Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך רכב אוטומטי קטן וחסכוני לסטודנטית, התקציב הוא עד 70 אלף והעדיפות היא לרכב חדש.

קיבלתי הצעה על 2 רכבים בסכום זה קיה פיקנטו 1.25 (4 צילינדרים) ומיצובישי ספייס סטאר 1.2 (3 צילינדרים) אוטומטיות מאחת החברות הליסינג (יד שניה עם 0ק"מ).

איזו מהן עדיפה (מבחינת כוח בעיקר, לא מעוניין להרגיש שאני נוסע במכונת דשא, בטיחות ואח"כ חסכונית)?

האם יש עוד אופציות העונות על הדרישות (70 אלף, חדש וכו')?

תודה

Finger's gonna kill me.

פורסם

אומר זאת בקצרה - למעט צריכת דלק שעדיפה בספייס סטאר, הכל עדיף אצל הפיקנטו!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה על התגובה, אני הולך היום לסוכנויות לנסות להוציא מהן מחיר קרוב למחיר שקיבלתי מהליסינג (רכב 0ק"מ+רישיונות+2 טיפולים+חיישני רוורס ב- 70 אלף), אני מעדיף לקנות מסוכנות מאשר ליסינג, מישהו יודע מה רמת הגמישות במחיר במכוניות אלו ?

Finger's gonna kill me.

פורסם

הספייס מרווחת יותר ורכה יותר, לפיקנטו מנוע שקט יותר ופחות חסכוני.

מציע לבדוק את שניהם.

כמו כן פירסמתי סיקור על הרכב שלי בפורום כללי, מציע לראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הדרישה לחסכוני אין שאלה בכלל לאוטומט הספייס. הפיקאנטו זה עבודה בעיניים מבחינת חסכון, הייתי שוקל את הידנית ברצינות

פורסם
הפיקנטו לא חסכונית. בכל יתר הפרמטרים, היא עדיפה.

איך אתה יכול לקבוע עובדה כזו? הספייס סטאר מרווחת יותר, תא מטען גדול יותר.

פורסם

הפיקנטו עדיפה אחי, קודם כל יש לה שבע שנים אחריות ולספייס שלוש אאל''ט. יש הבדל גם במכירות שלהם, פיקנטו בטופ והספייס לא עושה רושם שבדרך לעקוף אותה.

אתה גם יכול לקרוא המלצות שהביאו וכתבו חברה מהפורום על ההבדלים ביניהם, יצא לי לפני שבוע להיתקל בהמלצה כזאת, אם תרצה אנסה למצוא לך. בהצלחה

פורסם

הלכתי לסוכנויות לראות את הרכבים, אחרי לבטים רבים החלטתי ללכת על הפיקנטו דרך חברת ליסינג (קיבלתי אפילו עוד הנחה יצא הפרש בין המחיר הנמוך ביותר של ה- EX בסוכנות לבין ה- LX "מאובזרת" דרך ליסינג קרוב ל- 13K).

תודה על העזרה :mm_smile:

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...