Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמתי שתחיה לקחה את היאריס שלה למוסך ברשל'צ, התלוננה בפניו שיש צלילים מתכתיים בזמן נסיעה (הייתה בעיה בבלמים)

היא התבקשה להשאיר את הרכב ונאמר לה שהבעיה תטופל. עד כאן הכל טוב ויפה.

אתמול אספה את רכבה ולאחר כמה דקות של נסיעה שוב אותו הרעש (כאן חשוב לציין שהיא חויבה 1200 ש'ח, שזה גם מחיר הזוי להחלפת רפידות אבל ניחה) כאשר הגיעה לעבודתה והתלוננה בפני חברותיה שלא טיפלו בכלל בבעיה הן ביקשו לראות את הקבלה, ומה כתוב בקבלה? שבוצע טיפול תחזוקה רגיל + החלפת רצועה (אלוהים יודע איזו כי אין פירוט)+ החלפת מוט מיצב קדמי (שוב אין לי מושג למה כי הבעיה לא הייתה בהם ) בכל אופן אף אחד מהמוסך לא טילפן ליידע ולהודיע טרם ''החלפת'' כל אותם חלקים וגם לא בטוח שהם הוחלפו. וגרוע מכל שהבעיה שבגינה הרכב נכנס למוסך בכלל ל טופלה.

אתמול היא הגיעה למוסך על מנת לקבל דין וחשבון,למנהל המקום לא היה מה לומר לה,רק שלחו אותה והבטיחו לתת תשובה היום.

אני כמובן שמעתי על זה רק היום וזה מכעיס אותי בטירוף. פשוט לבוא ולנצל ככה את התמימות של הלקוחות.

אני רוצה לטלפן אליהם מחר, יש לכם המלצות\מנופי לחץ אולי על בעלי מוסך שכאלה? האם זאת עילה לתביעה?

פורסם (נערך)

קצת שוק: להגיע למוסך כשהמנהל נמצא ולהסביר לו שהיא פשוט צריכה את הכסף בחזרה כאן ועכשיו כדי לשלם למוסך ממול שכן פתר וסידר את הבעיה, לא לעזוב את המקום ובשום אופן לא להגיע למצב שהמנהל ממשיך בעיסוקיו האחרים עד קבלת תשובה חד-משמעית יותר מ-"להבטיח לתת תשובה היום".

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש לדרוש {במקום}את החלפים שהוחלפו ברכב, לפני לקיחתו מהמוסך, או מיד עם סיום נסיעת המבחן, במיוחד לאור העובדה שבעיית הרעשים לא נפתרה.

קיימים מוסכים שאפילו משאירים חלפים אלה בשקית ברכב. תחזור עם הרכב לשם ותראה להם שבעיית הרעשים היא בבלמים ולא במה שהם טוענים שהחליפו{אם בכלל},ולדרוש תיקון הבעייה בחינם או בהנחה משמעותית.

פורסם

סתם הערת אגב, אצלי לאחר החלפת רפידות וצלחות -התחילה בעיית רעש מתכתית, חזרתי לרון ומסתבר שהרעש נבע מה'פחיות' שהתחככו במשהו שם (מן חיפויי מתכת מאחורי צלחות הבילום כדי לעמעם את רמת הרעש בבלימה)

פורסם
קצת שוק: להגיע למוסך כשהמנהל נמצא ולהסביר לו שהיא פשוט צריכה את הכסף בחזרה כאן ועכשיו כדי לשלם למוסך ממול שכן פתר וסידר את הבעיה, לא לעזוב את המקום ובשום אופן לא להגיע למצב שהמנהל ממשיך בעיסוקיו האחרים עד קבלת תשובה חד-משמעית יותר מ-"להבטיח לתת תשובה היום".

רעיון טוב. נניח שהמנהל מסובב אלייך את הגב וממשיך בכ"ז בעיסוקיו. מה תעשה?

פורסם

צלצלתי אליו היום,ענה אחד המנהלים. לאחר שהבהרתי לו את הבעיה הוא ביקש לבדוק את ההיסטוריה לפי מספר הרכב.

וישר אמר כן היא בכלל נכנסה לטיפול וכהערת אגב אמרה משהו על רעש, צלצלתי אליה והיא פשוט הייתה המומה (והיא באמת אחד האנשים היותר אמינים והוגנים שאני מכיר) בכל אופן צלצלתי אליו שוב והבהרתי לו שהיא נכנסה אך ורק כדי לתקן את בעיית הרעש. מפה לשם הוא הבטיח להחזיר לי תשובה מחר לאחר שיעשה בירורים עם השותף שלו. לדעתי הוא מנסה לנפנף כמו שהוא נפנף אותה בהבטחות, נחכה עד מחר.

פורסם

כמובן, מבלי להיות פסימי, אבל יש לי ניסיון לא טוב וחוסר אמונה באנשים וחברות שאומרים "יחזרו אליך תוך...", כי הם לא.

מקווה בשבילך שתהיה מחוץ לסטטיסטיקה הזו.

פורסם (נערך)
רעיון טוב. נניח שהמנהל מסובב אלייך את הגב וממשיך בכ"ז בעיסוקיו. מה תעשה?

מתלונן ומעביר ביקורת בכל מקום אפשרי על שירות ויחס גרוע, עמודים של העסק באינטרנט זו התחלה טובה.

נגיד וחברת סלולר גבתה ממך תשלום שגוי, הגעת לסניף לברר והמנהל הפנה לך גב.

מה תעשה במצב כזה? האם בכלל הסיטואציה הזו נשמעת לך הגיונית?

E-A איזה בירורים? מה הבעיה לברר כאן ועכשיו? להחזיר כסף וזהו.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם

מיקי, אם המוסך הוא מורשה טויוטה, אני מניח שגם להתלונן אם צריך אצל האחראי הטכני שם.

ההקבלה לחברת סלולרי מתאימה חלקית- סיטואציה אחרת, אוכלוסיה אחרת, יש מנהל למנהל וכדומה.

לגבי"כאן ועכשיו"גם אני שמתי לב כמוך שהם עושים שימוש יתר במילה "מחר" גם לפות"ש וגם לחמותו. מרגיז- אך הייתי מחכה עוד יום כבקשתם.

אגב, שים לב שלכאורה פות"ש אינו צד בעניין- הוא לא הלקוח.

בנוגע לכסף- יש הבדל אם לא עשו, או עשו משהו לא קשור לבעיה, או שניסו לתקן- לטענתם.

לסיכום ,כמוך איני מציע ויתור, אך כן מציע טיפה סבלנות וסובלנות. כמדומני יש מוסכניקים שיפנו גב בתום השיחה גם אם לא תהיה מרוצה. תרדוף אחריו? כוונתי- יתכנו סיטואציות שונות ואין פתרון בי"ס.

בהצלחה לפות"ש.

פורסם

פנדוב- גם אם הם אכן החליפו את המוטות המיצבים ועשו את כל מה שכתבו ואפילו אם זה המחיר הנכון, הבעיה היא ש: א- הבעיה לא תוקנה. ב-לא הודיעו ללקוחה שבכלל עושים לה טיפול שכזה ובסכום הזה. ג- ואם היו מחליפים מנוע נניח (אני בכוונה מגזים) הכל טוב ויפה אבל מי ביקש אותו בכלל?

אישית חמתי כבר החליטה שהיא לא מטפלת שם יותר, אני בטוח שגם יתר חברותיה לעבודה יתחילו לבדוק אותו בארבע עיניים ואולי גם הן יפסיקו לטפל אצלו.

אין לי מושג אם הוא מורשה טויוטה אבל לא מדובר במוסך חאפר,מוסך גדול ומורשה של חברות אחרות.

פורסם

אני לא מצליח להבין למה אין אפשרות לברר את העניין באופן מיידי?

אפשר להסביר מה קורה מחר שלא יכול לקרות היום חוץ ממשיכת זמן?

Just daily

• תוכן חדש...