Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסט 3way

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל השרשרת חשובה - הHU, המגבר, הסט ומן הסתם כל זה לא שווה ללא התקנה נכונה, מיקומים נכונים, כוונים נכונים.

אבל הוא ביקש המלצה לסט שלושה חלקים ולכן עדיף להתמקד שם כרגע.

אבל באמת אם כרגע יש "סתם" מגבר אז חשוב מאוד להבין אם יש "סתם" HU ו"סתם" כוונים ו"סתם" התקנה כי אז תקציב של 5K לסט הקדמי הוא רק חלק קטן מהתקציב הכולל שהולך להיות מושקע על מערכת שכזו.

לדעתי לדלתות הקדמיות בשביל לעשות בידוד בסיסי טוב - גם בוטילן וגם ספוגים פחות מ400-500 זה לא יגמר, לא לשכוח טבעות עץ, מגן מים, חיווט.

אם יהיו בניות - זה יכול להגמר בכמה אלפים טובים גם כן.

ואז עוד להוסיף עוד סכום להגברה מתאימה וHU ולא לשכוח באמת אם הסט יהיה מבוסס קרוסים פסיביים

BAMP?

BWIRE?

2.5WAY ? (זה בעצם 3WAY שכולל בתוכו סאב והמיד והטוויטר נחתכים בקרוס פסיבי והשאר אקטיבי)

4WAY?

אולי גם עוד יהיה כאן צורך בפרוססור אם לא יחידת HU שהיא DECK+DSP או אפילו DEADHEAD+DSP

לשיקול פותח השרשור אם אתה עדיין רוצה ללכת לכוון הזה או אולי לחפש סט 2WAY טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מותר לשאול מה מותקן כרגע?

מה המערכת האחרונה/ הטובה שהיתה מותקנת באיזשהו רכב של פות"ש?

קשה ללכת קדימה בלי לדעת מאיפה באים, ואולי הבקשה ל 3WAY מיותרת וסט 2WAY טוב יספק?

מתחדשת*

פורסם
כל השרשרת חשובה - הHU, המגבר, הסט ומן הסתם כל זה לא שווה ללא התקנה נכונה, מיקומים נכונים, כוונים נכונים.

אבל הוא ביקש המלצה לסט שלושה חלקים ולכן עדיף להתמקד שם כרגע.

אבל באמת אם כרגע יש "סתם" מגבר אז חשוב מאוד להבין אם יש "סתם" HU ו"סתם" כוונים ו"סתם" התקנה כי אז תקציב של 5K לסט הקדמי הוא רק חלק קטן מהתקציב הכולל שהולך להיות מושקע על מערכת שכזו.

לדעתי לדלתות הקדמיות בשביל לעשות בידוד בסיסי טוב - גם בוטילן וגם ספוגים פחות מ400-500 זה לא יגמר, לא לשכוח טבעות עץ, מגן מים, חיווט.

אם יהיו בניות - זה יכול להגמר בכמה אלפים טובים גם כן.

ואז עוד להוסיף עוד סכום להגברה מתאימה וHU ולא לשכוח באמת אם הסט יהיה מבוסס קרוסים פסיביים

BAMP?

BWIRE?

2.5WAY ? (זה בעצם 3WAY שכולל בתוכו סאב והמיד והטוויטר נחתכים בקרוס פסיבי והשאר אקטיבי)

4WAY?

אולי גם עוד יהיה כאן צורך בפרוססור אם לא יחידת HU שהיא DECK+DSP או אפילו DEADHEAD+DSP

לשיקול פותח השרשור אם אתה עדיין רוצה ללכת לכוון הזה או אולי לחפש סט 2WAY טוב.

זה הרדיודיסק שיש לי כרגע pioneer deh-p80rs2, וזה המגבר - 4.Kicker KX650

אני עושה את הבניה בדלתות אז אשמח לשמוע המלצות.

אחרי שיהיה את הסט בנוי על הדלתות והכל עובד אני אתייעץ פה לגבי מגבר, אני לא מתכוון להוציא את כל הסכום של המערכת בפעם אחת..

פורסם
מותר לשאול מה מותקן כרגע?

מה המערכת האחרונה/ הטובה שהיתה מותקנת באיזשהו רכב של פות"ש?

קשה ללכת קדימה בלי לדעת מאיפה באים, ואולי הבקשה ל 3WAY מיותרת וסט 2WAY טוב יספק?

היה מותקן ברכב הקודם הרדיודיסק - pioneer deh-p80rs2, מגבר - 4.Kicker KX650

טוויטר - hertz ml 28, מיד וקרוס מורל אליט, והוופר של רוקפורד מהישנים ואני לא זוכר את הדגם..

סאב של רוקפורד punch p2 גם מהישנים של רוקפורד, אצלי כבר משהו כמו 6 שנים ואני לא מתכוון להחליף

תודה רבה לכולם!

פורסם

הפוקל krx החדש מגיע עם בניות מוכנות

היה בחור במפגש מרכז בשבת האחרונה

שהתקין את הסט הזה

מאוד פשוט להתקנה כי המידים והטוויטרים כבר מגיעים עם בניה מוכנה לפי ההוראות יצרן!

רק לחבר לרכב להריץ חוטים ולהתקין את המיד באס בדלת

בלי בניות יקרות שיעלו לך כמה אלפים!

והסאונד מעולה!

בחור בשם רונן (מוכר פה בפורום)

כיוון לו את המערכת והיא נשמעת מצויין

אני לא זוכר איזה מגבר היה לו

אבל הרדיו דיסק באותה רמה כמו שלך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...