Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בספטמבר אני בורח יחד עם בת הזוג להונגריה, ואחרי שימאס מבודפשט קופצים קצת לברטיסלבה ווינה, אגם באלאטון והאזור. עבר הרבה זמן מאז שתיכננתי טיול והזמנתי מלונות, ואני רגיל לעשות את זה דרך TripAdvisor ואז אצל מי שאני מוצא את המלון/דירה במחיר הכי זול (בוקינג, אקספדיה וכו'). אבל פתאום החלו להופיע כל מיני דירות במקומות לא רעים שעדיפים אפילו על מלונות מבחינות רבות. איפה אתם עושים את ההזמנות שלכם? האם Airbnb אמין? יש עוד אתרים בסגנון הזה?

אשמח לטיפים ועזרה!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מלונות - בודק בטריפאדוויזור, מזמין דרך בוקינג (ברשתות גדולות - באתר הרשת, אם נותן הצעה יותר טובה).

לאור נסיון קטן שהי לי לפני שבועיים - אם לא מדובר ברשת גדולה עדיף הגיבוי של בוקינג - שמגבה אותך אם יש בעיה עם המלון.

יש אתרים של הרגע האחרון שנותנים מציאות אמיתיות, לא וכר את שמם ואין לי נסיון אישי, אם כי קיבלתי עליהם פידבקים מצויינים מחברים.

כמוכן יש אתרים מתמחים - למשל, לפני 4 שנים מצאתי צימרים באוסטריה באתר ייעודי שבו היו תאורים של הצימרים וטבלת תאריכים בהם כל צימר פנוי - ואפשרות ליצירת קשר. הדגיבה הסופית היתה טלפונית מול בעלות הצימר

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מניח שזה האתר היעודי אליו התכוון ספריאל-

http://www.tiscover.com

חוץ מזה, אם כבר נפתח שרשור מלונות\ טיולי חו"ל טרי, אנצל את ההזדמנות ואמליץ בחום לקרוא את הלינק הבא-

http://www.wrenchracer.com/travel.html

האמת, לא יודע איך לא פרסמתי את הלינק הזה כבר בהזדמנויות קודמות.

אם תקראו קצת, תראו שמדובר באדם שמטייל לא מעט בעולם וכבר ראה מלון\ מטוס או שתיים בחייו (ה-אנדרסטייטמנט של CF).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

לא מכיר את האתר הראשון שהבאת, לא יכול לחוות דעתי.

לגבי השני - יש שם כמה עצות נכונות וגם לא מעט קשקוש בקומקום. לצאת בלי מזומנים של מדינת היעד? על כרטיס אשראי חסום לא שמעתם? כספומט מקולקל או סתם דובר טורקית בלבד לא קיים? איך תשלמו תמורת מונית למלון (נושא כאוב לכשעצמו) בשעה 11 בלילה? או הסיפור של אתרים שמציגים מחירים מפתים לחדרים גרועים אומעלים מחירים לפי הקוקיות? לא יודע, ב-booking לא נתקלתי בתופעות כאלה, וגם לא באתרים של רשתות מלונות רציניות. ולבחור יש עוד רעיונות. למשל - להתחיל להתעסק עם קופסאות חיבורים של טלפונים. נדמה לי שאם מלון יעלה עליכם תשלמו ביוקר, ובצדק. לא יותר פשוט לקחת סמארטפון ישן ולהכניס לתוכו סים מקומי, בלי כל מיני פלפולים של סים עם תכונות נדידה ייחודיות (בדרך כלל לסימים הבין לאומיים האלה יש טריקים שמרוקנים אותם מערך - אם לא נעשה בהם שימוש תקופת מה הקרדיט מתאפס, והחברות נסגרות כל כמה חודשים או שנים או משנות את שמן תוך שאינם מחזירות את הקרדיט ללקוחות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחבב את הרעיון של לשכור דירה לתקופה קצרה

housetrip.com

airbnb.com

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...