Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות TSI + DSG במודלים החדשים 2013-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפוקוסים שפכו גיר ב20-30 אלף ק"מ הראשונים. זו שעברה שוב החלפת גיר לדעתי לא עברה את ה40K. (אברר מחר, בעליה יושב משרד לידי)

יש גם אחת שאני מכיר שעברה שיפוץ גיר בתוך ה10K הראשונים.

הגיר של הטויוטה הוא סביר ביותר למי שלא מחפש התגרזנויות... אני לא חושב שפותח השרשור מחפש ספורטיבית.

קיה סיד זה רכב שאתה קונה משומש אחרי שהבעלים הקודם חטף התרסקות ערך במחירון או לחילופין לוקח בליסינג.

לא משנה כמה "אירופי" יעשו את הרכב, יש לו עדיין לאן להתקדם.

בשלב הנוכחי צריך לתת לאחרים להתגלח על הרובוטי שהם.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוצא לי לנסוע הרבה במגוון המוניות שלהם,פאסט,גטה,אני אשאל אותם לגבי האמינות,מעניין לשמוע.

בתור נהג מונית(שנוסע בקיה) אני יכול להגיד לכם שמעט מאוד נהגי מוניות יקנו היום מונית פוקסוואגן או סקודה - בטח שלא אחת משומשת שכבר לא באחריות.

מונית שלא נוסעת ומבלה כל היום במוסך גורמת להפסד כספי גדול.

פורסם

אייל על איזו כמות של רכבים מדובר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית מכיר כ10 רכבים של קולגות (יש לציין שהרכב מאוד מאוד מוצלח כשאין בעיות בגיר).

8 מתוכם סטיישן , 2 סדאן.

לדעתי בחברה יש בין 20 ל30 יחידות. בחודשים האחרונים הוחלט לא לקחת יותר פוקוסים ואנשים חובבי תא מטען גדול אולצו להתפשר על i30CW או אוקטביה ובמקרים מיוחדים : מגאן סטיישן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא כזו התפשרות לדעתי. הפוקוס סטיישן היתה בסה"כ צפופה ולא זריזה במיוחד. שלא לדבר על לוח המחוונים שלה. ה- I30 אולי איטית משהו, אבל בהחלט נעימה ונוחה לשהיה, כך גם המגאן. באוקטביה לא נסעתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הפוקוסים שפכו גיר ב20-30 אלף ק"מ הראשונים. זו שעברה שוב החלפת גיר לדעתי לא עברה את ה40K. (אברר מחר, בעליה יושב משרד לידי)

יש גם אחת שאני מכיר שעברה שיפוץ גיר בתוך ה10K הראשונים.

הגיר של הטויוטה הוא סביר ביותר למי שלא מחפש התגרזנויות... אני לא חושב שפותח השרשור מחפש ספורטיבית.

קיה סיד זה רכב שאתה קונה משומש אחרי שהבעלים הקודם חטף התרסקות ערך במחירון או לחילופין לוקח בליסינג.

לא משנה כמה "אירופי" יעשו את הרכב, יש לו עדיין לאן להתקדם.

בשלב הנוכחי צריך לתת לאחרים להתגלח על הרובוטי שהם.

אני תוהה לאן את רוצה עוד שהרכב יתקדם?

מבחינת גיר - יותר מבוחן רכב אחד, הן בישראל והן בחו"ל, הסיק שהוא עדיף על ה-DSG של VW..

מבחינת מבחנים השוואתיים שקראתי בחו"ל, הסיד עומדת בקנה אחד עם כל המתחרות מאירופה ואף עולה על חלק בלתי מבוטל מהמתחרות.

הלינק המצ"ב אומר לדעתי הכל..

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/recommended/best-family-cars

דרך אגב, פיג'ו 308 החדשה קיבלה שם ציון של 3.8/5 בלבד, קצת גורם לתהות איך בדיוק הרכב הזה נבחר כרכב השנה באירופה...נראה כמו נסיון להציל את היצרן מפשיטת רגל...

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

הרובוטי של פורד עדיף מהDSG מבחינת פעולה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא, ה-DSG עובד יותר טוב מהגיר של פורד. הגיר של קיה יותר רהוט מה-DSG, אבל העברת ההילוכים ב-DSG יותר מהירה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אני תוהה לאן את רוצה עוד שהרכב יתקדם?

מבחינת גיר - יותר מבוחן רכב אחד, הן בישראל והן בחו"ל, הסיק שהוא עדיף על ה-DSG של VW..

מבחינת מבחנים השוואתיים שקראתי בחו"ל, הסיד עומדת בקנה אחד עם כל המתחרות מאירופה ואף עולה על חלק בלתי מבוטל מהמתחרות.

הלינק המצ"ב אומר לדעתי הכל..

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/recommended/best-family-cars

דרך אגב, פיג'ו 308 החדשה קיבלה שם ציון של 3.8/5 בלבד, קצת גורם לתהות איך בדיוק הרכב הזה נבחר כרכב השנה באירופה...נראה כמו נסיון להציל את היצרן מפשיטת רגל...

עזוב מקרה אבוד, הוא כבר שכנע את עצמו ש"קיה זה דראק" (למרות שאין לי ספק שהוא לא נהג במכונית מטר).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לגבי זה שהDSG יותר נעים מהגיר של פורד,מסכים לגמרי,נהגתי על שניהם.

פורסם

+1 בנושא הגיר הבעייתי של הפורד. בחברה קטנה בה אני עובד יש לאחד העובדים פורד פוקוס סטיישן מושכר/ליסינג והרכב היה כבר למעלה מ-4 פעמים בתיקונים של הגיר.

משהו שאף אחד לא ציין בפורד הוא את כמות הרכבים בהם הגומיות האוטמות שיוצאות מדלת הנהג/נוסע, ליותר מידי רכבים כאלה הגומיות פשוט נשארות בחוץ.

פורסם

אנחנו מחזירים את השרשור לייעוד המקורי שלו: תיעוד תקלות ב-DSG.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תודה על המידע, הייתי בטוח שיש 5 שנים.

זה שהורידו את האחריות על הגיר, יותר מחשיד. אם הבעיות נפתרו כביכול אין שום סיבה להוריד.

אחריות עולה להם כסף, אם הם מאמינים שאין צורך אז אין סיבה אמיתית להמשיך לספק אותה.

יש לי אוקטביה החדשה, מנוע 1.4 עלתה לכביש באוקטובר 2010 ועד כה אין שום בעיה בגיר (טפו טפו טפו)

מתפקד מצוין!!

זן נדיר, תציע לקונצרן VAG לקנות אותה ממך :)

בענין השאלה המקורית בשרשור, זוג שכנים שלי נוסעים על הרכבים הרלוונטיים מהשנה האחרונה, שניהם עם 1.2TSI וDSG7 (גולף ואוקטביה). שניהם בליסינג. שניהם עושים פחות או יותר את אותו מסלול (מודיעין תל אביב ונסיעות פרטיות). הגולף נתקעה כבר פעמיים. בפעם השניה החליפו קלאצ'ים. האוקטביה ללא בעיות.

מציף לך שוב את האלפא, יש מבצע וכרגע הרכב מתחיל ב160. שווה לבדוק.

אין שם בעיות אמינות סדרתיות, לא בגיר ולא במכללים אחרים.

• תוכן חדש...