Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכעת השאלה מתי עובד מבפנים ידליף את כל המאגר של מדינת ישראל לעולם.

עד עתה אנחנו המדינה היחידה שכבר שחררה לעולם את מאגר התושבים שלה (מעודכן ל 2006) וחרף כל האזהרות מהמומחים

המשיכו עם ההרס העצמי של המאגר הביומטרי שנשמר.

אין מספיק תופעות בעולם שאנשים מבפנים גנבו מידע? (ישראל - ענת קם, ארה"ב - סנודן אדוארד, ארה"ב תוכנות פריצה NSA)

כולם אומרים קשה ובלה בלה אבל תמיד יהיה המידע נגיש לעובד מבפנים והשאלה מתי יופיע בחוץ.

קובי

:-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבת קשקוש של עו"ד שאו שמחפש פרסום חינם או שסתם אהבל.

החוק עוסק אך ורק בפרסום מסחרי ומחריג במפורש פעילות פוליטית וממשלתית.

כל בית משפט יגלגל תביעה כזו מכל המדרגות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרך אגב, לא יודע עם בכוונה או לא, התור בכניסה לדרכון רגיל בכניסה לארץ הוא בלתי נסבל. עמדה אחת פתוחה. בביומטרי ארבעה.

פורסם

חד משמעי בכוונה!

היו על זה בזמנו פירסומים העיתונות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלה, אני אמור להגיע ביום שבת הקרוב לארץ עם הילדה.

לי יש דרכון ישראלי פלוס תעודת אזרח שווצרי, לבתי יש דרכון ישראלי פלוס תעודת אזרח, ודרכון אוסטרי.

השאלה מה להראות את הדרכון האוסטרי או הישראלי?

והאם התורים עד כדי כך ארוכים?

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם
שאלה, אני אמור להגיע ביום שבת הקרוב לארץ עם הילדה.

לי יש דרכון ישראלי פלוס תעודת אזרח שווצרי, לבתי יש דרכון ישראלי פלוס תעודת אזרח, ודרכון אוסטרי.

השאלה מה להראות את הדרכון האוסטרי או הישראלי?

והאם התורים עד כדי כך ארוכים?

אם אתה אזרח ישראלי, אתה חייב להכנס ולצאת מישראל עם הדרכון הישראלי שלך.

פורסם

תודה על התשובה, ומה עם הילדה? היא הרי נולדה בשוויץ לאמא אוסטרית ואבא ישראלי (אני) ומחזיקה גם בדרכון האוסטרי וגם בישראלי

פורסם
תודה על התשובה, ומה עם הילדה? היא הרי נולדה בשוויץ לאמא אוסטרית ואבא ישראלי (אני) ומחזיקה גם בדרכון האוסטרי וגם בישראלי

זה לא משנה איפה היא נולדה. אם היא אזרחית ישראל היא חייבת להראות את הדרכון הישראלי שלה.

פורסם

מי שמחליף דרשון לביומטרי, ויש לו ויזה לארה"ב, האם ניתן איכשהו להעביר את הויזה לדרכון החדש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא. שומרים על הדרכון הישן וכאשר נוסעים לארה"ב מציגים את הויזה שנמצאת בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שלום לכולם. רציתי סה"כ להוסיף שם לתעודת זהות ולשנות תמונה. בהגיעי למשרד הפנים גיליתי הפתעה, מעכשיו מנפיקים רק ביומטרי. הדרכון שלי בתוקף עד 2020. משרד הפנים כופה עלי להחליף גם את הדרכון בגלל השינוי שם. עד כה החפירה ועכשיו השאלה. האם אני מחוייב לתת טביעת אצבע גם אם היא לא נכנסת למאגר?אז למה הם צריכים אותה? בהנחה שהיא לא נכנסת למאגר , היא חייבת לשבת על איזה שהוא מסד נתונים שגם אותו אפשר להדליף. אז מה האופציות בעצם?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יקחו את טביעת האצבע, יריצו בדיקה במאגר שהיא באמת שלך ולא השתמשו בה כבר ואחרי זה בשאיפה ימחקו.

או שלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יקחו את טביעת האצבע, יריצו בדיקה במאגר שהיא באמת שלך ולא השתמשו בה כבר ואחרי זה בשאיפה ימחקו.

או שלא.

שורה תחתונה , לא יביאו לי תעודת זהות חדשה בלי להתקרצץ על הטביעת אצבע ?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...