Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דיסק קשיח ב KSP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר כרגע על RMA ל WD.

השאלה מה קורה עם דיסק מחודש- כמה שנים אחריות יש לי ומה אני עושה במידה ואני רוצה לממש RMA- לפי האתר שלהם זה לא היה ברור.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האחריות שלך תלך לפי הBlack שיש לך כרגע ביד.

במידת הצורך ברגע שיוחלף/יתוקן לך דיסק מולם הSN של מה שתקבל יעודכן מול האחריות של מה שיש לך כרגע, כדי שתהיה המשכיות. (עד 2018)

אם תצטרך לממש RMA אתה נכנס לאתר שלהם לאזור מימוש RMA ועוקב אחר ההוראות.

בגדול - שולח לservice center הכי קרוב (UK?) ומקבל מהם דיסק אחר תוך כמה שבועות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האחריות למחודש זהה לאחריות של חדש?

פורסם

אין אחריות נוספת לכונן שלך ואל תבנה על זה.

יכול להיות שבמקרה ויתקלקל לאחר תקופת האחריות תוכל לפנות ל-WD ולקבל כונן אחר - סבבה. באותה מידה יכולים לשלוח אותך לחפש את החברים שלך.

פורסם

בדיוק בגלל זה אני שואל אותם.

פורסם

ובנוסף לכך, מן הסתם, תהיה לך אחריות מול WD פשוט במדיה ומשהו, עד ל 2018 שתוכל לשלוח להם בעצמך.

למרות שמן הסתם אם להיות ישיר? נתנו לו כונן עם גיבוי של 5 שנות אחריות זה נפל לטובתו של הלקוח אז...

פורסם

לא בטוח, נחכה ש WD יענו לי.

פורסם

יש להם מערכת שלמה שנטרת ובודקת את הדיסקים גם לאחר חידוש וכו', ולכל כונן יש תאריך אחריות סופי.

יכול מאוד להיות שהכונן שהוא קיבל זה כונן ממוחדש,מחודש מה שזה לא יהיה ש KSP קיבלו אליהם או שלחו כונן שלהם לשם וכן, הוא יהיה זכאי לאחריות מ WD בדיוק לפי האתר שלהם עד 2018.

פורסם

בתקווה שזה ככה.

פורסם
תגיד תודה ותקרא כמה פרקי השבחה על זה שבכלל דיברו אתך בקספ, אלא אלופים בהתנערות

מנסיוני, הם מתנערים ממי שבא כמו אבו עלי וצועק ודורש דרישות לא סבירות, אבל מי שמדבר יפה ובהגיון מקבל יחס עניני ותקין.

דני

פורסם

שטויות, לפני שנתיים מכרו לי בסניף בחולון זכרון תקול ולא הסכימו להחליף למרות שדיברתי במירב הנימוס, רק אחרי שהשיחה עלתה לטונים לא נעימים הזכרונות הוחלפו. אצלם אני קונה מאז רק דיסקים לצריבה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

קיבלתי מהם אימייל

Dear Snir,

Thank you for contacting Western Digital.

In response to your message, I am sorry to inform you that in order to replace a WD product in your country you will have to contact a WD distributor operating in your area.

Please click on a link presented below to access the WD distributors list:

http://www.wdc.com/en/buy/distributors/default.aspx?dname=&region=0&subrgn=109

However, before you will be able to replace your WD product with a local distributor a warranty region for your drive need to be changed. Could you please provide me with a proof of purchase of your drive. Having that, I will request a change of the warranty region. Looking forward to hearing from you.

If you have any further questions, please reply to this email or call us on and we will be happy to assist you further.

Sincerely,

This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Any unauthorized posting, copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Please note, if we do not hear from you after three days, our system will automatically close your case and send you an automatic notification if you indicated it in your preferences. Be assured however, you still will be able to correspond with our support. The case will reopen again and we will continue to address your issue and help you find a solution.

הבעיה הגדולה זה שאני לא יכול לספק הוכחת קניה.

אני לא בטוח אם כדאי להגיד שקיבלתי כונן חליפי בתמורה לכונן אחר. את החשבונית של הסיגיט ברקודה יש לי.

פורסם
שטויות, לפני שנתיים מכרו לי בסניף בחולון זכרון תקול ולא הסכימו להחליף למרות שדיברתי במירב הנימוס, רק אחרי שהשיחה עלתה לטונים לא נעימים הזכרונות הוחלפו. אצלם אני קונה מאז רק דיסקים לצריבה

אני לא צעקתי שם אף פעם, תמיד הוחלפו מוצרים תקולים.

הנה, שבוע שעבר שלחתי לוח אם תקול, היום הלכתי לקחת - קיבלתי לוח אם חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...