Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו מגאן 2008 האצ'בק בנזין, סך הכל בלי בעיות מיוחדות כשנתיים.

הגעתי היום למוסך אחרי שבסופשבוע הדלת של הבגא'ז בהתחלה לא נסגרה לי, ואח"כ נסגרה פעם אחת ומאז לא נפתחה.

הלכתי למוסך רנו במחשבה שהם מכירים הכי טוב את התקלות הקטנות מהסוג הזה.

באמצע היום מתקשרים אלי ומספרים לי שיש בעית חשמל שמחפשים את המקור שלה, שגרמה להם לפרק את כל האוטו.

בסוטף היום הם מודיעים שהלכה ה"מרכזיה", שעכשיו זה המנעול של הבגאז' ובהמשך עוד הרבה בעיות - ושהחלפה שלה ושל המנעול בחלקים משופצים יצא לי 3000 כולל מע"מ!

איך נכנסתי עם מנעול בגאז' והם רוצים עכשיו 12% ממחיר האוטו??

מישהו מכיר את התקלה? מכיר אולי תיקון אחר? אולי איזה workaround?

פורסם

אם כל המערכת עובדת פרט לאחורי מה הסיפור הגדול כלכך שהם עשו, בדרך כלל המנעול נאחורי נדפק(פעמיים סידרתי לחבר) החלפה שלו (קשה להשיג מפירוק כי זה חלק נדרש) וזהו.

השאלה אצלך אם הייתה בעיה חשמלית שלא הגיע חשמל לאחור ואז נדרש פירוק, או שהם לא יודעים מה הם עושים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הם טוענים שהם החליפו וראו שהוא מתחמם ועלול להפסיק לעבוד שוב, וחיפשו את המקור לבעיה. אבל זה נשמע לי כאילו הם הלכו על הפתרון הקל - של להחליף הכל.

אין פתרון ביניים?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אצלי ברכב (מגאן 2004) גם הלך המנגנון. פירקתי ופתחתי אותו וראיתי שיש פין על גלגל שיניים שנשבר, לאחר הדבקה שלו והרכבה ברכב הוא הצליח לפתוח פעמיים את תא המטען לפני שנשבר שוב. אני מתכוון להזמין מנגנון מebay ולהרכיב. עלות של 200-300 ש"ח.

אם כשאתה לוחץ על הכפתור של פתיחת הבגאז', אתה שומע את המנוע של המנגנון מסתובב - סביר להניח שנשבר פין הפלסטיק בתוכו, והחלפת המנגנון תפתור את הבעיה. בינתיים, ניתן לפתוח את הבגאז' מבפנים: תקפל את הכיסאות האחוריים, תשתחל לבגאז', בעזרת מברג תסיט הצידה את הפין הלבן(לפעמים הוא שחור) שבולט מהמנגנון, ותרים את דלת תא המטען.

• תוכן חדש...