Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהחליפו ברכב שלי את המצמדים, יצאו (בלעדי ובאישורי) לנסיעת מבחן שמראש נאמר לי שתהיה ארוכה, כי בחלק השני שלה מחברים את המחשב לרכב ויש כוונונים שיש לבצע כחלק מנסיעת המבחן.

השילוב של סידורים אישיים בנסיעת מבחן זה כבר משהו אחר.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאחר שהחליפו ברכב שלי את המצמדים, יצאו (בלעדי ובאישורי) לנסיעת מבחן שמראש נאמר לי שתהיה ארוכה, כי בחלק השני שלה מחברים את המחשב לרכב ויש כוונונים שיש לבצע כחלק מנסיעת המבחן.

השילוב של סידורים אישיים בנסיעת מבחן זה כבר משהו אחר.

לרגע לא התלוננתי על נסיעת מבחן שנועדה לצורך בדיקה

הבעיה שלי הייתה שהרכב שלי הפך לרכב ת"ש

ואם תשים לב בסרטון שהעלתי אז המכונאי יוצא מהרכב ומשאיר אותו מונע עם המפתח בפנים והולך לכמה דקות

פורסם

ראיתי את הסרטון.

הוא לקח את הרכב שלך "כאילו" לנסיעת מבחן אבל בעצם נסע עם הרכב לעשות סידורים על הדרך.

אני לא יודע מה המעמד שלו במוסך אבל כדאי שתעדכן את הממונה עליו.

אני בטוח שאף אחד במוסך לא יודע שהוא הולך על הדרך לעשות סידורים עם רכבים של לקוחות, לא תקין בעליל.

תתלונן ורצוי עוד היום, ואני במקומך לא הייתי מתקרב למוסך הזה.

ומה השם של המוסך ?

כדי שאחרים ידעו גם לא להתקרב.

פורסם

העברתי את הסרטון היום בבוקר לנציג שרות שטיפל בי

כרגע אני מחכה לתגובה של מנהל המוסך

המוסך הוא המוסך המרכזי של צ'מפיון מוטורס בחיפה

פורסם

בוא נהיה מעשיים לרגע

נניח שלא תקין מה אתה רוצה לעשות עם זה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תתלונן ורצוי עוד היום, ואני במקומך לא הייתי מתקרב למוסך הזה.

ומה השם של המוסך ?

כדי שאחרים ידעו גם לא להתקרב.

איזה עדין אתה...

אני בכלל חושב שצריך לשרוף את המוסך הזה, אחרי זה להעביר עליו D9, לזרוק שם פצצה מפצחת בונקרים ולעשות וידוא הריגה עם פצצת אטום.

לא פחות.

העיקר ששומרים על פרופורציות.

מצטרף לישה, מה אתה רוצה להשיג בזה שתתלונן?

שלא תבין לא נכון, זה לא תקין שעובד לוקח רכב לנסיעת מבחן ועל הדרך עושה סידורים אישיים, אבל למעט העובדה שהנסיעה מעט התארכה לא רואים שם משהו חריג מאוד- העובד נהג ברכב בזהירות, לא השתולל איתו וכן הלאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלא תבין לא נכון, זה לא תקין שעובד לוקח רכב לנסיעת מבחן ועל הדרך עושה סידורים אישיים, אבל למעט העובדה שהנסיעה מעט התארכה לא רואים שם משהו חריג מאוד- העובד נהג ברכב בזהירות, לא השתולל איתו וכן הלאה.

נניח אני דוור.

בבוקר מעמיס באוטו האדום של רשות הדואר מכתבים וחבילות ויוצא לקו חלוקה. מחלק, מחלק, מחלק, מחלק...

באיזשהו שלב יורד ל 3 דקות מהקו וקופץ לקיוסק לקנות סיגריות או לכספומט למשוך כסף. או לאיזשהו סידור אחר של כמה דקות.

כן, לא תקין...

אבל ברור שכולם עושים את זה ולא מדובר בעבירה חמורה או במשהו ששווה בכלל להתייחס אליו.

אחר כך החלפתי מקום עבודה, ואני מנהל עבודה במוסך יבואן.

כל היום עושה נסיעות מבחן על מכוניות של לקוחות.

אז מה, אני לא יכול יותר לקנות סיגריות או לעשות את הסידורים הקטנים שלי שלוקחים בדיוק 2 דקות?

אין לי בעיקרון שום אפשרות אחרת לצאת מהמוסך במהלך יום הובודה. אני לא יכול לקחת את האוטו הפרטי שלי ולהיעדר לחצי שעה-שעה בשביל הדברים הקטנים האלו.

קחו את הדברים בפרופורציה.

פורסם

אני ממש לא מסכים עם הסלחנות שמעליי.

מעניין את הסבתא שלי שאין לו זמן לסידורים. גם לי אין, ואני לא יוצא מהעבודה בשביל זה. בטח ובטח שלא משתמש ברכב שאינו שלי לשם כך. ככה זה נראה, שנסיעת המבחן התארכה שלא לצורך רק לצרכיו הפרטיים של העובד. ואני כבר לא מדבר על השארת הרכב בצד - במקרה של גניבה, האם מישהו היה מעדכן את בעל הרכב שזה קרה כשהעובד יצא לנסיעת מבחן ועצר להפסקה?!

בקיצור, אין כאן שאלה של "מה תשיג בזה שתתלונן". נציג המוסך עשה ברכב של פות"ש שימוש שלא על דעתו, ויש מקום להסב את תשומת לב המוסך לכך. המוסך יחליט אם העובד נהג כשורה או לא, ובעל הרכב יחליט בהתאם אם הוא רוצה להמשיך לקבל שירות ממוסך זה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)

אתם רציניים?

הבן אדם לקח את האוטו הפרטי שלי לסידורים שלו והשאיר את האוטו מונע עומד בלי אף אחד בפנים למשך 3 דקות שלמות שכל מי שעבר שם היה יכול להיכנס לאוטו ופשוט לנסוע משם

מה עוד עשו לי לרכב שאני לא יודע עליו?

חוץ מזה הדוגמא עם הדוור ממש לא טובה כי פה השימוש לרעה הוא ברכב חברה ולא ברכב של לקוח

ודבר אחרון, המוסך של צ'מפיון נמצא באיזור תעשיה עם אוטובוס שעובר פעם בשעה

הסיבה שהרכב היה במוסך זה כי קלאץ' בDSG עשה בעיות, משהו שהיבואן צריך לדאוג לו

יצא לי באותו יום לבלות 3 שעות בדרכים בתחבורה ציבורית בגלל שבצ'מפיון אמרו שלא בכבוד שלהם להוציא לי מונית

האבסורד הוא שאני גר לא יותר רחוק ממה שהמכונאי נסע עם הרכב שלי

מה אני רוצה להשיג מכל זה?

המינימום של המינימום שלפחות מנהל המוסך יתנצל אישית

שאני ידע שלא חירטתו אותי והעלימו את המקרה בין הנציג שירות למכונאי

עריכה אחרונה על ידי punk119
פורסם

האמת, שכל פעם אני נדהם מחדש, כמה הלקוח הישראלי יכול להיות מגעיל, ולאיזה עם של מתלוננים הפכנו.

אתה לא מתבייש, לפגוע בפרנסה של עובד שכל חטאו, "השאיר את האוטו דולק 3 דקות".?

פורסם
יכול להיות שהיה אדם נוסף ברכב, והרכב לא נשאר מונע ללא השגחה.

לא הגיוני שבמשך כל הסרטון (מעל 20 דקות) יש לידו מישהו והוא לא מחליף איתו מילה (אלא אם כן זאת אשתו והם בריב, או שיש חטוף באוטו)

פורסם

אף אחד לא אומר לנהוג בסלחנות וזה לגיטימי שפותח השרשור יתלונן על כך בפני מנהל המוסך, ההודעה שלי היתה מופנית לבחור שישר ביקש לדעת מי המוסך כדי להחרים אותו.

בכל חברה יש עובדים שטועים וגם מנהלים שטועים, בגלל מקרה אחד שאמנם אינו תקין אבל גם אינו קיצוני ללכת ולהחרים עסק ופרנסה של אנשים?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אף אחד לא אומר לנהוג בסלחנות וזה לגיטימי שפותח השרשור יתלונן על כך בפני מנהל המוסך, ההודעה שלי היתה מופנית לבחור שישר ביקש לדעת מי המוסך כדי להחרים אותו.

בכל חברה יש עובדים שטועים וגם מנהלים שטועים, בגלל מקרה אחד שאמנם אינו תקין אבל גם אינו קיצוני ללכת ולהחרים עסק ופרנסה של אנשים?

אז אנחנו מסכימים :-)

• תוכן חדש...