Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול נסעתי עם הרכב לחבר וחזרתי [מרחק 200ק"מ] הרכב היה בסדר גמור.

כשהנעתי אותו הרגשתי משהו לא נעים בזמן נסיעה חשבתי זה פיסכולוגי או בראש שלי אבל היתה הרגשה כאילו משהו בגלגל האחורי הימיני לא תקין.

נסעתי עם מוזיקה אז לא שמעתי שמסתבר שיש רעשי זוועה.... כאשר אני מבצע פניות יחסית חדות יש רעש ברזל מהגלגל .. כשאני נוסע ישיר עם קיק יש הרגשה כאילו הוא פשוט לא מסתובב.. וכשאני עושה ברקס חירום[בדיקה] הברקסים מצויינים , אבל כשאני עוצר בהדרגה יש רעש ברזל כזה מוזר משהו מטורף לא יודע איך להסביר את זה. אני לא מדבר על הרעש שריקות האלה שיש בברקסים .. אני מדבר על רעש כאילו קודחים בברזל/גוררים אותו . יש לי רפידות חדשות לא יותר מחודשיים.

חבר שלי אמר לי :

שלפי מה שהוא שמע כששמתי על ספיקר , מדובר בצלחת ברקס שלי שנהרסה/התנפחה וקיבלה צורה חדשה.

ולפי דעתו הרעש נגרם מזה שכנראה הצלחת ברקס גמרה לגמרי את הרפידה .

הוא תיאר מצב כטוסרטופלי כאילו אין רפידה ואין צלחת נשאר רק הבשר ברזל ולכן זה מתנהג ככה.

אבל הרכב שלי מדווח לי על התחממות מעצורים/מעצורים קרים /מעצורים שחוקים וגם באיזה צד.

והוא לא מדווח לי על הרעש שגם גורם לריעדות מטורפת.

דיברתי עם מכונאי מרצדס [מבלי שיסתכל ברכב] שאמר לי שהוא בספק אם מדובר ברפידות או בברקס כנראה משהו בחיבורים של הגלל עם הרפידות והברקסים משהו נדפק וצריך לבדוק במוסך.

שהתנהגות כזאת לא קוראת מברקסים/רפידות מכיוון שהרכב ינתק אוטומטית את הברקסים מתפקוד ויספק בשלושה שנותרו בלי בעיה.

הוא גם אמר לי שכן יכול להיות שהברקסים נהרסו ובברקס חירום אין רעש מכיוון שהרכב מתעלם מהברקס הזה ומבטל אותו מידית.

הוא גם אמר שם זה המצב סביר להניח שהצלחת פגומה או קיבלה צורה חדשה[מעצור שיש] ולא מדובר ברפידות ... ושהרכב לא מדווח זה כי כנראה כשהחליפו לי את הרפידות לא חיברו את המערכת בחזרה , אבל לרכב יש מערכות גיבוי מכניות שיתעלמו מהברקס במקרי חירום.

בקיצור סלט שלם בראש ואני יכול ללכת למוסך רק בראשון ... לכן אני דואג וצריך להשתמש ברכב.

מה דעתכם?

נ.ב : הרעש דומה מאוד לרעש בסרטון הזה רק הרבה יותר אגריסיבי ופסיכי פשוט כל הברזל של האוטו רועד :[ 0:50 שניות]

עריכה אחרונה על ידי Hi5687
פורסם (נערך)
איזה רכב?

נשמע כמו רפידה גמורה שהגיעה לברזל.

צריך לפתוח לראות שיש בשר.

בדקת שמן ברקס?

S600 . שמן ברקס מלא עד הסוף.

מסוכן לנהוג ככה? אם אני רוצה להשתמש באוטו היום ומחר?

ברור שאני ילך למוסך אך כרגע מסיבות מובנות [שישי שבת] אי אפשר ...

לא ניתן לראות את הברקס דרך הגאנט' כי הוא גאנט ענק מסתיר ולא רזה...

עריכה אחרונה על ידי Hi5687
פורסם
S600 . שמן ברקס מלא עד הסוף.

מסוכן לנהוג ככה? אם אני רוצה להשתמש באוטו היום ומחר?

ברור שאני ילך למוסך אך כרגע מסיבות מובנות [שישי שבת] אי אפשר ...

לא ניתן לראות את הברקס דרך הגאנט' כי הוא גאנט ענק מסתיר ולא רזה...

לא רוצנה להיות ציני אבל לא מבין, אם זה כל כך דחוף וחשוב לך והבעיה החלה אתמול, איך לא מצאת זמן היום לקפוץ למוסך. אתה יודע הם פתוחים כבר בשבע בבוקר

ודרך אגב גם בשבת יש מוסכים פתוחים, למרות שעקב המצב לא היית ממליץ לך לקפוץ לבני דודינו

פורסם
לא רוצנה להיות ציני אבל לא מבין, אם זה כל כך דחוף וחשוב לך והבעיה החלה אתמול, איך לא מצאת זמן היום לקפוץ למוסך. אתה יודע הם פתוחים כבר בשבע בבוקר

ודרך אגב גם בשבת יש מוסכים פתוחים, למרות שעקב המצב לא היית ממליץ לך לקפוץ לבני דודינו

אתמול נסעתי איתו מאסיבי כבד , במהירות ולמרחק גדול והכל היה טוב. היום בבוקר שמתי לב לרעש הפיסיכי.

לבני דודינו אני לא קופץ עם רכב כזה , לרכב כמו שלי קובעים תור ורק מוסכניקים מורשים לרכב הזה ספציפית מטפלים בו ,

גם אם זה רק רפידות או צלחת ברקס אני לא ילך לבני דודינו החפריסתים שאגב הם גם סגורים היום כי זהו היום שישי ה8 של הרמאדן ניצחון בצבאות המתנגדים.

השאלה היא האם מסוכן להשתמש באוטו במצב כזה?

• תוכן חדש...