Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוחות הנסיעה אכן משובחת.הרכב מגהץ את הכביש בנינוחות מרובה.

כמובן שכבר הסרתי את הניילונים .

לגבי המיזוג.היום הייתי במוסך רנו בנתניה .המיזוג תקין.

צריכת הדלק עומדת כעת על 7.5/100 (1/14) ואני נוסע בצורה די רגועה.

אני מאוד מקווה שצריכת הדלק תשתפר משמעותית. אני קיוויתי להגיע ל1/16 לפחות...

פורסם

חכה כמה אלפי קילומטרים עד שהמנוע ייפתח - צריכת הדלק תשתפר עם הזמן

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
נוחות הנסיעה אכן משובחת.הרכב מגהץ את הכביש בנינוחות מרובה.

כמובן שכבר הסרתי את הניילונים .

לגבי המיזוג.היום הייתי במוסך רנו בנתניה .המיזוג תקין.

צריכת הדלק עומדת כעת על 7.5/100 (1/14) ואני נוסע בצורה די רגועה.

אני מאוד מקווה שצריכת הדלק תשתפר משמעותית. אני קיוויתי להגיע ל1/16 לפחות...

אני יכול להרגיע אותך, צריכת הדלק תרד לרמה של כ 5.8 אם אתה נוהג רגוע עם מזגן בקיץ, בחורף ללא מזגן תוכל להגיע גם ל 5 בנהיגה רגוה, זה קורה אצלנו בחברה אצל נהגים רגועים.

באופן אישי אצלי הרכב עומד על כ 6.4 ואני רחוק מלנהוג רגוע ...

הרכב אכן נוח ומרווח, קניה טובה עשית , לטעמי אחד מהרכבים המשפחתים הטובים ביותר בשוק היום במיוחד בגירסאת הסולר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עדכון מהשטח:

באופן מוזר למדי מד הדלק הראה עוד פס אחד למינימום ומחשב הדרך הראה שניתן לנסוע עוד כ400 ק"מ. אך החלטתי שלא לקחת סיכון ותדלקתי היום לראשונה. .חישוב צריכת הדלק באופן ידני תואמת לצריכת הדלק של מחשב הדרך ועומדת על 13.5 ק"מ לליטר. סה"כ כ37 ליטר ל507 ק"מ. כאשר מיכל הדלק אמור להכיל 60 ליטר.

נתון מאכזב למדי...

כמו כן ,הייתי שמח לדעת מהו יתרונו של גיר כפול מצמדים כמו זה שמותקן בפלואנס על פני תיבה אוטמטית פלנטרית רגילה חוץ מהחיסכון בדלק?

פורסם

ביצועים אמורים להיות טובים יותר בהשוואה לרכב מקביל עם פלנטרית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חכה מעט עם מדידת צריכת הדלק, המנוע צריך להפתח מעט.בנוסף, שים לב לצורת הנהחגה, מנועים מוגדשים לא דורשים צורך להגיע לסל"ד גבוה, והם אפקטיביים גם ב'חצי דוושה'

• תוכן חדש...