Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אשמח לקבל המלצות וקישורים לדגם מומלץ

2. האם הגודל הזה מספיק למטרה? אני לא מתכוון לפוצץ אותו במחוונים.

תודה.

M-TECH E46

פורסם

לא מכיר טאבלטים בגודל הזה כי היום 6" ניחשב כבר סמארטפון.

אבל אתה יכול ליקנות פשוט סמארטפון סיני 4.5" סביב ה70$ שישרת את המטרה וגם לא יחוייב במיסים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

4.3 די קטן הייתי בחום ממליץ מסך יותר גדול, כמובן רצוי מעבד טוב וזיכרון ראם של לפחות ג'יגה אחד כדי שלא יקרטע, טאבלט לא מכיר בגדלים האלה אבל סמארטפון פשוט כן, אני חושב שעדיף אבל בגלל הסוללה והשימוש הרחב יותר טאבלט נחמד. צריך רק לבדוק אם הם כוללים בתוכם רכיב ג'יפיאס.

פורסם

בשופרסל רץ כרגע מבצע של טבלט סמסונג גלקסי טאב 3 - 7 אינץ ב- 599 ש"ח שזה מחיר מצויין למוצר מבית טוב.

אני רכשתי אותו במבצע הקודם לפני כחודשיים - הדגם T210 שזו הגרסה המלאה - לא ה- LITE והוא כולל גם GPS פנימי.

מריץ יופי IGO, TORQUE וגם WAZE אם משתמשים בטלפון כנקודה חמה שתספק למכשיר אינטרנט (הטבלט הוא רק WIFI).

האחריות היא רק שנה (יבוא מקביל) אבל המחיר הזול והמסך האיכותי יחסית לטבלטים סינים פשוטים שווה.

פורסם

קצת גדול לי אבל אני אבדוק בכל זאת.

יש לו גם שן כחולה? הרכיב שהזמנתי מחו"ל עובד בטכנולוגיה הזו.

העלתם נקודה מעניינת, אולי טלפון ישן יוכל לעשות את העבודה.

אשתדל לעדכן כשהדונגל יגיע

M-TECH E46

פורסם

סתם שאלה,

למה אתה לא מריץ את האפליקציה על הנייד שלך? (בהנחה ויש לך סמארטפון).

אני מריץ TOURQE על הגלקסי 4 שלי וזה עובד בסדר גמור, יותר נכון עבד בסדר גמור בפעמיים-3 פעמים שהפעלתי את האפליקציה כדי לקרוא לוגים.

דבר אחרון, מנסיון של חברים שמשתמשים בסקנרים האלה דוגמת EL037 המכשירים שפועלים בתקשורת wifi טובים יותר מאלה הפועלים ב-BT, לא יודע לומר לך עד כמה זה קריטי אבל שמעתי את זה לא פעם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...