מצערת אבל בגלל שהתקלה נעלמה אז אמר לי לא להתייחס ואין צורך לטפל כרגע אלה רק אם התקלה תחזור. כעבור חודש/חודשיים התקלה חזרה, אבל אצל הבעלים האחרים שרכש את הרכב. בקיצור, ניקוי מצערת! רצוי לבצע. כנראה שזאת המחלה של המנועים האלה וזה משהו בשיגרה ולא תקלה קריטית.

פורסם (נערך)
ערב טוב

התקלה שאתה מתאר יכולה להגיע מכמה דברים, הכי פופלרי ברכב הזה במצב שהרכב מזייף זה חוט הצתה לא תקין, יכול להיות גם בעיה בפלג או כוהל.

יש לרכבים האלו גם בעיה בשרשרת התזמון אבל זה כבר פחות סביר לפי התיאור שלך.

אתה מוזמן להגיע למוסכנו ( בבני ברק בסמוך לקניון איילון ) לבדיקת מחשב מהירה, במידה וזה אכן קשור לחוט ההצתה אז התיקון הוא מהיר וזול יחסית.

שבת שלום.

אותה תקלה בדיוק קרתה לי ברכב הקודם, סיאט לאון TSI, קרתה לי פעם אחת, ניגשתי למוסך, בעל המוסך בדק ואמר שכנראה צריך ניקוי מצערת אבל בגלל שהתקלה נעלמה אז אמר לי לא להתייחס ואין צורך לטפל כרגע אלה רק אם התקלה תחזור. כעבור חודש/חודשיים התקלה חזרה, אבל אצל הבעלים האחרים שרכש את הרכב. בקיצור, ניקוי מצערת! רצוי לבצע. כנראה שזאת המחלה של המנועים האלה וזה משהו בשיגרה ולא תקלה קריטית.

תודה רבה חברה,ozwrx חיפשתי קצת באינטרנט לפני שפתחתי כאן את השרשור וקראתי את השרשור שלך שפתחת בקשר לבעיה,אני מקווה שזה באמת לא משהו רציני,בכל מקרה האוטו גם צריך לעבור עכשיו טיפול וגם טסט,תודה רבה :)

עריכה אחרונה על ידי yovel1500
  • ספונסר פורום
פורסם

אכן הכי סביר זו באמת בעיה של הצטברות לכלוך במצערת המנוע מה שגורם לחניקת אויר ולזיוף .יתכן גם תקלה של החטאת בעירה .בכל מקרה הרכב לא צריך גרר אתה יכול להגיע למוסך בנסיעה . אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...